Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان برنامه و بودجه، با اشاره به مخالفت برخی دستگاهها درباره رویکرد جدید بودجه، گفت: آنچه به عنوان لایحه بودجه ۹۹ به مجلس ارائه می‌شود، صرفاً مصوبات برای سال ۹۹ و یک ساله است. ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۱ اقتصادی اقتصاد ایران نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد باقر نوبخت در حاشیه جلسه ستاد بودجه 99 گفت: منظور از بودجه دو ساله در واقع پیش بینی‌های دو سال است و آنچه به عنوان لایحه بودجه سال 99 به مجلس داده می‌شود، صرفاً مصوبات آن برای سال 99 و یک ساله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با این حال در لایحه بودجه ارقام و پیش‌بینی‌های سال 1400 را هم به مجلس ارائه می‌کنیم یعنی نوع نگاهمان به درآمد‌ها و مصارف دوساله است، اما مصوبه‌ای که از مجلس می‌گیریم مانند سنوات گذشته بودجه سالانه است و بودجه یک سال را از مجلس مصوبه می‌گیریم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: در واقع ​بودجه ما دو ساله نیست، بلکه نگاه ما به بودجه دو ساله است که آن هم در جهت ابلاغیه مقام معظم رهبری بود که فرمودند شما نگاهتان را به جای یکساله دوساله بگیرید که با توجه به شرایط خاص کشور و تحریم‌های غیر منطقی بتوانیم از این شرایط عبور کنیم.

وی گفت:​امسال نیز در هشتمین ماه سال پرداخت‌های دولت طبق سال‌های گذشته در حال انجام است و پرداخت‌هایی مثل پاداش بازنشستگی‌ها خرید تضمینی گندم و پرداخت یارانه‌ها مانند شرایط سال‌های گذشته طبق روال عادی ادامه دارد، اما باید نگاه خود را بلند مدت در نظر بگیریم و اگر منابعی به عنوان ذخایر داریم فقط نخواهیم برای سال آینده استفاده کنیم.

وی افزود: موضوع دو سالانه بودن بودجه به این معنا نیست که برای دو سال از مجلس مصوبه بگیریم بلکه همه مصوبات ما یک ساله خواهد بود، اما در کنار آن پیش بینی از سال بعد صورت می‌گیرد به این ترتیب که وقتی قانون گذار می‌خواهد نظر ما را تایید کند بداند که سال بعد را هم در نگاهمان داشته‌ایم و ممکن است سال آینده هم نیاز به برخی منابع داشته باشیم که اعداد و ارقام را پیشنهاد کرده‌ایم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: پیش بینی از آینده نیز بر اساس سناریو‌های مختلف است که می‌تواند وضعیت بدبینانه یا ادامه وضع موجود و یا حالت خوشبینانه باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: برخی تبصره‌های بودجه سال آینده بر اساس اصلاح ساختاری حذف و اضافه می‌شوند.
محمد باقر نوبخت در حاشیه شانزدهمین نشست ستاد بودجه سال 99 در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: امروز شانزدهمین جلسه ستاد بودجه 99 برگزار شد که بخشی از آن مربوط به اصلاح تبصره‌ها و مجوزهای لازم برای اصلاح ساختاری بود.

وی گفت: با توجه به اینکه منابع و مصارف در بودجه سال آینده متفاوت است و نیاز به احکام جدید داریم سعی کردیم تبصره‌‌های جدیدی را در بودجه بگنجانیم که منابع جدیدی را از سال آینده داشته باشیم تا بتوانیم برای جایگزینی نفت در محاسبات منظور کنیم.

نوبخت گفت: در سال آینده قطعا تبصره‌های جدیدی خواهیم داشت و برخی تبصره‌های قدیمی حذف خواهد شد و اصلاحات اساسی در بودجه‌ها صورت خواهد گرفت.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: گزارش بودجه شرکتهای دولتی طبق قانون، چهاردهم آبان به مجلس ارائه شد.

وی افزود: در شانزدهمین جلسه ستاد بودجه همچنین مخالفت برخی دستگاه‌ها با تغییرات جدید مطرح شد به طوری که در تغییرات جدی، دستگاه‌ها به دو دسته سیاست گذار و مجری تقسیم می شوند.

