Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@16:42:43 GMT

نمایشگاه تراکنش ایران؛ درختی که به ثمر نشست

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۶۹۱۰

نمایشگاه تراکنش ایران؛ درختی که به ثمر نشست

مرکز فابا، نهادی است که بر مبنای اساسنامه و تاریخچه خود، وظیفه فرهنگسازی و آموزش بانکداری الکترونیک را به شبکه بانکی کشور برعهده دارد. بر همین اساس، برگزاری نمایشگاهی بین‌المللی در حوزه فناوری‌های نوین مربوط به صنایع مالی و بانکی، از سال‌های نخست راه‌اندازی این مرکز در ذهن مؤسسان و مدیران آن قرار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای راهبری بانکداری الکترونیک و شورای هماهنگی مدیران عامل بانک‌ها، به عنوان نخستین نهادهای مرتبط با این مرکز، به منظور کسب سهم ایران در منطقه، انتقال دانش فنی و توسعه فناوری‌های نوین، چنین مسئولیتی را برعهده فابا گذاشتند.

این مرکز برای تحقق چنین اهداف، در گام نخست، اولین همایش ویدئو کنفرانسی در نظام بانکی را در سال 1387 برگزار کرد. پس از آن اما، بروز التهابات سیاسی در داخل کشور و تحریم‌های گسترده بین‌المللی، مجالی برای برگزاری رویدادی بزرگ در حوزه صنعت بانکداری و پرداخت، باقی نگذاشت.

با روی کار آمدن دولت یازدهم، کلید پاستور در دست گروهی قرار گرفت که بنا را بر تعامل سازنده با دنیا و رفع تحریم‌ها قرار داده بود. در چنین فضایی، مرکز فابا نیز عزم خود را برای برگزاری رویدادی در حوزه بانکداری الکترونیک و روش‌های نوین پرداخت، جزم کرد.

 انگیزه این مرکز برای تحقق چنین هدفی، پس از رایزنی با  مقامات ارشد دولت و نظام بانکی و همچنین متخصصان و فعالان صنعت، افزایش یافت؛ با وجود این، فابا برای برگزاری نمایشگاهی بزرگ و بین‌المللی باید تا سرانجام مذاکرات هسته‌ای و رفع تحریم‌ها صبر می‌کرد.

 

ITE 2015؛ نخستین گامی که بلند برداشته شد

 به نتیجه رسیدن توافقات هسته‌ای در دومین سال فعالیت دولت یازدهم، همان فرصتی بود که فابا برای تحقق یکی از اهداف اولیه خود به آن نیاز داشت. با امضای برجام در تیر ماه سال 1394، تلاش‌های این مرکز برای برگزاری نمایشگاهی بزرگ در حوزه صنعت بانکداری و پرداخت آغاز شد؛ تلاشی که خیلی زود به ثمر نشست، به گونه‌ای که در همان سال، نخستین دوره نمایشگاه بین‌المللی تراکنش ایران (ITE 2015) شکل گرفت.

این نمایشگاه، چهارم تا ششم آبان ماه 1394 با حمایت نظام بانکی و حضور فعال شرکت‌های داخلی و خارجی در مجتمع نمایشگاهی شهر تهران (بوستان گفت‌وگو) برگزار شد.

برگزاری سه سمنیار «کارت و پرداخت»، «نوآوری‌های بانکی» و «نظام بانکی پساتحریم»، 40 کارگاه معرفی محصول و همچنین سه کارگاه تجاری (توسط شرکت‌های خارجی)، از جمله برنامه‌های جانبی نخستین نمایشگاه  تراکنش ایران بود. جشنواره «ایده‌ها و راهکارهای نو (شرکت‌های استارتاپی)» نیز در حاشیه این رویداد برگزار شد.

