Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-30@22:34:59 GMT

خرید و فروش آنلاین طلا قانونی است؟

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۷۶۹۷

خرید و فروش آنلاین طلا قانونی است؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، ابراهیم محمدولی در نشست خبری با خبرنگاران ضمن اشاره به اینکه صنعت طلا چند سالی است دچار موانع و ایرادهایی شده است؛ اظهار داشت: موانع و قوانینی وجود دارند که نبود آنها خیلی بهتر است، صنعت طلا و جواهر توانایی بالایی در ارزآوری و اشتغال و صادرات مصنوعات طلا دارد.

وی با تاکید براینکه در سالهای اخیر دچار رکود عجیبی در بخش تولید بوده‌ایم؛ افزود: یکی از مهمترین موانع مالیات ارزش افزوده است؛ این مانع از مجلس قبلی مطرح شده ولی با وجود رایزنی‌های متعدد هنوز اندرخم مجلس فعلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتحادیه طلا و جواهر ضمن تاکید بر اینکه باید از مجلس سوال کرد که چرا راضی نمی شوند مالیات ارزش افزوده را بردارند؟ تصریح کرد: فعال طلا و جواهر لحظه‌ای کار می‌کند؛ فلز طلا دچار التهاب و نوسان می‌شود حتی نگاه‌ها هم روی طلا اثر می‌گذارد.

وی با طرح این پرسش که چرا باید کاغذبازی مانع راه صنعت طلا باشد؟ افزود: اینگونه رفتارها جز ایجاد مشکل هیچ تاثیر دیگری در صنعت طلا ندارد. کار صنعت را باید لحظه‌ای راه انداخت نه اینکه چندین روز و هفته در انبار فرودگاه بماند که آیا مجوز صادرات می‌دهند یا نه!

محمدولی با تاکید براینکه هنوز انتظار صنعت طلا برآورده نشده است، گفت: در واردات مواد اولیه نیز موانعی داریم که قرار است بردارند ولی هنوز این اتفاق نیفتاده است.

وی در بخش دیگری درباره مجوز خرید و فروش آنلاین طلا گفت: مجوز این فعالیت را ما نمی‌دهیم ولی اعلام شده ۵ فرد حقیقی مجوز از صنعت و معدن و کسب و کارهای مجازی دریافت کرده‌اند؛ سایر شرکت‌ها اگر فعالیتی دارند غیرمجاز است. البته از این ۵ نفر فقط یک نفر جواز کسب از اتحادیه دارند و ۴ نفر دیگر نیز جواز کسب ندارند البته این نوع فعالیت خیلی مبهم است.

وی با تاکید براینکه نمیتوان مانع فعالیت مجازی شد، گفت: باید آئین‌نامه مشخصی برای فعالیت صنعت طلا و جواهر در فضای مجازی تدوین شود؛ عملکرد فعالان طلا در فضای مجازی نیز باید نظارت داشته باشد.

مسعود یزدانی نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر نیز در جمع خبرنگاران اعلام کرد: مشکلات صنعت طلا بسیار زیاد است ولی مهمترین ارزش افزوده است که بدون کارشناسی به صنعت طلا تحمیل شده است. رقابت صنعت طلا با کشورهای رقیب را با مشکل همراه کرده است.

وی با بیان اینکه مسایل اداری موانع زیادی را در تولید و صادرات صنعت طلا ایجاد کرده است، گفت: اگر مسولان با ما همکاری کنند صنعت طلا و جواهر کشور می‌تواند بجای نفت برای کشور درآمدزایی داشته باشد. مشروط به اینکه موانع را بردارند و با صنعت طلا در تولید و صادرات همکاری کنند.

وی پیشنهاد داد که بانک مرکزی طلای موجود در خزانه را به صنعت طلا برای امر تولید و صادرات اختصاص دهد که رونق نیز در این صنعت ایجاد شود و درآمدزایی برای کشور داشته باشد.

یزدانی از تشکیل چند پرونده قاچاق سکه و طلا در دستگاه قضا خبر داد و تصریح کرد: مردم حتما از مغازه های سکه فروش پروانه‌دار سکه بخرند که گرفتار سکه‌های تقلبی نشوند؛ سالانه ۱۰۰ پرونده در این موضوع به اتحادیه می‌آید.

وی همچنین تاکید کرد که خرید و فروش طلای دست دوم ممنوع است از مردم خواست اصلا نسبت به خرید طلای دست دوم اقدام نکنند.

حباب سکه صفر شد | کاهش ۷۰ هزار تومانی قیمت سکه کد خبر 462653 برچسب‌ها قیمت طلا و فلزات گرانبها - ایران

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۷۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

به گزارش ایسنا، مرتضی شاهمیرزایی امروز در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، در جمع خبرنگاران با اشاره به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، اظهار کرد: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: جهش در تولید کالا و تجهیزات در کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ است، اظهار کرد: به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی‌ که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود، تاکید کرد: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در اوایل سال آینده

شاهمیرزایی با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد، همچنین واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده بهره‌برداری می‌شود.

وی با بیان اینکه سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند، گفت: هم‌اکنون حدود ۱۲۷ مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است،   طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود ۳۷درصد پیشرفت دارند.

شاهمیرزایی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند. همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب ۲۱ بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • احکام شرعی | حکم خرید و فروش سگ
  • فروش اینترنتی دارو
  • تاکید بر برخورد قانونی با سایتهای ضد اخلاقی مازندران در فضای مجازی
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • ارسال گل اینترنتی با 3 کلیک
  • قم قطب صنعت کفش ماشینی کشور
  • عفو ۱۴۵ هزارو ۸۰۷ زندانی در سال گذشته
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند