Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه هماهنگی مسائل حقوقی آثار ثبت جهانی استان فارس با حضور منیر خلقی مدیر امور حقوقی و بین الملل پژوهشگاه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، مدیران پایگاه های جهانی استان، نمایندگان استانداری فارس، فرمانداری های شهرستان های دارای آثار ثبت جهانی و ادارات کل استان برگزار شد و حاضران به بحث و بررسی موارد مد نظر پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محورهای مورد بحث در این جلسه بافت های روستا و روستاهای واقع در حرایم میراث جهانی، محوطه های میراث جهانی، اجرای قوانین موجود و طرح تملک با اعمال ماده ۹۱ و رویکرد بین المللی و تطبیقی با سایر کشورها در چارچوب توسعه پایدار و متعاقبا اعمال آن در طرح آمایش بود.

در ابتدای جلسه منیر خلقی مدیر امور حقوقی پژوهشگاه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: در این جلسه سعی داریم مشکلات و تعارضات فی ما بین دستگاه های دولتی و خصوصی در بخش مالکیت بررسی کنیم.

 علیرضا عسکری چاوردی مدیر پایگاه میراث جهانی ساسانی فیروز آباد و سروستان نیز اضافه کرد: نشست و کارگاه حقوق میراث جهانی در ۲۷ بهمن ماه امسال توسط اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی، دانشگاه بولونیای ایتالیا و موسسه ایزمئو با حضور و سخنرانی ۲ حقوقدان برجسته از سوئد و فرانسه با موضوع حقوق میراث  جهانی استان فارس  برگزار خواهد شد.

در ادامه محمد کریم میرزایی معاون سیاسی فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت با اشاره به قرار گرفتن میراث جهانی تخت جمشید و آثار مهم دیگری همچون نقش رستم ونقش رجب و شهر استخر در این شهرستان افزود: موضوع در حوزه تخت جمشید با  آثار جهانی کازرون و فیروزآباد متفاوت است زیرا اطراف تخت جمشید  اراضی گسترده بسیار حاصلخیزکشاورزی با ارزش افزوده زیاد وجود دارد و مشکلات عمومی بسیاری را به وجود آورده است و نیاز به کارگروههای تخصصی برای هر حوزه میراث جهانی مطابق با شرایط آن اثر در هر شهرستان است.

میرزایی به اثرات مخرب پتروشیمی شیراز بر تخت جمشید نیز اشاره و خواستار راهکارها و مطالعات در این زمینه شد.

در این جلسه فرشته دانشور نماینده حقوقی تخت جمشید،  محسن اعتصامی پور نماینده اداره کل راه و شهرسازی، محمدرضا آزاده نماینده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، علی شمس نماینده اداره کل ثبت اسناد و املاک، الیاس رضایی نماینده اداره اوقاف و امور خیریه و خسرور روستایی نماینده اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

پیش نشست کارگاه حقوقی میراث جهانی در ۲۴ آذر ماه برگزار خواهد شد.

کد خبر 4769317

منبع: مهر

کلیدواژه: عليرضا عسكري میراث فرهنگی فارس فهرست میراث جهانی یوم الله 13 آبان بوشهر زلزله راهپيمايي 13 آبان شهرکرد ایلام تئاتر کودک و نوجوان گرگان بیرجند شیراز پدافند غیرعامل خطبه های نماز جمعه قزوین تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۷۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار ایلام همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!

به گزارش صدای ایران از ایلنا،کارگران پیمانکاری پتروشیمی چوار ایلام در تماس با خبرنگار ایلنا، از خلف وعده‌های مدیران پتروشیمی انتقاد کردند.

یکی از این کارگران گفت: قرار بود برج ۱۱ سال قبل طرح طبقه‌بندی اجرا شود بعد گفتند از ابتدای سال جدید این کار صورت می‌گیرد الان در میانه اردیبهشت هستیم و خبری از طبقه‌بندی نیست.

به گفته این کارگر، مشخص نیست چه زمانی قرار است طرح طبقه‌بندی برای حدود ۶۰۰ کارگر پیمانکاری این پتروشیمی اجرایی شود.

کارگران پیمانکاری پتروشیمی چوار در عین حال از حذف برخی آیتم‌های مزدی در فیش حقوقی خبر دادند؛ به گفته آنها، مولفه‌هایی مانند بدی آب و هوا و سختی کار از فیش حقوقی پیمانکاری‌ها حذف شده است.

یکی از این کارگران در مورد فیش حقوقی خود گفت: ما پیمانکاری‌ها با در نظر گرفتن سنوات و اضافه کار به زحمت ۱۸ میلیون تومان می‌گیریم، اما کارگرانی که با خود شرکت قرارداد دارند حقوق ماهانه‌شان ۳۰ میلیون تومان است.

سال گذشته چند خودکشی در پتروشیمی چوار ایلام خبرساز شد؛ پس از آن، مدیران این واحد قول دادند که وضعیت حقوق و مزایای کارگران بهبود می‌یابد، اما با گذشت چند ماه حتی طرح طبقه‌بندی هم اجرا نشده است.


دیگر خبرها

  • محوطه جهانی نقش‌رستم به‌دلیل فرونشست تعطیل شد | مدیر پایگاه میراث جهانی تخت‌جمشید: فرونشست نقش رستم بحرانی تر از تخت جمشید است
  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار ایلام همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • استقرار گروه‌ پایش و مرمت در مجموعه باستانی نقش رستم
  • محوطه باستانی نقش رستم دچار آبگرفتگی شد
  • استقرار گروه‌های مرمتی و باستان شناسی در نقش رستم
  • استقرار گروه‌های مرمتی و باستان شناسی در نقش ستم
  • مدیر پایگاه تخت جمشید: آب‌گرفتگی و فرونشست‌های متعدد در محوطه باستانی نقش رستم
  • استقرار گروه های پایش، مرمت و باستان شناسی در مجموعه باستانی نقش رستم
  • استقرار گروه‌های پایش و مرمت در نقش رستم