Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدهادی طباطبایی روز دوشنبه در جلسه کارگروه فرهنگی، اجتماعی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان تکاب افزود: اولویت قراردادن اشتغال زنان سرپرست خانوار در راستای برنامه‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی اجرا می‌شود و تحقق مطلوب آن نیازمند همکاری ادارات و دستگاه‌های اجرایی و تعامل تولیدکنندگان و صاحبان کارگاه‌ها و صنایع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: از سال گذشته تاکنون ۱۷ برنامه کاربردی مختلف در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقا و بهبود شاخص‌های سلامت و خانواده در آذربایجان‌غربی اجرا شده است.

وی با اشاره به فعالیت ۹ دفتر تسهیل‌گری در ارومیه، اظهار داشت: دفاتر تسهیل‌گری نقش موثری در بهبود شاخص‌های اجتماعی و کاهش آسیب‌ها دارد و باید تلاش شود تا این دفاتر در سایر شهرهای استان نیز راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه تسهیل شرایط برای ایجاد سازمان‌های مردم‌نهاد نشانه توجه ویژه دولت به سمن‌هاست، ادامه داد: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی باید از مشارکت‌های مردمی و ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد به نحو مطلوب‌تر استفاده شود.

«طباطبایی» افزود: با توجه به انتخاب تکاب به عنوان یکی از ۳۱ شهر آزمونه /پایلوت/ توسعه کشور، باید مصوبه‌های کارگروه فرهنگی و اجتماعی در این شهرستان به طور دقیق اجرا شود؛ این شهرستان سرمایه اجتماعی و مشارکت مردمی بالایی دارد و باید از این ظرفیت در راستای توسعه و پیشرفت منطقه استفاده شود.

فرماندار تکاب نیز در این جلسه گفت: برای دستیابی به توسعه پایدار باید نقش اجتماعی زنان تقویت و مشارکت آنان در ابعاد مختلف افزایش یابد.

محمود زمانی با اشاره به جایگاه ویژه و منزلت اجتماعی زنان در آموزه‌های دین مبین اسلام، افزود: در فرآیند توسعه و ارتقای جایگاه زنان باید نگاه‌ها و نگرش‌ها به این قشر عظیم جامعه تغییر و بهبود یابد و از رفتارهای تبعیض‌آمیز پرهیز شود.

وی اظهار داشت: بر اساس آمارها، زنان در تکاب همواره مشارکت ۸۰ درصدی در ادوار مختلف انتخابات داشته‌اند و این روند باید در سایر ابعاد نیز تقویت شود.

وی گفت: در موضوع مدیریت آسیب‌های اجتماعی نباید فقط با رویکرد روانشناسانه برخورد کرد بلکه باید در این زمینه به سمت راهکارهای جامعه‌شناسانه حرکت کنیم.

وی بیان کرد: اداره‌ها و دستگاه‌های اجرایی تکاب وضعیت فعلی شاخص‌های توسعه این شهرستان در بخش‌های مختلف را تهیه و تدوین کنند و سپس بر اساس آن و با برنامه‌ریزی اصولی برای رسیدن به معیارها و شاخص‌های کشوری فعالیت شود.

در دومین جلسه کارگروه فرهنگی، اجتماعی، سلامت، زنان و خانواده تکاب مشکلات و مسائل مختلف این حوزه و راهکارهای حل آنها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

طلاق، فقر، بیکاری، همسرآزاری، اقدام به خودکشی، مشکلات زنان سرپرست خانوار و اعتیاد از مهمترین آسیب‌های اجتماعی تکاب طی چند سال اخیر است.

تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است که ۲ هزار و ۵۷۵ نفر از آنان زنان سرپرست خانوار هستند.

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی تکاب توسعه پایدار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی تکاب توسعه پایدار آسیب های اجتماعی تکاب توسعه پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۷۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران

سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر بخواهیم مشکلات خانواده‌های شهدا و ایثارگران را کاهش دهیم نیازمند ۲۹۰ همت هستیم در حالی که تا کنون توانسته ایم تنها ۹۰ همت را در طول سال تأمین کنیم. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، محمود پاکدل سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین تودیع و معارفه مدیر کل بنیادشهید و امور ایثارگران البرز که در سالن اجتماعات بنیاد شهید البرز برگزار شد، با اعلام این مطلب گفت: بودجه سال گذشته بنباد شهید و امور ایثارگران هزار میلیارد تومان بوده که  امسال با تلاش فراوان به حدود 90 هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در کشور 649 هزار نفر جانباز سالمند هستند که نیازمند رسیدگی و مراقبت های خاص بوده و این بنیاد وظیفه پیگیری سلامت این عزیزان را بر عهده دارد. همچنین 61 هزار نفر نیز به عنوان همسران شهدا هستند که وارد کهنسالی می شوند، چرا که میانگین سنی 60 سال دارند و‌ باید نیازهای آنها را برطرف کرد.

 سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه به تغییر و اصلاح برخی از قوانین مرتبط با ایثارگران اشاره کرده و اظهار داشت: برخی از قوانین مربوط به ایثارگری می بایست تغییر و اصلاح شود که نیازمند توجه نمایندگان مجلس هستیم تا بتوان بیشتر و مؤثرتر به خانواده شهدا و ایثارگران خدمات‌رسانی کرد. به عنوان مثال تغییراتی باید در بند چ قانون ششم توسعه که در برنامه توسعه هفتم نیز به آن اشاره شده، ایجاد کرد تا از این طریق بتوان خدمات بهتری را به جانبازان و خانواده شهدا در عرصه استخدام ها داشت.

پاکدل در پایان به استفاده بنیاد شهید از نیروهای داخل بنیاد و بومی اشاره کرده و اظهار داشت: سیاست این سازمان بر این است  که از همکارانی که تجربه و از خود بنیاد است و دارای تجربه بوده استفاده شود و خدا را شکر که امروز فردی که در این مسند قرار می گیرد از بدنه بنیاد شهید و آشنا به موضوعات و مشکلات خانواده شهدا می باشد. 

لازم به توضیح است در این آیین از زحمات سلیمان رستمیان مدیرکل بنیاد شهید و امور جانبازان استان البرز تقدیر و حکم سرپرستی امیرحسین دانشی‌کهن را اعطا کردند.

انتهای پیام/  

دیگر خبرها

  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • بررسی طرحهای اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر های تکاب و سلماس
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • توجه ویژه دولت سیزدهم به بخش مسکن و راه آذربایجان‌غربی
  • معرفی سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از ۹۰۰۰ زن سرپرست خانوار
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران