Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در آیین افتتاح کارخانه احیای مستقیم و شروع عملیات اجرایی طرح توسعه فولاد بافت گفت: یکی از این طرح‌های بزرگ که افتتاح می‌شود ضربه‌ای به بدخواهان ما در دنیاست.

وی بیان داشت: ۱۵۰۰ میلیارد تومان ارزش کار و مجموعه سرمایه‌گذاری است که امروز به ثمر رسیده است؛ اقدامات مربوط به این پروژه‌ها به معنای آن است که ما با همه توان و تلاش مان راه توسعه و پیشرفت کشور را ادامه می دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور در مورد حفظ عزت ملی گفت: عزت ملی تنها با عمل انجام می‌شود و با شعار محقق نمی شود، اینکه ما می توانیم نیازمندیهای فولاد کشور را در بخشی زمینه‌ها تامین کنیم و مازاد آن را به دنیا صادر کنیم به آن معناست که این ملت تحریم ناپذیر است، اگر یک جایی را تحریم کنند از مسیر دیگر راه دیگر فعالیت خود را ادامه می دهیم.

روحانی با تاکید بر این که جوانان باید اشتغال داشته باشند و امنیت خانواده با اشتغال محقق می‌شود، اظهار داشت: امنیت در سایه اشتغال نسل جوان عزیز ما است؛ ما باید اشتغال در خور آن‌ها را ایجاد کنیم.

وی با اشاره به افتتاح های روز گذشته در استان یزد، اظهار داشت: این طرح‌ها و پروژه‌های عظیمی که افتتاح می‌شود به معنای آن است که ما دلگرمیم، با نشاطیم و آینده را آینده روشنی می بینیم. اگر امید نبود این آمار و ارقام افزایش پیدا نمی‌کرد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه افتتاح‌ها و کسانی که قصد تولید دارند در حال افزایش هستند، اظهار داشت: این نکته که همیشه بر روی آن تاکید می کنم ایستادگی، مقاومت، صبر، تحمل، سخت‌کوشی، تلاش و در کنار آن تعامل با دنیا است اینها با یکدیگر منافات ندارد بعضی فکر می کنند اگر مقاومت کردیم یعنی قهر کنیم نه ما اهل قهر نیستیم که برخی فکر می‌کنند اگر با دنیا حرف بزنید دست‌های ما از توان می افتد.

روحانی خاطرنشان کرد: برخی که می‌گویند تعامل نکنیم یعنی منزوی شویم دشمنان ما می‌خواهد منزوی شویم. ما با همه دنیا حرف می‌زنیم ما سره میز مذاکره‌ای که برای منافع ملی ما ضرر نداشته باشد و لازم باشد با افتخار می نشینیم.

وی بیان داشت: امروز مدیرعامل همین مجتمع به من گفت راه‌اندازی امروز ایم کارخانه در سایه برجام بود . بسیاری از بخش های این کارخانه در خارج گیر بود و نمی توانست وارد شود برجام اینها را وارد کرد آنهایی که نمی توانند این واقعیت را بفهمند باید خوب درک کنند که این کارخانه بلکه در یزد هم این گزارش را به ما دادند که در سایه برجام توانستیم بخش‌های مهم را وارد کنیم.

وی با اشاره به لزوم واردات در برخی از موارد بیان داشت: اینکه توانستم ۱۱ فاز پارس جنوبی را افتتاح کنیم به خاطر برجام بود. تمام کمپرسورهایی که بود در گمرکات مختلف دنیا خوابیده بود و با برجام راه باز شد و اینها همه آمد نمی دانم چرا برخی از برخی کلمات خیلی خوشحال نمی‌شوند. قدرت دیپلماسی برای ما افتخار است، قدرت علم برای ما افتخار است و قدرت حرف زدن برای ما افتخار است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ما حکیمان بزرگ در این کشور داریم، گفت:  قبل از این قرار بود در بخش هایی مهندس خارجی برای ما راه اندازی کند حالا که نیامد خودمان را راه‌اندازی می‌کنیم؛ البته خط قرمز همیشه داریم خط قرمز ما این است که حقوق ما محفوظ بماند و در مسیری که ما حرکت می کنیم عزت ملی ما محفوظ بماند اما اینکه بخواهیم با کسی بنشینیم سخن بگوییم و حرف بزنیم برای منافع ملی‌مان در چارچوب عزت ملی چیزی است که خداوند به ما هم امر کرده، راه ما بوده است.

روحانی اضافه کرد: پیغمبر ما با همه حرف می زد و با همه پیمان می بست؛ نعوذبالله کسی می آمد می گفت پیغمبر چقدر ساده لوح بوده است در آن پیمان شکست خورد و باز هم دارد پیمان می‌بندد.  راه این است آن کسی که پیمان می شکند ضرر می‌کند، آن کس که پای عهد و پیمان ایستاده همیشه پیروز میدان است و موفق است.

وی خطاب به حاظرین در این جلسه بیان داشت: پس کار و تلاش شما به معنای موفقیت، مقاومت ملت و ایستادگی واقعی است و به معنای کار و تلاش و به معنای آبادانی کشور و به معنای اشتغال است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۸۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟

ایسنا/چهارمحال و بختیاری یک کارشناس مسائل اقتصادی در چهارمحال و بختیاری گفت: اگر بخواهیم اقتصاد را مردمی کنیم باید دولت جای خود را به مردم و بنگاه‌های خصوصی بدهد و نظارتش را دوچندان کند.

