Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سرپرست اداره کل تسهیلات تبصره ای بانک مسکن از پرداخت حدود 350میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به سیل زدگان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا، رضا صالحی شهرابی، سرپرست اداره کل تسهیلات تبصره ای بانک مسکن با بیان اینکه تمامی توان و آمادگی شعب بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به تمامی سیل زدگان کشور به کار گرفته شده است، به پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، گفت: سه استان لرستان، گلستان و خوزستان به ترتیب بیشترین میزان پرداخت تسهیلات به سیل زدگان به لحاظ ارزش ریالی را تاکنون داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه شعب بانک مسکن در مسیر پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به سیل زدگان سعی کرده تا راحت ترین شرایط را در نظر بگیرد، اظهار کرد: از آنجاکه در جریان بروز بحران سیل در ابتدای امسال، حجم زیادی از ساختمان های مسکونی به طور کامل تخریب یا با جریان شدید سیل برده شدند، سیاست پیش بینی شده برای پرداخت تسهیلات به آسیب دیدگان ناشی از جریان این سیل بر این قرار گرفت تا در جهت کمک به آنها برای بازگشت سریع به جریان عادی زندگی، کمترین سخت گیری از مرحله تشکیل پرونده تا پرداخت تسهیلات به شکل قرض الحسنه برای آنها در نظر گرفته شود.
وی به مجموع اعتبار ابلاغی برای 21 استان کشور در مرحله نخست پرداخت تسهیلات اشاره کرد و افزود: مجموعا رقمی معادل 450 میلیارد تومان اعتبار به مدیریت شعب 21 استان کشور که در جریان سیل آسیب دیده اند ابلاغ شده و تا روزهای ابتدایی آبان ماه امسال، بیش از 77 درصد از اعتبار ابلاغی به شعب یعنی حدود 350 میلیارد تومان از این اعتبار به شکل تسهیلات قرض الحسنه به متقاضیان در استان های مختلف پرداخت شد.
به گفته وی برخی از استان ها همچون خراسان جنوبی و زنجان به طور 100 درصدی اعتبار ابلاغ شده به شعب خود را به صورت تسهیلات به سیل زدگان پرداخت کرده اند.
صالحی در عین حال از افزایش اعتبار ابلاغی برای برخی از استان ها که با حجم زیادی از خسارت در جریان سیل مواجه شدند، خبر داد و گفت: یکی از استان ها که به دلیل حجم بالای خسارت، اعتبار ابلاغی آنها افزایش یافته استان لرستان است. در این راستا، اخیرا رقمی بالغ بر 67 میلیارد تومان در مرحله دوم به عنوان اعتبار جدید برای استان لرستان از سوی بانک مرکزی در نظر گرفته شده است. مطابق با تفاهم انجام شده قرار است این رقم در قالب تسهیلات مرابحه به متقاضیان پرداخت شود.
وی به رقم تسهیلات پرداختی به استان لرستان اشاره کرد و گفت: تا روزهایی ابتدایی آبان ماه، رقمی معادل 116 میلیارد و 845 میلیون و 200 هزار تومان به سیل زدگان استان لرستان، تسهیلات قرض الحسنه اعطا شده است. پس از این استان، تسهیلات پرداخت شده به سیل زدگان استان گلستان معادل 78 میلیارد و 129 میلیون و 600هزار تومان و استان خوزستان معادل 35 میلیارد و 934 میلیون و 900 هزار تومان، به ترتیب در میان 21 استان بالاترین رتبه ها را داشته اند.
وی در پایان تصریح کرد: توزیع اعتبار پیش بینی شده برای پرداخت تسهیلات به مدیریت شعب استان های مختلف، پس از بازدید تعدادی از مسوولان و مدیران کشوری از وضعیت خسارات وارده به واحدهای مسکونی روستایی و شهری در استان های مختلف تعیین شد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۷۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود

امتداد - با عملیاتی شدن مدل جدید اعتبارسنجی عواملی مثل محکومیت مالی، جرایم رانندگی و صدک بندی یارانه هم در نظر گرفته می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مهران محرمیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آن‌ها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند، اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد.

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود، افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.

منبع: ایلنا

    برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • اهتمام بانک کشاورزی به تحقق امنیت غذایی با مشارکت مردم
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های مشاغل خانگی
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان
  • مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!