Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-یک عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی توزیع بیانیه علیه رییس جمهور در مجلس را مصداق تفرقه‌افکنی عنوان کرد.

بهروز نعمتی با اشاره به توزیع بیانیه‌ای بی‌نام در مجلس شورای اسلامی علیه رییس جمهور، اظهار کرد: این کار خیلی بدی بود اگر کسی بیانیه می‌نویسد و می‌خواهد آن را در مجلس پخش کند قاعدتا باید نام خود را پای آن بیانیه بنویسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیات رییسه مجلس شورای اسلامی هم مصوب کرده بود که بیانیه‌هایی که در مجلس توزیع می‌شود باید مشخص باشد متعلق به چه کسی است.

وی ادامه داد: توزیع چنین بیانیه‌ای علیه رییس جمهور آن هم در هفته وحدت نوعی تفرقه‌افکنی است. رییس جمهور از مبارزه با فساد سخن گفته همچنان که رییس قوه قضاییه هم براین موضوع تاکید دارند. آنچه من در جریان هستم این است که مواردی که آقای روحانی گفته حتما توسط دستگاه‌های ذیربط به قوه قضاییه منعکس شده و قاعدتا کسی نباید از طرح این مسائل ناراحت شود.

این عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که احتمالا رییس جمهور پا روی دم بعضی‌ها گذاشته یادآور شد: این‌که بیانیه‌ای بدهند که یک طرف بیانات رهبری و طرف دیگر حرف‌های رییس جمهور باشد و این چنین ربط بدهند که این حرف‌ها در مغایرت با یکدیگر است اقدامی تفرقه‌افکنانه است. رییس جمهور بارها گفته که رهبری در راس هرم مدیریت کشور است.

نعمتی بیان کرد: ممکن است منتقدین رییس جمهور هم خیلی وقت‌ها موضوعاتی را به ایشان نسبت دهند که ایشان باید پاسخگو باشند در این مورد هم قاعدتا دوستان باید پاسخ دهند، زیرا دو میلیارد دلار و ۱۹۸ میلیارد تومان عدد کمی نیست و اینها پول‌هایی است که روی آن بحث وجود دارد.

توزیع بیانیه بدون امضا در مجلس ادامه خط نفوذ است

هم چنین ایرنا نوشت: 

«جلال میرزایی» عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در واکنش به توزیع بیانیه‌ای بدون امضا در صحن مجلس و تلاش برای القای نوعی تقابل بین سخنان رئیس جمهوری در یزد با سخنان رهبر انقلاب  اسلامی  و تخریب چهره رئیس جمهوری گفت: اینکه در نحوه اداره کشور بین دو جناح اختلاف نظر باشد، یا اینکه بین مجلس و دولت از یک سو و دیگر نهادهای قانونی از سوی دیگر اختلاف نظر وجود دارد، شکی نیست. حتی در این که در ارتباط با برخی مسائل میان رئیس جمهور و رهبری هم اختلاف نظرهایی وجود داشته باشد، بحثی نیست. اما در عین حال نباید فراموش کرد که اختلاف‌نظر با رهبری به معنای در تقابل بودن نیست.

وی افزود: این که عده‌ای به دنبال این هستند این اختلاف نظرها را بهانه‌ای برای اختلاف افکنی و القای تقابل کنند، باید محل تشکیک باشد و کسانی که مدعی یافتن خط نفوذ هستند، باید در اینجا به دنبال خط نفوذ باشند. خط نفوذ را باید در جلسه دیروز رئیس جمهور در یزد دید که عده ای تلاش داشتند جلسه مقام دوم کشور را به چالش بکشند.

نماینده مردم ایلام در مجلس با طرح این سوال که چرا عده ای باید برنامه‌ریزی کنند که در سخنرانی رئیس جمهور منتخب مردم اختلال ایجاد کنند؟ گفت: اگر بحثی وجود دارد که نمایندگان وابسته به آنان در مجلس حضور دارند و خیلی از جایگاه‌ها را دارند و می‌توانند از طریق آن‌ها صحبت کنند. یا این که مخالفان دولت بسیاری از رسانه‌ها را در اختیار دارند و می‌توانند از طریق آن‌ها صدایشان را به گوش دولت و ملت برسانند. با این وجود چرا به دنبال برهم زدن آرامش کشور هستند؟

می‌خواهند صدایی از دولت به گوش مردم نرسد

میرزایی با اشاره به این که هدف سفر دولت به استان یزد ارائه خدمات به مردم است، مطرح کرد: به چالش کشیدن این سفر، چه کمکی به کشور می‌کند؟  آن‌ها می‌خواهند با حاشیه‌سازی، خدمات و عملکرد دولت تحت شعاع قرار بگیرد و صدایی از دولت به گوش مردم نرسد. مسائل و اقدامات اساسی که دولت انجام داده است در اختیار جامعه قرار نگیرد. آن ها می‌خواهند در شرایطی که رئیس جمهور برنامه افتتاح طرح‌هایی را دارد که هزاران میلیارد تومان برای آن ها در این شرایط تحریم و مشکلات فراوان، هزینه شده است، حاشیه سازی کنند و با دامن زدن به این حواشی توسط رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی اصل سفر را تحت شعاع قرار دهند.

دولت اطلاعات خود درباره مفاسد اقتصادی را در اختیار مجلس هم قرار دهد 

میرزایی با تاکید بر این که باید با مسببین این رفتارها برخورد شود، گفت: به نظرم دولت هم باید در این زمینه هوشمندانه عمل کند و به دست این افراد بهانه ندهد. دولت اگر اطلاعاتی هم در ارتباط با مفاسد اقتصادی دارد، آن‌ها را در اختیار نمایندگان مجلس هم بگذارد تا نمایندگان با استفاده از ابزارهای نظارتی و ظرفیت‌های قانونی مجلس برای اعاده بیت المال اقدام کند.

وی خاطرنشان کرد: این بیانیه بدون امضا را هم در راستای همان خط اختلاف افکنی در یزد می‌بینم که در آستانه انتخابات به دنبال برهم زدن آرامش کشور هستند. این طیف به جامعه القا کرده‌اند که دولت ناکارآمد است و از این که دولت به استان‌ها برود و فرصتی پیدا کند تا عملکرد دولت را تشریح کند، واهمه دارند. وگرنه دلیلی برای انجام این کارها وجود ندارد.  
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: انتشار این بیانیه در مجلس تخلفی بود که توسط یکی از اعضای هیئت رئیسه که مجوز توزیع آن را در صحن داده بود، صورت گرفت.

میرازیی با اشاره به حضور در هفته وحدت افزود: انتشار و توزیع این بیانیه تخلفی بود که به نظر من همان خط نفاق و نفوذی است که به صورت غیرآشکار عمل می‌کند و به منافع و وحدت کشور ضربه می‌زند.

در جلسه امروز (دوشنبه) مجلس بیانیه‌ای تک برگی و بدون امضا در صحن مجلس توزیع شد که با واکنش برخی نمایندگان همراه بود. به گفته علی اصغر یوسف نژاد عضو هیئت رئیسه، این بیانیه توسط مجتبی ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، منتشر و توزیع شد.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۰۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان صبح یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲در نخستین نشست خبری خود، به گزارشی از نظرات اخیر شورای نگهبان درباره مصوبات مجلس شورای اسلامی پرداخت و گفت: طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اماره بها که از سال گذشته میان محلی و شورای نگهبان در رفت و آمد بود، در نهایت خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد و امیدواریم این طرح به اهداف خود دست یابد.

تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید

وی افزود: طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) نیز در جلسه اخیر شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفت و مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد. لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی گاز ایران با هند به داوری نیز مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت. طرح اصلاح ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی نیز است سوی شورای نگهبان نگهبان مورد بر سی قرار گرفت که به تایید شورا نرسید. همچنین اصلاح قانون نظام صنفی کشور نیز با ایراداتی از سوی شورای نگهبان مواجه شد.

وی همچنین گفت که شورای نگهبان نسبت به قانون مصباح نشان صنفی ابهاماتی وارد کرده است.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: دو طرح تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها و استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران اجتماعی و همچنین لایحه دو فوریتی تمدید امرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست و لایحه ارجاع اختلاف توانیر و شرکت گنت ترکیه به داوری خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

طحان نظیف با اشاره به اساسنامه‌های بررسی شده از سوی شورای نگهبان گفت: اصلاح اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور، اصلاح اساسنامه صندوق نوآوری و شکوفایی، اصلاح اساسنامه سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی اردبیل و همچنین اصلاح اساسنامه سازمانهای مناطق آزاد کیش،قشم، ارسباران، جلفا و انزلی نیز خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد

وی با بیان این‌که « ۳ استعلام از دیوان عدالت اداری از سوی فقهای شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفته است» اظهار کرد: دو مورد از این موارد خلاف موازین شرع شناخته نشد و یک مورد بر خلاف موازین شرع تشخیص داده شد.

فرصت ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب آغاز شد

به گزارش ایسنا سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به پرسشی درباره تمهیدات شورای نگهبان برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: در انتهای هفته مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده در ۱۵ استان برگزار می‌شود؛ در ۸ خوزه انتخابیه که بالای دو نفر از داوطلبان آن‌ها تعیین تکلیف نشدند (تبریز، ری، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم شهر و ملایر) انتخابات بصورت تماماً الکترونیک برگزار می‌شود.

