Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@04:36:03 GMT

ما از دوران آنالوگ دچار مجاز شدیم

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۷۴۷۶

ما از دوران آنالوگ دچار مجاز شدیم

کوثری با بیان اینکه یک تعامل پیچیده با فضای واقعی- مجازی پیدا کردیم، گفت: رو به رشد شدن فضاهای بینابینی تکلیف ما را با این دو فضا به هم ریخته است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، دکتر «مسعود کوثری» صبح امروز (دوشنبه 20 آبان) در مراسم رونمایی از کتاب اینترنت و سواد مجازی که در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد، گفت: تعریفی از مجازی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید پاسخ دهیم که امر واقعی چیست،‌ اگر تکلیف را با امور واقعی روشن کنیم، بهتر می توانیم در مورد مجازی داوری کنیم. ما از دوران آنالوگ دچار مجاز شدیم.

 

مدیر گروه ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران با بیان اینکه کتاب اینترنت و سواد مجازی بیشتر در مورد سواد اینترنتی است تا سواد مجازی، عنوان کرد: این کتاب باید به انواع سوادها می پرداخت. ما یک تعامل پیچیده با فضای واقعی مجازی پیدا کردیم، رو به رشد بودن فضاهای بینابینی تکلیف ما را با این دو فضا به هم ریخته است، ما انسان قبلی نیستیم، مسئله فضای مجازی جای پژوهش بسیار دارد.

 

مدیرعامل انتشارات علمی و فرهنگی با اشاره به اینکه مفهوم سواد می تواند مفهوم سرمایه دارانه باشد، افزود: یک وجه دیگر سواد وجه انتقادی آن است که در کتاب اینترنت و سواد مجازی به آن اشاره شده است. ما به هر دو وجه انتقادی و غیر انتقادی سواد نیاز داریم. سواد داشتن دو لبه است و هر دو لبه را باید در نظر گرفت. کتاب اینترنت و سواد مجازی با دقت خوبی نوشته شده است. آقای محسنی جزو دانشجویان خوب فوق لیسانس و دکترای رشته ارتباطات در دانشگاه تهران بودند. فصل گفتمان های کتاب در مورد سواد مجازی قشنگ است. کتاب اینترنت و سواد مجازی تحت تاثیر کتابداران است. کتابداران در مورد سواد رسانه ای زیاد نوشتند.

 

گفتنی است، کتاب اینترنت و سواد مجازی نوشته حجت الاسلام سید سعیدرضا عاملی و ابراهیم محسنی آهویی مشتمل بر شش فصل و 361 صفحه با قیمت 41 هزار تومان توسط پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به چاپ رسیده است.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته وحدت مسجد شبستان یزد راهپیمایی 13 آبان رفسنجان اردبیل استان بوشهر خبرگزاری شبستان کانون های فرهنگی هنری مساجد مریم داوری پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۷۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، ارسال پیامک برای فضانوردانی که قرار است در ماه فرود آیند، به زودی امکان‌پذیر می‌شود و به سهولت قابل دسترس است.

شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات «ال‌تی‌ای/فورجی» (LTE/۴ G) برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود. قرار است سخت افزار نسخه ساده شده این شبکه در اواخر سال جاری به عنوان بخشی از ماموریت یک شرکت فناوری که پیش بینی می‌شود کاوشگر آن در قطب جنوبی ماه فرود بیاید، راه اندازی شود.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه نوا-سی را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده میکرو-نوا ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی مورد آزمایش قراز می‌گیرد.

تیری کلاین، رئیس بخش تحقیقات آزمایشگاه‌های نوکیا، در بیانیه‌ای گفت: "ارتباطات، مانند سایر نیاز‌های ضروری از جمله سرپناه و غذا مؤلفه‌ای حیاتی در هر مأموریتی است؛ با توسعه این شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیارد‌ها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند. "

ناسا در سال ۲۰۲۰ قرارداد‌هایی را با ۱۴ شرکت برای توسعه فناوری‌های مرتبط با شبکه‌های ارتباطی منعقد کرد تا برنامه آرتمیس و فرود فضانوردان بر روی قمر زمین با کمترین چالش ممکن برگزار شود. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، سیستم ارتباطات نوکیا پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم‌های فرکانس فوق‌العاده سنتی که برای ارتباطات فضایی استفاده می‌شود، فراهم می‌کند.

اما همه از این ایده و برقراری ارتباط در ماه هیجان زده نیستند. اخترشناسان رادیویی نگرانند که چنین شبکه‌ای تداخل فرکانس رادیویی ایجاد و رصد‌های رادیویی را مختل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مایکل اوون: می‌ترسم لیورپول به سرنوشت منچستریونایتد دچار شود
  • دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • ببینید | ادعای عجیب وزیر ارتباطات برای گرفتن تماس تصویری بدون اینترنت
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • ابتدای سال دچار شوک بودجه‌ای شدیم/ والیبال و بسکتبال امید مدال نبودند
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • در آغاز سال دچار شوک بودجه‌ای شدیم/ والیبال و بسکتبال امید مدال نبودند
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود