Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@11:58:16 GMT

چرا آمریکا به دنبال انتخابات زودهنگام در عراق است؟!

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۶۲۴۷۸

چرا آمریکا به دنبال انتخابات زودهنگام در عراق است؟!

آمریکا با انتشار بیانیه ای خواهان تغییر قانون انتخابات و برگزاری انتخابات زودهنگام در عراق شد!

به گزارش مشرق، دبیر مطبوعاتی کاخ سفید، در بیانیه‌ای که شب گذشته منتشر شد، اعلام کرد: «ایالات متحده با خواسته هیأت کمک رسانی سازمان ملل به عراق همراه می‌شود و از دولت این کشور می‌خواهد که خشونت‌ها علیه معترضان را متوقف کند و وعده برهم صالح رئیس جمهوری را برای تصویب اصلاحات انتخاباتی را انجام دهد و انتخابات زودهنگام برگزار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در حالی کاخ سفید خواهان برگزاری انتخابات زودهنگام در عراق است که هیأت کمک رسانی سازمان ملل به عراق در بسته پیشنهادی خود اشاره‌ای به انتخابات زودهنگام نکرده است.

بیشتر بخوانید:

طرح پیشنهادی نوری المالکی برای عبور از ناآرامی‌های عراق واکنش دولت عراق به درخواست‌ برگزاری انتخابات زودهنگام

جالب اینجاست که آمریکا در حالی به دنبال انتخابات زودهنگام در عراق است که ایران را متهم به دخالت در امور داخلی عراق می‌کند!

آمریکا چندین ماه است که از سیاست های دولت عراق به خصوص در مورد ایران ابراز نارضایتی می کند و تلاش کرده تا با تهدید و تطمیع، مقامات بغداد را به موضعگیری علیه ایران وادار نماید؛ تلاشی که ناکام مانده است.

این شکست، به شدت واشنگتن را عصبانی کرده است چرا که میلیاردها دلار هزینه کرده و با راه اندازی جنگی ویرانگر، تلاش نمود تا عراق را به دشمنی تمام عیار و پایگاهی علیه ایران تبدیل کند اما به رغم هزینه سنگین و تحمل تلفات انسانی فراوان، نه تنها به هدف خود نرسید بلکه پیوند میان ایران و عراق مستحکم تر از گذشته شد.

خشمی که دونالد ترامپ بعد از سفر مخفیانه و شبانه به عراق آشکارا اعلام کرد: «بسیار اندوهبار است که هفت تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه می‌شود و بعد برای رفتن به آنجا، نیاز به اینهمه محرمانه بودن و بودن اینهمه هواپیما در اطرافت و نیز بزرگترین تجهیزات جهان باشد و هرکاری کنی که سالم وارد شوی.»

حالا آمریکا همان سناریویی قدیمی خود به دنبال تغییرات سیاسی در عراق است و به همین دلیل اعتراضات به حق مردم علیه وضعیت اقتصادی و معیشتی را مصادره و سیاسی کرده است و سعی دارد حاکمیت فعلی بغداد را سرنگون کند.

البته آمریکا به همین مقدار قانع نیست و با سردادن شعارهای ضدایرانی و تحریک مردم، تقلا می کند تا مردم عراق را علیه ایران بدبین کند.

بدون شک، این سناریوی آمریکا با وجود مرجعیت و هوشیاری ملت عراق، ناکام خواهد ماند و باز هم واشنگتن ناکام خواهد ماند.

منبع: جام نیوز

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق روح الله زم تحولات لبنان ترامپ آمریکا تظاهرات عراق عراق انتخابات زودهنگام دولت عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۲۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات

بلینکن و رئیس جمهور چین بر اهمیت مدیریت مسئولانه اختلافات بین آمریکا و پکن تاکید کرده و درباره یک سری مسائل از جمله امور جهانی، منطقه‌ای و دوجانبه صحبت داشتند.

به گزارش ایسنا، گفت‌وگوها بین دو کشور در ماه‌های اخیر و در حالی افزایش یافته که اختلافات نیز همچنان زیاد است.

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا در دیدار با «شی جین‌پینگ» رئیس جمهور چین نگرانی خود را درباره حمایت پکن از روسیه و حمله به اوکراین و همچنین مسائل مربوط به تایوان و دریای چین جنوبی، حقوق بشر و تولید و صادارت مواد مورد نیاز برای تولید مواد مخدر صنعتی ابراز داشت.

بلینکن همچنین گفت در یک سری موارد همکاری دوجانبه با چین پیشرفت‌هایی داشته که شامل ارتباطات نظامی، مقابله با مواد مخدر و هوش مصنوعی می‌شود و دو طرف همچنین توافق کردند تا مذاکراتی را درباره کاهش خطرات ناشی از این فناوری هوش مصنوعی آغاز کنند.

وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: «ما به حفظ و تقویت خطوط ارتباطی برای پیشبرد در این حوزه و دستیابی به توافقی برای رسیدگی به اختلاف‌نظرها به منظور اجتناب از هرگونه سوءتعبیر، برداشت‌های نادرست و ارتباطات اشتباه ادامه می‌دهیم و متعهدیم.»

این دیپلمات ارشد آمریکایی همچنین تاکید کرد: «با اینکه ما به دنبال تعمیق همکاری هستیم که به نفع دو طرف است، آمریکا درباره چالش‌هایی که توسط چین ایجاد شده، به شدت هوشیار است. واشنگتن همیشه از منافع اصلی و ارزش‌های خود دفاع می‌کند.»

وی همچنین به‌ویژه نگرانی خود را درباره تامین قطعاتی از جمله ابزارآلات و قطعات میکرو الکترونیک برای مسکو ابراز داشت و پس از دیدار با رئیس جمهور چین به خبرنگاران گفت: «روسیه بدون حمایت‌های چین برای حفظ حملاتش علیه اوکراین به مشکل برمی‌خورد. تامین صنایع دفاعی روسیه هم تهدیدی علیه اوکراین و هم تهدیدی علیه امنیت اروپاست.»

وزیر خارجه ایالات متحده همچنین با شی جین‌پینگ درباره مانورهای دریایی چین در دریای چین جنوبی صحبت و بر حمایت قاطع آمریکا از فیلیپین تاکید کرد.

رئیس جمهور چین نیز تاکید کرد که چین و آمریکا باید به جای دخیل شدن در رقابتی شرورانه به دنبال همکاری در مسیری مشترک باشند.

وی افزود: «چین از دیدن یک آمریکای مطمئن، باز، موفق و پر رونق خوشحال می‌شود. ما امیدواریم که آمریکا هم به دنبال توسعه چین در مسیری روشن و مثبت باشد. این یک مساله نهادی است که باید مورد بررسی قرار گیرد.»

دیدار بین بلینکن و رئیس جمهور چین در پایان سفر سه روزه وزیر خارجه آمریکا به این کشور آسیایی انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیل
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • کنعانی تحریم‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • کنعانی: تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • کنعانی: توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح است