Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حسین بهاروند، برگزیده سومین دوره جایزه مصطفی(ص) در حاشیه اختتامیه  مراسم اعطای این جایزه در جمع خبرنگاران  گفت: تحقیقاتی که در زمینه کاربردی کردن سلول های بنیادی در برخی بیماریها داشتیم باعث شد که منتخب جایزه مصطفی(ص) شویم.

وی در خصوص این تحقیقات گفت: با سلولهای بنیای جنینی انسانی سلولهای مولدی را درست کردیم و اینها را در حیوانات مدل پیوند زدیم؛ در نتیجه این تحقیقات پس از دو سال جوابهای خوبی گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این تحقیقات را در میمون نیز عملی کردیم، گفت: اکنون در حال تهیه مستندات لازمی هستیم که در پایان ۲۰۲۰  سلولهای مولد را برای درمان بیماریها به انسان پیوند بزنیم و مطالعات بالینی را آغاز کنیم.

بهاروند خاطر نشان کرد: این کارآزمایی بالینی ممکن است ۱ تا سه سال به طول بیانجامد.

کد خبر 4769234 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: جایزه مصطفی ص سلول بنیادی نوآوری فناوری نانو تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هوش مصنوعی شرکت دانش بنیان امنیت اطلاعات ربات فناوری فضایی موبایل گوگل تولید جایزه مصطفی ص خودروی برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۷۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان

ابراهیم کوهکن مسئول بانک خون رویان هرمزگان گفت: در این مدت ۳۲ نمونه موفق در بانک خون بند ناف نوزاد استان ذخیره شده است.

 کوهکن افزود: پارسال ۵۰۰ نمونه موفق بند ناف نوزاد در بانک خون استان ذخیره سازی شد که نسبت به سال پیش از آن ۵۶ درصد افزایش یافت.

وی با بیان اینکه بانک خون بند ناف رویان هرمزگان از سال ۸۸ در استان راه‌اندازی شد، گفت: هزینه نگهداری خون بند ناف نوزادان در هنگام قرارداد ۱۰ میلیون تومان در دو قسط با فاصله زمانی ۳ ماه است و هزینه سالانه ذخیره آن ۵۶۰ هزار تومان است.

مسئول بانک خون رویان هرمزگان با اشاره به اینکه زمان نگهداری خون بند ناف نوزاد۲۰ سال است، افزود: از خون بند ناف نوزاد برای درمان بیماری‌های مانند تالاسمی، سرطان‌های خونی، اوتیسم، بهبود فلج مغزی، دیابت و آلزایمر استفاده می‌شود.

کوهکن گفت: مراکز بانک خون بند ناف نوزاد در همه‌ی بیمارستان‌های هرمزگان مستقر هستند.

وی افزود: مادران باردار می‌توانند از ابتدای ماه نهم بارداری در این مراکز نام نویسی کنند.

مسئول بانک خون رویان هرمزگان گفت: خون باقیمانده در بند ناف و جفت نوزاد سرشار از سلول‌های بنیادی بسیار پرتوان و زنده است که بر اثر تکثیر‌های پی‌درپی دچار پیری نمی‌شوند و با تزریق و یا جایگزینی این سلول‌ها می‌توان به بهبودی سلول‌های آسیب‌دیده کمک کرد.

کوهکن افزود: نمونه گیری از دندان‌های شیری و مایع‌های آمنیوتیک جفت از برنامه‌های امسال بانک خون رویان هرمزگان است.

وی گفت: از پرده آمنیوتیک برای درمان زخم‌های سوختگی و زخم‌های عمیق استفاده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • امروز با سعدی: ای یار جفا کرده پیوند بریده
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان
  • دمای هوا در البرز به ۳۰ درجه سانتیگراد می‌رسد
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • اختصاص ۷۵ میلیاردتومان برای خرید تجهیزات مدارس لرستان
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی