Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، از انجام بیش از ۱۱ هزار مورد آزمون میکروبی در آب مناطق سیل زده روستایی استان خبر داد.

علیرضا کاکاوند  گفت: با تلاش‌های همکاران این مجموعه و همکاری مراکز بهداشتی، در زمان سیل فروردین ماه امسال بیش از ۳۰۰ هزار مورد کلرزنی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: مطلوبیت کلرسنجی در زمان یاد شده بیش از ۹۶ درصد بوده که با بررسی انجام شده مطلوبیت میکروبی بیش از ۹۵.۵ درصد بوده است.

او  با اشاره به مصرف بیش از ۱۴.۵ تن کلر برای رفع آلودگی‌های میکروبی اظهار داشت: خوشبختانه با اقدامات انجام شده هیچگونه آلودگی میکروبی و یا مسمومیت و یا شیوع بیماری در این خصوص گزارش نشده است.

او این موفقیت را ماحصل تلاش‌های شبانه روزی همکاران و متخصصین این شرکت با همکاری مراکز بهداشتی دانست و افزود: شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان به صورت دائم در حال بررسی و نظارت بر آلودگی آب شرب روستا‌ها است.

مدیر عامل شرکت آبفار لرستان در ادامه از آمادگی متخصصین این شرکت برای رفع مشکل فاضلاب زندان مرکزی خرم آباد خبر داد و گفت: فاضلاب زندان مرکزی خرم آباد در سال‌های گذشته توسط سازمان زندان‌ها به صورت سبتیک تانک کار شده که به دلیل عدم بهره برداری صحیح از آن، متاسفانه در حال سرریزاست.

او  تصریح کرد: سرریز فاضلاب زندان مرکزی خرم آباد به روستا‌های همجوار و بخصوص روستای دارایی سرازیر شده و مشکلاتی را برای روستاییان منطقه به وجود آورده است.

او  با اشاره به اینکه متولی اصلی رفع این مشکل سازمان زندان‌ها است؛ اظهار داشت: شرکت آبفار لرستان آمادگی دارد در صورت نیاز و لزوم در بحث مطالعات و مباحث فنی با این سازمان همکاری کرده و در صورت نیاز این مشکل را رفع کند.

او  افزود: مشکل فاضلاب شهرک صنعتی خرم آباد نیز به این شرکت مربوط بوده و هیچ ارتباطی به شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان ندارد.

او  اظهار داشت: بحث فاضلاب روستا‌ها از وظایف این شرکت بوده، اما موضوع فاضلاب زندان مرکزی خرم آباد و شهرک صنعتی این شهر هیچ ارتباطی با شرکت آبفار استان ندارد.

انتهای پیام/ب

انجام بیش از ۱۱ هزار مورد آزمون میکروبی در آبفار لرستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب و فاضلاب روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۸۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی نظرزاده در دیدار با حجت الاسلام ذوالنوری نماینده قم در خانه ملت به تشریح وضعیت آب و فاضلاب در شهر قم پرداخت و فقدان شبکه فاضلاب در برخی نقاط شهر را یکی از معضلات اصلی شهر قم دانست و با بیان اینکه در این زمینه عقب‌افتادگی حدود ۱۰ ساله نسبت به متوسط کشور داریم، اظهار داشت: در حال حاضر ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است در حالی که متوسط کشور در این زمینه ۵۴ درصد است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به انجام مطالعات طرح فاضلاب شهر قم، بر ضرورت تحقق اعتبارات فاضلاب مصوب سفر اول رئیس‌جمهور تأکید و خاطرنشان کرد: برای رفع معضل فاضلاب در شهر حدود هزار کیلومتر شبکه و دو باب تصفیه‌خانه فاضلاب نیاز داریم تا بتوانیم وضعیت فعلی را سروسامان دهیم.

نظرزاده با اشاره به پروژه اجرای ۲۱ کیلومتر خط انتقال فاضلاب پردیسان و بخش شرقی قم و احداث تصفیه‌خانه فاضلاب پردیسان اظهار داشت: ۶ کیلومتر از این خط انتقال توسط شرکت آب و فاضلاب در حال اجراست و مابقی نیز توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی اجرا خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم یادآور شد: با اجرای این خط انتقال و تصفیه‌خانه امکان بهره‌مندی از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب برای بیش از ۴۰۰ هزار نفر از شهروندان به ویژه در مناطق با تراکم ساختمانی زیاد فراهم خواهد شد.

وی در ادامه انعقاد قرارداد سرمایه‌گذاری با بخش خصوصی را از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش بخشی از مشکلات فاضلاب عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذار با اجرای ۴۰ کیلومتر خط انتقال و احداث یک باب تصفیه‌خانه، بخشی از فاضلاب پردیسان را تصفیه و برای مصارف صنعت و فضای سبز محور سلفچگان و نیزار منتقل خواهد کرد.

کد خبر 6090925

دیگر خبرها

  • جمع آوری انشعاب غیرمجاز در روستای گوگ تپه ارومیه
  • برگزاری مسابقات زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی مددجویان زندان های لرستان
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • کارواش های منطقه یک تهران زیر ذره بین بازرسان
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس