Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی مصطفی‌لو روز دوشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران گنبدکاووس اظهار داشت که‌ هم اکنون با چندین پیمانکار در حال لایروبی کانال‌های هدایت آب به دو تالاب بین المللی آلماگل و آلاگل و لایروبی پنج نقطه از رودخانه مرزی اترک دربخش داشلی‌برون و نیز لایروبی چند رودخانه فصلی از جمله "بایرام شالی" و "قره‌تکن" بخش مرکزی شهرستان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه با چند پیمانکار دیگر هم برای لایروبی رودخانه‌ها و کانال‌های انتقال آب مزارع زراعی گنبدکاووس در آستانه عقد قرارداد هستیم، افزود: از مجموع اعتبارات تخصیص یافته، مبلغ ۱۶ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال برای لایروبی کانال‌های انتقال آب به تالاب‌ها و اراضی زراعی، ۱۲ میلیارد و ۵۰ میلیون ریال برای لایروبی رودخانه اترک و بقیه نیز برای لایروبی چند رودخانه فصلی شهرستان می‌باشد.

مصطفی‌لو اضافه کرد: برای لایروبی دو رودخانه "گرگانرود" و "چهل چای" واقع در دو قسمت شمالی و جنوبی شهر گنبدکاووس هم اعتبار مورد نیاز پس از انجام کار مطالعات و برآورد هزینه که هم اکنون درحال انجام است، تخصیص می‌یابد.

شهردار گنبدکاووس نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از فعالیت‌های پیشگیرانه و عمرانی شهرداری در سه بخش قبل، حین و پس از وقوع سیل روزهای آغازین امسال اظهار داشت که آزادسازی حریم رودخانه‌ گرگانرود و احداث جاده سلامت، احداث پنج هزار و ۲۱۵ متر کانال‌ جمع آوری و هدایت آب‌های سطحی درنقاط مختلف شهر، لایروبی ۴۰ کیلومتر کانال‌های قدیمی جمع آوری آب‌های سطحی و بیمه حوادث کردن ۱۶ هزار واحد مسکونی و ۶ هزار واحد تجاری از جمله اقدامات پیشگیرانه شهرداری از سال ۹۵ تا ۹۷ بوده است.

منصور طعنه گنبدی گفت: با اقدامات انجام شده بویژه بیمه واحدهای مسکونی و تجاری شهر، میزان خسارت سیل روزهای آغازین امسال به شهروندان کاهش یافت و ۶۲ میلیارد ریال خسارت تاکنون، فقط از محل بیمه به شهروندان پرداخت شده است.

وی با تشریح برخی اقدامات عمرانی و زیرسازی شهری پس از قوع سیل توسط شهرداری گنبدکاووس، از اختصاص مبلغ ۲۱۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات مدیریت بحران استان و وزارت کشور برای جبران بخشی از خسارت سیل امسال به این شهرداری خبر داد و اضافه کرد: ۵۰ درصد این اعتبارات در قالب اوراق قرضه با سررسید سال ۱۴۰۰ می‌باشد.

طعنه گنبدی، صدور پروانه ساختمانی رایگان برای ۱۲۵ واحد مسکونی شهروندان سیل‌زدهگنبدکاووس به ارزش سه میلیارد ریال خبر داد و گفت: کار صدور پروانه ساختمانی برای ۴۴ واحد دیگر نیز در حال انجام است.

شهردار گنبدکاووس همچنین با ابراز گله‌مندی از توقف طرح ملی جمع آوری فاضلاب و تصیفه‌خانه آن دراین شهر، تصریح کرد: بدون اجرای این طرح که بایستی مورد توجه و پیگیری جدی قرار گیرد، هیچ گونه توسعه شهری ممکن نیست.

فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز در این جلسه با اشاره به ابلاغ چندی پیش قانون جدید مدیریت بحران توسط ریاست جمهوری با عنوان "ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران"، گفت که از نکات شاخص قانون جدید تاکید بر اقدامات پیشگیرانه و آموزشی است که بایستی مورد توجه و اهتمام جدی اعضای ستاد قرار گیرد.

عبدالقدیر کریمی افزود: از دیگر نکات برجسته قانون جدید مدیریت بحران و در ارزیابی عملکرد مدیران، دادن اختیار به وزیر کشور، استانداران و فرمانداران است تا درصورت قصور و تخطی احتمالی مدیران از وظایف در زمان بحران، آنها را به مراجع ذیصلاح معرفی کنند.

وی، توجه به نقش رسانه‌ها در آموزش همگانی و انجام اقدامات پیشگیرانه و نیز تبیین حوزه‌های مرتبط با مدیریت بحران را از دیگر نکات برجسته قانون ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران دانست و برلزوم توجه جدی به شرح وظایف هر یک از دستگاه‌ها در قانون جدید و مقوله آموزش همگانی و مدیران مدیریت بحران شهرستان ازسوی هلال احمر و آموزش و پرورش تاکید کرد.

کریمی همچنین از واگذاری زمین مناسب برای تعدادی از خانوارهای سیل‌زده گنبدکاووس که واحد مسکونی آنها در حریم رودخانه قرار داشت و نیز دستور نهایی استاندار گلستان برای تامین زمین مناسب جهت استقرار ستاد فرماندهی مدیریت بحران و نیز مرکز تجمیع ماشین‌آلات و امکانات لجستیک شرق گلستان در این شهرستان خبر داد.

وی گفت: با استقرار ستاد فرماندهی مدیریت بحران شرق گلستان در گنبدکاووس که تشکیل آن در ستاد مدیریت بحران وزارت کشور نیز تصویب شده، از این پس و در مواقع بحرانی، امکانات مورد نیاز در اسرع وقت به هفت شهرستان‌ واقع در شرق این استان ارسال می‌شود.

در این جلسه برخی مدیران عضو ستاد مدیریت بحران گنبدکاووس نیز به بیان نقطه نظرات و درخواست‌های خود پرداختند و مقرر شد تا مدیران شهرستان نسبت به پیگیری جذب اعتبارات جبران خسارت از دستگاه‌های استانی خود اقدام و آمادگی لازم هم برای برگزاری مانور سراسری زلزله و ایمنی در ششم آذر امسال را داشته باشند.

شهرستان گنبدکاووس با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.

برچسب‌ها گنبدکاووس مدیریت بحران لایروبی رودخانه اترک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس مدیریت بحران لایروبی رودخانه اترک گنبدکاووس مدیریت بحران لایروبی رودخانه اترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۶۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام ظهر روز پنجشنبه در دیدار با معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور، گفت: سازمان‌های امدادرسان نظیر؛ سازمان مدیریت بحران و هلال احمر همواره در مواقع بحران در کمک‌رسانی به مردم نقش‌آفرین بودند.

وی افزود: استان ایلام ۶۳ درصد کوهپایه و کوهستانی و ۳۷ درصد دشت است که در مقایسه با سایر استان‌های کشور شرایط خاص خود را دارد. امسال از نظر میزان نزولات جوی با سال ۹۸ برابر و حتی میزان بارش بیشتر بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد اما امسال با نگاه فنی و کارشناسی و با تدابیر پیش‌گیرانه، پاک‌سازی و لایروبی و گابیون‌بندی امسال با وجود افزایش نزولات جوی، تلفات و خسارت نداشتیم و وزیر کشور اخیراً در نشست شورای راهبردی تصادفات و ستاد سفرهای نوروزی که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد از مدیریت سیل در استان ایلام قدردانی کرد.

نماینده عالی دولت در استان ایلام با اشاره به فرسودگی شبکه آب و فاضلاب و مسیل‌ها در استان ایلام، عنوان کرد: در نشستی مشترک با حضور دکتر مخبر معاون اول رییس‌جمهور و وزیر نیرو مصوب شد که ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل‌ها و شبکه آب و فاضلاب استان ایلام اختصاص یابد که این اعتبار به‌صورت مشترک و برابر بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو تامین می‌شود.

بهرام‌نیا با اشاره به صدای توأم با لرزش زمین در شهرستان چرداول، گفت: این صداها ناشی از حرکت و فعل و انفعالات صفحات و لایه‌های زیرین زمین است که تحقیقات این موضوع توسط دو تیم زمین‌شناسی و لرزه نگاری درحال بررسی است که امیدواریم اعتبارات این موضوع تامین شود.

وی از رییس سازمان مدیریت بحران کشور خواست تا تجهیزات و امکانات خاص و ماشین‌آلات مورد نیاز استان، در اختیار هلال احمر و نهادهای خدمات‌رسان قرار گیرد.

استاندار ایلام ادامه داد: انتظار داریم که خسارت‌های ناشی از سیل و دیگر بحران‌ها در موعد مقرر پرداخت شود.

بهرام‌نیا تاکید کرد: ضرورت دارد خسارات ناشی از سیل سال ۹۸، به خسارت‌دیدگان پرداخت شود.

وی با اشاره به نزولات جوی و خسارت به محصولات کشاورزی در شهرستان دهلران، یادآورشد: ۱۰ هزار و ۸۰ هکتار از اراضی بخش مرکزی، موسیان و دشت‌عباس در شهرستان دهلران در بارندگی‌های اخیر دچار خسارت شد که انتظار می‌رود در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه و به شیوه‌های دیگری به این کشاورزان کمک شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: برای ایجاد ۱۰۰ سازه سنگی و ملاتی آبخیزداری، بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که درخواست تامین این مبلغ اعتبار داریم.

کد خبر 6088403

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری و تندباد برای ۱۱ شهرستان اصفهان تا آخر شب
  • ادامه بارش‌ها در شرق و شمال اصفهان
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام
  • آماده‌باش ستاد مدیریت بحران در آستانه برگزاری کنکور در جیرفت
  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد
  • مدارس یزد چهارشنبه غیرحضوری شد
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های قزوین