طحان نظیف افزود: از امروز فرصت ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب آغاز می‌شود.

وی با بیان این‌که «تعداد ناظران شورای نگهبان برای دور دوم انتخابات بیش از ۴۰ هزار نفر هستند»، عنوان کرد: در مرحله قبل همه موارد تخلفاتی که به شورای نگهبان اعلام شد، مورد بررسی قرار گرفت؛ برخی از موارد در روز انتخابات و طی تذکر، برخی با اعزام بازرس و باز شماری و برخی دیگر نیز به دستگاه قضا ارجاع شد.

هنوز بررسی لایحه عفاف و حجاب به اتمام نرسیده است

سخنگوی شورای نگهبان درباره آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب تاکید کرد: اخیرا اصلاحیه مجلس را در این خصوص دریافت کردیم و در حال رسیدگی هستیم هنوز بررسی به اتمام نرسیده است؛ تا اینجای کار برخی از ایرادات شورای نگهبان همچنان به قوت خود باقیست که عمدتا این موارد شامل مواد ۴۷ و ۴۸ است.

«شفافیت» در دستور کار شورای نگهبان است

طحان نظیف در پاسخ به پرسشی درباره سرنوشت لایحه‌های برنامه هفتم و شفافیت اظهار کرد: برنامه هفتم تاکنون دومرتبه برای اظهار نظر به شورای نگهبان ارسال شده است؛ هنوز اصلاحیه اخیر مجلس را دریافت نکردیم. درباره شفافیت نیز اصلاحیه را دریافت کردیم و در دستور کار شورای نگهبان قرار گرفته است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره سیستم انتخابات تناسبی اظهار کرد: این موضوع در مصوبه اصلاح قانون انتخابات مطرح و از سوی شورای نگهبان تأیید شد اما اعضای هیئت عالی نظارت بر سیاست‌های کلی نظام دراین زمینه نکاتی داشتند که در آن مقطع مجلس تصمیم گرفت آن را از مصوبه خارج کند.

برخی وقتی تایید می‌شوند سطح درک شورای نگهبان بالاست و وقتی رد می‌شوند حرف دیگری دارند

عضو حقوقدان شورای نگهبان در پاسخ به پرسش دیگری درباره اظهارات اخیر حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود تاکید کرد: بررسی صلاحیت خبرگان رهبری با فقهای شورای نگهبان است و تاکید عزیزان نیز همیشه بر اجرای قانون بوده است؛ این حرفها تازگی ندارد ظاهراً برخی وقتی تایید می‌شوند سطح درک شورای نگهبان بالاست و وقتی رد می‌شوند حرف دیگری دارند.

ایرادی به مصوبه مجلس درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نداشتیم

طحان نظیف در پاسخ به پرسشی درباره مصوبه مجلس درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: ما نسبت به این موضوع ایرادی نداشتیم و تایید آن را قبلاً اعلام کردیم اما ما درباره لایحه برنامه هفتم ایرادات و ابهامات دیگری داشتیم که در حال رفت و آمد میان مجلس و شورای نگهبان است و پس از رفع این ایرادات لایحه بطور کامل ابلاغ می‌شود. طبق مفاد این مصوبه نیز قانون برنامه هفتم از ابتدای سال ۱۴۰۳ لازم‌الاجرا خواهد بود.

تمهیدات شورای نگهبان برای نظارت بر برگزاری انتخابات بصورت الکترونیکی

وی در پاسخ به پرسش ایسنا درباره تمهیدات شورای نگهبان برای نظارت بر برگزاری انتخابات بصورت الکترونیکی گفت: آموزش‌هایی را برای عوامل اجرایی و نظارتی در نظر گرفتیم که انجام شده است؛ همچنین در حوزه‌هایی که انتخابات بصورت الکترونیکی انجام می‌شود آموزش‌هایی برای مردم ارائه و پیش‌بینی‌هایی برای آشنایی با فرآیند انجام شده است؛ فرآیند نظارتی شورای نگهبان نیز متناسب با این نوع برگزاری انتخابات پیش‌بینی شده است.

کد خبر 849323 منبع: ایسنا برچسب‌ها بازنشستگان کشوری خبر ویژه حسن روحانی زنان - حجاب شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • محورهای رایزنی «بایدن» و «نتانیاهو»
  • دومین سفر استانی رییس جمهور به استان قم انجام می شود
  • بارزانی با رئیس جمهور دیدار کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور
  • چرا پاسخ سخن‌گوی شورای نگهبان درباره رد صلاحیت رییس جمهور پیشین قانع کننده نیست؟
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • حمایت مجلس یمن از تشدید مبارزات علیه رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس
  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • بایدن از ابتدای سال ۲۰۲۴ تاکنون ۱۴۸ اشتباه لفظی مرتکب شده است