بهمن قدمی دمآبی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به مفهوم‌ مردمی کردن اقتصاد، اظهار کرد: عموما اگر بخواهیم اقتصاد را مردمی کنیم راه‌های مختلفی برای این موضوع وجود دارد، یعنی برای افزایش مشارکت مردم در اقتصاد راه‌های گسترده‌ای از سوی اقتصادهای مختلف دنبال و نتایج بسیار خوبی در این راستا کسب می‌شود.

وی افزود: اما باتوجه به ماهیت اقتصاد ایران می‌توان گفت درآمدهای نفتی سهم بسزایی را در آن دارند، اما یک عامل و راهکار مهم که بخش مردمی اقتصاد را تقویت کند وجود دارد، یکی از اهداف اقتصادها تولید کالا و خدمات برای شهروندان آن جامعه است، یعنی هر اقتصادی بتواند کالا و خدمات مختلفی که موردنیاز شهروندان بوده را ارزان‌تر و با کیفیت بهتر تامین کند آن اقتصاد موفق‌تر است.

این کارشناس اقتصادی گفت: هدف اقتصاد این است که کالا و خدمات متنوع با هزینه کمتر، مصرف منابع کمتر و با کیفیت بهتر و بیشتر تولید کند، یعنی اقتصادها همواره بر روی این ریل با یکدیگر رقابت می‌کنند.

قدمی بیان کرد: هدف بنگاه‌ها کسب و افزایش سود است و تلاش می‌کنند کالا و خدمات را بهتر و بیشتر تولید کنند، یعنی کار تولید کالا و خدمات برای پاسخگویی به نیاز شهروندان یک جامعه برعهده بنگاه‌ها است، در حقیقت اقتصاد دارای چهار رکن اصلی خانوار، بنگاه‌ها، دولت و خارجیان است که کار تولید کالا و خدمات وظیفه بنگاه و نظارت‌ در اقتصادها برعهده دولت است، کما اینکه این یک تئوری پذیرفته شده در همه جوامعی است که اقتصاد توانمند و پویا دارند.

وی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد ما یک اقتصاد دولتی است، تصریح کرد: یعنی نقش دولت به عنوان یکی از چهار کارگزار اصلی که وظیفه نظارت و ناظر بودن را داشته در اقتصاد به عنوان تولیدکننده، بنگاه دار، مصرف کننده بزرگ و صادرکننده و وارد کننده به شمار می‌رود.

این کارشناس اقتصادی گفت: زمانی که دولت با انگیزه‌ی کمک به مردم در فعالیت‌های تولیدی در قالب بنگاه، صادرات و واردات ورود می‌کند و به جای مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد تا حدودی از وظیفه نظارتی خود غافل می‌شود که تحقق این امر موجب بروز مشکلات در اقتصاد شده و برخی رانت‌ها، فسادها، اختلاس‌ها و ... بوجود می‌آید.

قدمی تاکید کرد: دولت توانمند و قدرتمند دولتی است که بازیگری خود را به حداقل برساند و بیشترین نظارت را داشته باشد.

وی در ادامه افزود:  اگر در ایران بخواهیم اقتصاد را مردمی کنیم دولت باید به وظیفه اصلی خود که نظارت، قانون‌گذاری و سیاست‌گذاری بوده بازگردد و فعالیت‌های اقتصادی خود را به حداقل ممکن برساند، این مهم موجب می‌شود نقش مردم در حوزه‌های تولیدی و اقتصادی پررنگ شود، اقتصاد دولتی کمرنگ و اقتصاد مردمی رونق یابد.

این کارشناس اقتصادی گفت: وقتی دولت از نقش بازیگری خارج شود و به سمت وظیفه نظارتی گام بردارد  موجب می‌شود هزینه‌ها کمتر، دولتی چابک‌تر، توانمندتر و کاراتر و بعد نظارتی را بهتر و دقیق‌تر انجام دهد.

قدمی تاکید کرد: اگر بخواهیم اقتصاد را مردمی کنیم باید دولت جای خود را به مردم و بنگاه‌های خصوصی دهد، مشروط بر اینکه جایی که دولت خارج شود و بنگاه‌ها و مردم قرار است جای آن را بگیرند لازم است دولت نظارت خود را دوچندان کند در غیر این صورت منجر به سوءاستفاده بنگاه از مباحث اقتصادی می‌شود، مثلا یک شرکت یا بنگاه دولتی که به بنگاه خصوصی تبدیل شده موجب تعدیل نیرو و بیکاری نیروها شده است.

به گفته وی، لازمه کمرنگ شدن فعالیت‌های اقتصادی دولت بعد نظارتی سختگیرانه و دنبال کردن آن با حساسیت بیشتر  است تا دچار چالش نشویم.

قدمی یادآور شد: کاهش نقش دولت در اقتصاد به عنوان بازیگر و سپردن بخش‌های اقتصاد به بخش خصوصی و مردم و افزایش نقش نظارتی، قانونگذاری و حاکمیتی دولت موجب تقویت اقتصاد مردمی یک کشور و مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف اقتصادی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اگر به سابقه تاریخی نگاه کنیم می‌بینیم هر حوزه‌ای که به مردم واگذار شده نتایج بسیار خوبی داشته که امیدواریم این اتفاق در حوزه اقتصاد بیفتد تا به نوعی مشکلات اقتصادی برطرف شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • ماتوینکو: رویای غرب برای نابودی روسیه هرگز محقق نخواهد شد
  • (عکس) واکنش یک روحانی به نقش یک زن در مسلمان شدن مورایس
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • ارائه طرح جنگلداری چندمنظوره توسط محقق ایرانی
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • (تصاویر) حضور حسن روحانی بر مزار والدین خود در سرخه
  • اهدای تندیس عباس خاکی به ۱۰ روحانی در قم