وی افزود: درباره اینکه چه دستگاهی سیاستگذار باشد اختلاف نظر بین کارشناسان برنامه و بودجه و دستگاه‌ها وجود دارد که امروز در جلسه تصویب شد که کارگروهی با مسئولیت رئیس سازمان برنامه و بودجه شکل بگیرد و درباره اختلاف بین دستگاه ها و کارشناسان از نظر تعیین دستگاه‌های سیاست‌گذار و مجری داوری کند تا با یک همدلی و اقناع جمعی بتوانیم اصلاحات ساختاری که لازم است به وجود آوریم.

وی افزود، هر نوع تغییری مقاومت‌هایی خواهد داشت و ما باید بتوانیم منطقی عمل کنیم.

اختصاصی|زمزمه دلار 8هزارتومانی در بودجه 99/ فروش نفت بالاتر از 500هزار بشکه

انتهای پیام/

R1389/P/S7,77/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سازمان برنامه و بودجه

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۸۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروی زمینی ارتش ۴۶ هزار شهید تقدیم نظام کرده است

ایسنا/گیلان رئیس سازمان ایثارگران نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ارتش ۴۸ هزار شهید تقدیم نظام کرده است، گفت: از این تعداد ۴۶ هزار شهید نیروی زمینی است.

سرهنگ محمد یعقوبی ۱۶ اردیبهشت ماه با بیان اینکه خدمت به مردم بالاترین عبادت است، اظهار کرد: شهدا ستارگان آسمان‌هاهستند تا ما راه را گم نکنیم لذا باید با تمسک به وصایای شهدا با توجه به هدفی که برای خدمتگزاری به مردم داریم، گام برداریم.

وی با اشاره به مسئولیت سنگین حمایت از فرزندان و خانواده‌های شهدا بویژه محافظت در برابر آسیب‌های اجتماعی، افزود: مسئولیتی بر گردن ما است که باید برای فرزندان شهدا پدری کنیم، باید به کسانی که دچار آسیب‌های اجتماعی شده به آنها کمک و حمایت کرده و کمبودها را برای فرزندان شهدا جبران کنیم.

رئیس سازمان ایثارگران نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه استان گیلان و شهر رشت شهدای زیادی را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است، گفت: شهدای شجاع، بزرگوار و خوب که زبان زد کشورهستند و افتخاری برای گیلانیان محسوب می‌شوند که باید به خاطر داشتن چنین شهدای به خودتان ببالید.

سرهنگ با بیان اینکه گیلان هشت هزار شهید در طول دوران دفاع مقدس دارد، تصریح کرد: از این تعداد چهار هزار شهید، نیروی زمینی است که نشان از رشادت‌های مردم این دیار دارد.

وی با بیان اینکه شهید به واسطه شهید شدن نه تنها خودش پاک می‌شود بلکه در آن محل و مکان که دفن شده آن را پاک می‌کند، خاطرنشان کرد: شهدا واسطه فیض‌ هستند وهم به واسطه شهید شدن محیط و مکان را امن و سالم می‌کنند، اذا بودن شهدا نعمت است.

رئیس سازمان ایثارگران نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ارتش ۴۸ هزار شهید تقدیم نظام کرده است، گفت: از این تعداد ۴۶ هزار شهید نیروی زمینی است، ماهیانه پنج هزار نفر به ایثارگران مراجعه می‌کنند.

سرهنگ یعقوبی در سازمان ایثارگران دو خط قرمز وجود دارد، تصریح کرد: یکی از این موارد برخورد با کرامت در برابر خانواده‌های اثیارگران است و نه قدرت، خانواده شهدا و جانبازان باید از منظر قدرت با ما صحبت کنند. ۲۵۰ هزار جانباز در نیروی زمینی هستند و در این فضای کاری که وجود دارد ما خدمت رسانی می‌کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • نیروی زمینی ارتش ۴۶ هزار شهید تقدیم نظام کرده است
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • اساتید دانشگاه سرآمدان فرهنگی جامعه هستند
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور