Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد قارچ‌های خوراکی می‌توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دانشمندان دریافته‌اند که مخلوط خاصی از قارچ‌های شیتاکه، جان‌افزا (گانودرما) و قارچ مرغ چوب می‌تواند باعث افزایش پاسخ گلبول‌های سفید در بدن شود.

دانشمندان دانشگاه "گریفیث" کوئینزلند استرالیا سه نوع قارچ تجاری موجود با مقادیر بالای بتا گلوکان را در مطالعه خود انتخاب کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بتا گلوکان نوعی کربوهیدرات است که در دیواره سلولی قارچ‌ها یافت می‌شود. این کربوهیدرات در برخی دیگر از غذا‌ها نیز وجود دارد، اما بدن انسان قادر به ساخت آن نیست.

به گفته متخصصان سیستم ایمنی بدن این کربوهیدرات را به هنگام ورود، بیگانه شناسایی کرده و باعث تقویت واکنش دفاعی در برابر عوامل بیماری‌زا می‌شود.

مطالعات نشان داده‌اند که بتا گلوکان‌ها می‌توانند کلسترول خون را کاهش دهند، بنابراین مصرف قارچ ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی را نیز کاهش دهد. هم‌چنین شواهدی وجود دارد که این کربوهیدرات سطح قند خون را تنظیم کرده و سیستم ایمنی بدن را فعال می‌کند.

در این مطالعه متخصصان سه قارچ را با هم ترکیب کرده و آن را روی سلول‌های خونی انسان در آزمایشگاه آزمایش کرده‌اند.

این ترکیب، ماکروفاژ‌ها را فعال کرده است. ماکروفاژ، نوعی گلبول سفید است که باکتری‌ها و ارگانیسم‌های مضر دیگر را شناسایی کرده و از بین می‌برد. ماکروفاژ‌ها سیگنال‌هایی را به سلول‌های T. شکل ارسال می‌کنند که عملکرد‌های مختلفی از جمله کشتن باکتری‌ها را انجام می‌دهند.

ماکروفاژ‌ها هم‌چنین سیتوکین‌ها را آزاد می‌کنند که به عنوان بخشی از پاسخ ایمنی به ارتباط بین سلول‌ها کمک کرده و حرکت سلول‌ها به سمت مکان‌های التهاب را تحریک می‌کند.

تیم تحقیقاتی این مطالعه افزایش سیتوکین‌ها را در آزمایش مشاهده کرد که نشان می‌دهد قارچ به عنوان یک محرک سیستم ایمنی بدن عمل کرده است. این نخستین بار است که یک واکنش ایمنی تحریک کننده ناشی از عصاره قارچ در علم پزشکی گزارش شده است.

هنوز مشخص نیست که عصاره‌های قارچ در صورت خوردن و مصرف نیز همان تأثیر را داشته باشند، اما به باور متخصصان احتمالاً این پاسخ سیستم ایمنی بدن در روده اتفاق می‌افتد.

به نوشته دیلی میل، "قارچ‌های دارویی" اخیراً به طور علمی مورد مطالعه قرار می‌گیرند، اما قدمت آن‌ها به سال‌های ۲۰۶ قبل از میلاد در چین باز می‌گردد. عصاره‌های موجود در این ترکیبات بالقوه مفید، به صورت پودری و در کپسول‌ها، مخلوط‌های قهوه و محصولات زیبایی فروخته می‌شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیستم ایمنی بدن قارچ گلبول سفید بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۹۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید

به گزارش خبرآنلاین، سازمان اورژانس کشور از مسمومیت ۵۳ نفر در بازه زمانی ۸ فروردین تا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور خبر داد و اعلام کرد ۱۴ نفر از این مسمومان همچنان بستری و تحت نظر هستند.

طبق اعلام این سازمان استان‌های فارس با ۱۶، لرستان با ۱۲ و کرمانشاه با ۱۰ نفر، بیشترین مسمونان با قارچ وحشی را در کشور داشته‌اند. هیچ یک از مسمومان، جان خود را از دست نداده است.

این سازمان با اشاره به حجم بالای بارش در فصل بهار در اکثر نقاط کشور و افزایش رویش انواع قارچ‌ها در طبیعت، اعلام کرد: برخی گروه‌های طبیعت گرد نسبت به مصرف این قارچ‌ها اقدام می‌کنند که می تواند موجب بیماری آنها شود. با توجه به گرایش جوانان و مردم به طبیعت گردی، لازم است هشدارهای لازم نسبت به پرهیز از مصرف قارچ‌ها در طبیعت داده و رسانه ها نیز در این زمینه اطلاع نقش آفرینی کنند.

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903103

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • امیرعبداللهیان: همکاری ایران و آژانس تحت تاثیر آمریکا قرار نگیرد
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • آیا آجیل ها آفلاتوکسین دارند ؟
  • آموزش روز پنجم، مرغ خامه‌ای
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • مصرف این نوع قارچ‌ها باعث از کار افتادن کبد می شود
  • درمان معجزه‌آسای حساسیت فصلی با عطر طبیعی