سخنرانی 34 مدیر و متخصص داخلی و خارجی و حضور 38 سفیر و کاردار کشورهای مختلف در ایران، نمایندگان 25 اتاق بازرگانی مشترک ایران با کشورهای دیگر و نمایندگان انجمن‌های دوستی بین‌المللی ایران، از اتفاقات ویژه ITE 2015 بود. بالغ بر سه هزار نفر نیز برای بازدید از این رویداد به مجتمع نمایشگاهی شهر تهران آمدند.

 

ITE 2016؛ تثبیت نام ایران در رویدادهای نمایشگاهی منطقه

نمایشگاه تراکنش ایران، در سال 1395 به پله دوم رسید. این رویداد در گام نخست توانست نام خود را در تقویم رویدادهای صنعت بانکداری و پرداخت ثبت کند و در دومین سال برگزاری، جای پای ایران را در رویدادهای نمایشگاهی منطقه تثبیت کرد.

مرکز فابا یازدهم تا سیزدهم آبان ماه 95 در مجتمع نمایشگاهی شهر تهران، میزبان فعالان شبکه بانکی و شرکت‌های پرداخت بود. در مراسم افتتاحیه و اختتامیه این نمایشگاه، مقامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت امور اقتصادی و دارایی، مدیران عامل بانک‌ها و اعضای شورای پول و اعتبار حضور داشتند.

از جمله رویدادهای جانبی ITE 2016 می‌توان به برگزاری چهار سمینار با عنوان‌های «امنیت»، «اعتبارسنجی»، «کارت و پرداخت» و «Core Banking» اشاره کرد.

 

همچنین 9 کارگاه آموزشی در حاشیه این رویداد برگزار شد، که از جمله می‌توان به «بیت‌کوین»، «رایانش ابری»، «بانکداری باز»، «داده‌های کلان» و «مدیریت ریسک» اشاره کرد.

«بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی»، «بازاریابی عصب‌پایه»، «آینده شعب» و «طراحی و توسعه محصولات جدید»، دیگر کارگاه‌های آموزشی برگزار شده در حاشیه ITE 2016 بودند. نشست «آسیب‌شناسی جریان استارتاپی ایران»، یکی دیگر از برنامه‌های ویژه دومین نمایشگاه بین‌المللی تراکنش ایران بود.

در رویدادهای جانبی این نمایشگاه، 68 مدیر و متخصص داخلی و خارجی سخنرانی کردند. رویداد 3 روزه ITE 2016، در مجموع پذیرای حدود چهار هزار بازدیدکننده بود.

 

آی‌تی‌ای 2017؛ بستری برای همراهی فین‌تک‌ها با صنعت بانکداری و پرداخت

این رویداد، در حالی به پله سوم خود رسید که بروز شرایط نوین در اکوسیستم مالی کشور، ظهور بازیگران جدید در این عرصه را نوید می‌داد؛ بر همین اساس ITE 2017 بستری را برای همراهی فین‌تک‌ها با صنعت بانکداری و پرداخت فراهم کرد.

مرکز فابا، دوم تا چهارم آبان ماه 1396 در همان محل پیشین، میزبان بانک‌ها، شرکت‌های بزرگ پرداختی و استارتاپ‌های حوزه مالی و بانکی بود. در مراسم افتتاحیه و اختتامیه سومین نمایشگاه تراکنش ایران نیز، مقامات مختلف دولتی و بانکی حضور داشتند.

رویداد ویژه ITE 2017 را باید برگزاری نخستین «جشنواره بزرگ فین‌تک ایران» دانست. همچنین شرکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان سومین نمایشگاه تراکنش ایران، توانستند در سه سمینار با عنوان‌های «تحول بانکی»، «پرداخت همراه» و «فین‌تک» شرکت کنند.

در حاشیه این رویداد، سه کارگاه آموزشی در زمینه «اینترنت اشیا»، «کلان ‌داده» و «بلاک‌چین» برگزار شد. سه نشست تخصصی با عناوین «استانداردهای جهانی بانکداری»، «تحولات فرآیندهای بانکی» و «فناوری‌های نوین بانکی»، از دیگر برنامه‌ها جانبی ITE 2017 بودند.

 

در مجموع، 62 مدیر و متخصص داخلی و خارجی در رویدادهای حاشیه‌ای نمایشگاه تراکنش ایران سخنرانی و حدود پنج هزار نفر از این نمایشگاه بازدید کردند.

 

تلاش ITE 2018 برای توسعه کسب و کارهای بخش خصوصی

نمایشگاه تراکنش ایران، در سال گذشته، 4 ساله شد. رویکرد ITE 2018، همانگونه که از نخستین دوره برگزاری آن اعلام شده بود، بر اساس الگوی توسعه هزاره سوم قرار داشت و عبارت بود از: «توسعه کسب و کارهای بخش خصوصی، در عرصه فناوری‌های نوین صنایع مالی و بانکی.»

این رویداد، بیست و دوم تا بیست چهارم آبان ماه سال جاری، در همان محل همیشگی خود برگزار شد. چهارمین نمایشگاه تراکنش ایران، در حالی آغاز به کار کرد که دور دوم بازگشت تحریم‌های آمریکا، پس از خروج این کشور از برجام، به تازگی کلید خورده بود. بر همین اساس، این رویداد شعار خود را «تراکنش علیه تحریم»، قرار داد و تلاش کرد با حمایت نهادهای دولتی، فعالان صنعت بانکداری و پرداخت و کسب و کارهای بخش خصوصی، رونق و شور و نشاط حاکم بر این صنعت را نشان دهد. ITE 2018، همچنین به محلی برای تبادل نظر فعالان این حوزه، برای برنامه‌های ویژه خود در شرایط تحریم تبدیل شد.

این رویداد با توجه به برگزاری در شرایط حساس، با حمایت همه جانبه‌ای از سوی رسانه‌های گروهی، اعم از صدا و سیما، مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری، مواجه شد. مقامات مختلف دولتی و بانکی نیز یا در مراسم افتتاحیه و اختتامیه آن حضور داشتند، با در طول برگزاری نمایشگاه، از این رویداد بازدید کردند.

چهارمین نماشگاه تراکنش ایران، با برنامه‌های جانبی متعددی همراه بود؛ از جمله سمینارهای «بلاک‌‌چین»، «پرداخت خرد» و «هوش مصنوعی». نشست‌های تخصصی «ارز رمز ملی»، «اپ‌های پرداختی و پیام‌رسان‌ها» و «شهر هوشمند و پرداخت همراه» نیز، از دیگر برنامه‌هایی بودند که در حاشیه این رویداد برگزار شد.

 همچنین، شرکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان نمایشگاه تراکنش ایران، همچنین در کارگاه‌های آموزشی - کاربردی «کسب و کارهای پلتفرمی»، «رایانش تکاملی» و «مدیریت تجربه مشتری» شرکت کردند.

 کارگاه‌های معرفی محصول نیز فرصت معرفی محصولات و خدمات را در اختیار شرکت‌کنندگان این رویداد قرار دادند.

علاوه بر «جشنواره بزرگ فین‌تک ایران» دو جشنواره «چهره‌های ماندگار» و «شرکت‌های استارتاپی شهر هوشمند» نیز همزمان با ITE 2018 برگزار شدند.

در مجموع، 96 مدیر و متخصص داخلی و خارجی در رویدادهای جانبی چهارمین نمایشگاه تراکنش ایران، سخنرانی کردند. حدود پنج هزار نفر از فعالان این حوزه و اصحاب رسانه نیز به بازدید این نمایشگاه آمدند.  

اکنون، نمایشگاه تراکش ایران، در حالی به پله پنجم خود نزدیک است، که برگزارکنندگان آن تاکید دارند، رقیب هیچ یک از رویدادهای داخلی نیست و بنا دارد در رقابت با رویدادهای منطقه‌ای، جایگاه خود را در تقویم جهانی تثبیت کند.

 

نگاهی به برنامه‌های ITE 2019

رویداد 3 روزه ITE 2019 نیز همچون دوره‌های پیشین در آبان سال جاری، در نمایشگاه تراکشن ایران برگزار می‌شود. امسال بر مخاطبان این رویداد افزوده شده است. فعالان صنعت بانکداری و پرداخت، بازیگران صنایع مالی (بیمه و بورس)، شرکت‌های نرم‌افزاری، سخت‌افزاری و ارائه‌کنندگان راهکارهای فناورانه، استارتاپ‌ها و اپراتورها و شهرداری‌ها (با محصولات و خدمات مالی و پرداختی خود)، می‌توانند در پنجمین نمایشگاه تراکنش ایران حضور داشته باشند. آنها از 28 تا 30 آبان فرصت دارند تا آخرین دستاوردهای خود را در 5500 متر مربع فضای نمایشگاهی، در معرض دید فعالان این اکوسیستم و علاقه‌مندان بگذارند. 

امسال نیز برنامه تقدیر از پیشکسوتان و شخصیت‌های شاخص، در قالب جشنواره چهره‌های ماندگار و مدیران موثر در صنعت، بانکداری، فناوری و پرداخت برگزار می‌شود. همچنین برای حضور حدود 100 تیم، در جشنواره‌های استارتاپی فین‌تک و شهر هوشمند برنامه‌ریزی شده است.

همزمان با برگزاری ITE 2019، هفت سمینار برگزار می‌شود که عبارتند از: «نقشه راه بانکداری دیجیتال»، «بیمه‌ها و فین‌تک‌ها»، «کیف پول؛ از حرف تا عمل»، «پرداخت‌یاران و چالش‌های کسب و کاری»، «بانک‌ها، پرداختی‌ها و اپراتورها؛ رقابت یا شراکت؟»، «شهر هوشمند و صنعت پرداخت؛ از جدایی تا همگرایی» و «ادغام بانک‌ها؛ بیم‌ها و امیدها».

جشنواره‌های استارتاپی نیز با شش نشست تخصصی همراه خواهند بود. علاقه‌مندان می‌توانند در پنل‌های «نقد و ارزیابی طرح نوآفرین»، «رمزارزها و بلاک‌چین؛ از فناوری تا رگولاتوری»، «کارنامه شتاب‌دهنده‌ها در بوته نقد»، «استارتاپ‌ها در گرداب پدرخوانده‌ها»، « صنعت ماینینگ؛ فرصت‌ها و تهدادها» و «متر و معیار دانش‌بنیان بودن»، حضور یابند.

برای هر یک از این رویدادها چهره‌ای مرتبط به عنوان دبیر علمی انتخاب شده است و بیش از 80 سخنران در آنها سخنرانی خواهند کرد. پنجمین نمایشگاه تراکنش ایران، همچنین برای نخستین بار نام تعدادی از فعالان شاخص صنعت بانکداری، پرداخت و فناوری‌های مالی را به عنوان اعضای کمیته علمی معرفی کرده است. این افراد، وظیفه ارائه مشورت در تعیین مباحث محتوایی و محورهای هر یک از نشست‌ها و پنل‌های جانبی، انتخاب سخنرانان و همچنین تدوین بیانیه پایانی رویدادها را برعهده دارد. تلاش می‌شود در بیانیه پایانی هر یک از نشست‌ها و پنل‌ها، موارد راهبردی و کاربردی برای صنعت بانکداری و پرداخت جمع‌بندی شوند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نمایشگاه تراکنش ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۶۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»

به گزارش تابناک اقتصادی؛ هرسال خبر خوش افزایش مبلغ وام ازدواج در قوانین بودجه ای، برای بسیاری از زوج‌های جوان امیدوار کننده است تا بتوانند با دریافت این وام، بخشی از مشکلات اقتصادی شروع زندگی را پوشش دهند؛ اما مشکل از جایی شروع می‌شود که سروکار این جوانان متقاضی به شعب بانک‌ها و سامانه بانک مرکزی می‌افتد و تازه شروع ماجرایی جدید و دشوار است.

بر اساس قانون بودجه مصوب مجلس شورای اسلامی برای سال جاری، تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آن‌ها بعد از ۰۱‏/۰۱‏/۱۳۹۹ بوده است، مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان با دوره بازپرداخت ده ساله است و همچنین این تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای زوج‌های زیر ۲۵ سال و زوجه‌های زیر ۲۳ سال به مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است؛ بنابراین با در نظر گرفتن زوج زیر ۲۵ سال و زوجه زیر ۲۳ سال، مجموع وام ازدواج برای این دو نفر، به رقم ۷۰۰ میلیون تومان می‌رسد.

در این میان، بانک مرکزی نیز در ابلاغیه اجرای قانون مذکور تاکید داشته است که پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آن‌ها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام نمایند. همچنین مسئولیت حسن اجرای این بند بر عهده بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مؤسسات اعتباری و تمامی مدیران و کارکنان ذی‌ربط می‌باشد. عدم اجرای هر یک از بند‌های این تبصره (مشتمل بر تأخیر در پرداخت این تسهیلات یا دریافت ضمانت فراتر از حدود این قانون) تخلف محسوب شده و در مراجع ذی‌صلاح قابل پیگیری است.

اما به رغم تاکید و دستور بانک مرکزی مبنی بر اینکه برای شرایط ضامن؛ حساب یارانه یا سهام عدالت هم قبول است و یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن برای دریافت وام ازدواج کفایت می‌کند، اما بانک‌های عامل در شعب خود، به این قوانین توجهی ندارند و این روند سخت و دشوار باعث شد تا در سال گذشته شاهد صف طولانی از متقاضیان وام ازدواج باشیم. اتفاقی که منجر به ورود به رئیس جمهور هم شد؛ به گونه یا که تیرماه ۱۴۰۲ رئیس دفتر رئیس جمهور در نامه‌ای به رئیس کل بانک مرکزی، دستور‌های دکتر رئیسی درباره پرداخت وام ازدواج به متقاضیان را صادر کرد که از آن جمله، صفر شدن صف وام ازدواج تا پایان تابستان سال جاری بود. در بند ۴ به صراحت بیان شده بود: صف متقاضیان وام قرض‌الحسنه ازدواج تا پایان تابستان سال جاری باید به صفر برسد.

دستوری که نه تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۲ محقق نشد، بلکه تا پایان سال هم صف وام ازدواج به صفر نرسید؛ به گونه‌ای که طبق آخرین آمار بانک مرکزی در سال گذشته ۷۷۱ هزار وام ازدواج به میزان ۱۵۷ هزار میلیارد تومان به زوج‌های جوان پرداخت شده است و ۱۴۹ هزار نفر هم هنوز در صف وام مانده اند. حالا با این اوصاف، در سال جاری و با افزایش مبالغ وام ازدواج، چالش جدیدی پیش روی مردم قرار گرفته است به نام نداشتن اعتبار پرداخت وام ازدواج!

بررسی‌ها نشان می‌دهد بودجه این وام مانند سال گذشته، ۲۰۰ هزار میلیارد تومان است و برای امسال افزایش نیافته است. این در حالی است که طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفته است "برآورد ما این است که این میزان بودجه جوابگو نیست و صف طولانی خواهد شد."

هرچند باید یادآور شد که نظر مجلس بودجه ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی برای وام ازدواج در سال جاری بوده است، اما زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه بیان داشته است: بانک مرکزی خیلی فشار آورد، رایزنی کرد تا این ۳۰۰ هزار میلیارد تومان مورد نظر مجلس را به ۲۰۰ همت کاهش دهد.

از سوی دیگر بانک مرکزی اعلام کرده است هنوز ارقام ابلاغی به بانک‌ها در شورای پول و اعتبار نهایی نشده است و هیات عالی بانک مرکزی تعیین خواهد تا توان شبکه بانکی چقدر است.

گرفتاری جدید برای متقاضیان وام ازدواج

حال از همه این مشکلات و مسائل که بگذریم، چند وقتی است که متقاضیان دریافت وام ازدواج در همان شروع روند اداری دریافت وام، با مراجعه به سامانه بانک مرکزی برای ثبت درخواست وام ازدواج با پیامی مواجه می‌شوند که بیان می‌کند: «در حال حاضر هیچ بانکی در استان انتخابی شما دارای اعتبار نمی‌باشد، دوباره تلاش نمایید».

این پیام عجیب سامانه بانک مرکزی نشان می‌دهد به رغم قانون مجلس و ابلاغیه بانک مرکزی، هنوز بانک‌ها اعتباری برای پرداخت وام ندارند و در نتیجه فرآیند ثبت درخواست متقاضیان در همین شروع کار، سرانجامی ندارد و آن باید چشم انتظار اقدام مسئولان بانک مرکزی باشند. تصویر زیر نمونه‌ای از این اتفاق است که برای یکی مخاطبان تابناک در شهر تهران افتاده است؛

پیش‌تر نیز خبرگزاری صداوسیما در مطلبی به نقل از یک شهروند متقاضی وام ازدواج نوشته بود: "سلام، مدتهاست از برج ۱۲ سال۱۴۰۲ وارد سایت میشویم برای ثبت نام وام ازدواج شهر کرمان بانک‌های اصلی ملی، صادرات، تجارت و ملت خیلی وصل نشدن فقط موسسه اعتباری اونم به مدت چند دقیقه لطفا پیگیری کنید."

بیشتر بخوانید:

دریافت وام ازدواج هر روز سخت‌تر از دیروز

در کنار این مشکل، چند ماه قبل نیز یکی از مخاطبان تابناک در پیامی از مانع جدید بر سر راه دریافت وام ازدواج گفته بود و بیان داشت: "هنگام مراجعه به بانک تازه مشخص می‌شود، نه تنها خبری از حذف ضامن نیست، بلکه به سلیقه رئیس شعبه و معاون و کارمند و ... ضامن باید دارای همه مشخصه‌ها باشد و از همه مهم‌تر برگه کسر از حقوق داشته باشد. (چیزی که بیشتر ادارات از دادن آن تا حد ممکن امتناع می‌کنند) مدتی بعد با رفتن حضوری به بانک مورد نظر با این جمله روبه رو می‌شود که بنا بر بخش نامه جدید، شما باید برای انجام و دریافت وام، به شعب محل سکونت خود مراجعه کنید؛ البته پیش از آن ملزم هستید که یا خود، نام نویسی را حذف کرده یا ما خود در سیستم تسهیلات، نام شما را حذف می‌کنیم... و دوباره روز از نو و روزی از نو... حال آنچه سوال برانگیز است اینکه خانم و آقایی که هر دو کارمند هستند و بیشترین ساعت روزشان را در محل کارشان می‌گذرانند و ترجیح می‌دهند بیشتر امور اداری و زندگی خود را در همان نزدیک محل اداره و کار خود انتخاب کنند و انجام دهند، چگونه می‌توانند برای دریافت وامی که نیاز به مراجعه چندین باره خود و ضامن‌ها به بانک دارد، هر بار مرخصی بگیرند و به شعب بانک محل سکونتشان بروند؟! "

 

دیگر خبرها

  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان برای اولین بار در کشور
  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • سپ دوباره پیشتاز شد
  • توضیحات زاکانی درباره پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری
  • واکنش زاکانی به پرداخت ودیعه‌های سنگین مسکن به مدیران شهرداری تهران
  • رسانه‌ها به مساله مطالعه ضریب بدهند
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