Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، موضوع ساختار گروهک تروریستی منافقین و نحوه برخورد با اعضا و زندگی آنان در اردوگاه‌های محل استقرار در عراق و آلبانی مدت‌ها است که از حالت رازآلود خارج شده و به رسانه‌ها درز کرده است. وب سایت شبکه جهانی «بی‌بی‌سی» با انتشار گزارشی به تشریح دوران حیات این گروهک پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است: گروهک منافقین دارای تاریخ آشفته و خونینی است که در پی پیروزی انقلاب اسلامی، اقدامات خود علیه ایران را آغاز کرده و پس از چندی اعضا و سرکردگان آن به عراق تحت حاکمیت «صدام» گریختند. اعضای این گروهک در جنگ هشت ساله عراق علیه ایران در کنار دیکتاتور عراق و علیه کشور خودشان جنگیدند.


اردوگاه تیرانا؛ نقطه پایان گروهک منافقین

اقامت آنان در عراق تا سال ۲۰۰۳ ادامه داشت، اما حمله آمریکا به این کشور چتر محافظتی صدام را از سر آنان برداشته و شمار زیادی از آنان در بی ثباتی‌های ناشی از جنگ، کشته و زخمی شدند. آمریکا در پی مشاهده این روند، در سال ۲۰۱۳ دولت آلبانی را به پذیرش ۳ هزار عضو باقیمانده منافقین ترغیب کرد.

ورود این گروهک به آلبانی پرده‌های جدیدی از دنیا را به روی اعضا گشود. استقرار موقت آنان در بدو ورود در مجتمع‌های آپارتمانی در حاشیه پایتخت سبب حیرت اعضا و سست شدن قید و بند‌های گروهک بر آنان شد؛ چرا که گروهک در عراق تمامی وجوه زندگی اعضا را کنترل داشت، اما در آلبانی فرصت موقتی برای تجربه آزادی برای اعضا به وجود آمده بود.

گروهک منافقین در پایان سال ۲۰۱۷ به مقر جدید یعنی اردوگاهی در تپه‌ای شیب دار در ۳۰ کیلومتری تیرانا منتقل شدند. اگرچه دروازه‌های آهنین بلند این اردوگاه به روی روزنامه نگاران باز نمی‌شود، جولای سال جاری سیاستمداران جهانی، متنفذان آلبانیایی و مردم روستای مجاور توانستند در مراسم ۹ ساعته گروهک منافقین شرکت کنند. مهمان ویژه این مراسم «رودی جولیانی»، وکیل شخصی «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا، بود.


اردوگاه تیرانا؛ نقطه پایان گروهک منافقین

گزارش شبکه جهانی بی‌بی‌سی در تشریح وضعیت اعضای جدا شده یا به اصطلاح بریده از گروهک منافقین در شش سال اخیر و پس از استقرار در آلبانی، می‎گوید صد‌ها نفر از اعضای این گروه که تحت قوانین سختگیرانه قادر به برقراری تماس با خانواده‌های خود نبودند، پس از جدایی از آن یا در «تیرانا»، پایتخت آلبانی سرگردان هستند و یا گرفتار باند‌های قاچاق انسان شده‎اند.

اعضای جدا شده از گروهک منافقین در شش سال اخیر با کمک مالی خانواده‌های خود و در پی نداشتن اوراق هویت تلاش می‌کنند با پرداخت وجوه نقد به قاچاقچیان انسان به کشور‌های اروپایی یا ایران بگریزند.

براساس اظهارات اعضای جدا شده، "روابط عاشقانه، روابط جنسی و ازدواج" توسط سران گروهک ممنوع شده بود. این قانون پس از شکست منافقین در عملیاتی علیه ایران اعمال شد؛ زیرا سران گروهک روابط شخصی و خانوادگی را دلیل تزلزل اعضا و شکست مذکور می‌دانستند. در پی اعمال این قانون، کودکان اعضا پس از جداسازی از خانواده‎هایشان به خارج از عراق و عمدتا به دفاتر این گروهک در کشور‌های اروپایی فرستاده و اعضای مجرد نیز به ادامه تجرد متعهد شدند.

یک عضو ۶۰ ساله گروهک منافقین که ۲ سال پیش از اردوگاه خارج شد، با اشاره به تماس تلفنی با همسر و پسرش پس از ۳۷ سال گفت: "آن‌ها فکر می‌کردند من مرده‎ام و با شنیدن صدای من گریه کردند. "

او که در تیرانا آواره است، با تهدیدات همقطاران پیشین خود نیز مواجه است.

این عضو جدا شده منافقین اکنون با حسرت به تصویر نقش بسته بر پروفایل یکی از شبکه‌های اجتماعی مردی ۴۰ ساله یعنی پسرش نگاه می‌کند و می‌گوید: "من مسئول بروز این وضعیت یعنی جدایی از خانواده ام بودم. شب‌ها نمی‌توانم بخوابم و همیشه به آنان فکر می‌کنم. از خودم عصبانی و شرمنده هستم. "



اردوگاه تیرانا؛ نقطه پایان گروهک منافقین

یک عضو جدا شده دیگر گروهک منافقین با یادآوری زمان استقرار در مجتمع‌های آپارتمانی می‌گوید: " در زمان ورزش روزانه در زمین‌های ناهموار پشت مجتمع به دستور سرکردگان، با مخفی شدن پشت بوته‌ها و درختان خود را برای برقراری ارتباط با خانواده هایمان به کافی نت می‌رساندیم. "

او که سال گذشته اردوگاه را ترک کرد، در ادامه با مقایسه موقعیت اعضا در عراق و آلبانی اظهار داشت: "تمایل به برقراری تماس با خانواده در عراق نماد ضعف بود؛ در حالی که در آلبانی به اینترنت برای استفاده شخصی دست یافتیم. "

این عضو جدا شده از گروهک تروریستی منافقین در ادامه با اشاره به کنترل شدید گروهک بر خصوصی‌ترین حالات روحی و جسمی اعضا گفت: "ما می‌بایست کلیه حالات روحی و جسمی خود را در دفترچه‌ای که به این کار اختصاص داشت، می‌نوشتیم. مثلا اگر در صورت مشاهده تصویر کودکی در تلویزیون، احساس تشکیل خانواده و داشتن فرزند را پیدا می‌کردیم، باید در دفترچه یادداشت می‌کردیم ... می‌بایست محتویات یادداشت‌های خود را در جلسات روزانه در مقابل فرماندهان و دوستان با صدای بلند می‌خواندیم؛ تجربه‌ای سخت. "

در ادامه این گزارش آمده است، این رسانه هیچگاه نتوانست با سران گروهک منافقین به دلیل امتناع آنان از صحبت کردن، مصاحبه کند.


اردوگاه تیرانا؛ نقطه پایان گروهک منافقین

آلبانیایی‌ها، حضور منافقین را در این کشور تهدید کننده امنیت ملی کشورشان می‌دانند. یک منبع آگاه در حزب سوسیالیست آلبانی در مورد ناتوانی سرویس‌های اطلاعاتی در رصد و کنترل ۲۵۰۰ عضو باقی مانده منافقین که آموزش‌های نظامی نیز دیده‎اند، ابراز نگرانی کرده و گفت: "هیچ انسان عاقلی آن‌ها را در این کشور نمی‌پذیرفت. "

منبع: میزان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی گروهک منافقین گروهک تروریستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۴۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعلیق دانشجویان جورج واشنگتن به دلیل اصرار به حضور در اعتراضات

چندین دانشجوی دانشگاه جورج واشنگتن پس از آنکه حاضر به ترک اردوگاه اعتراضی علیه جنگ اسرائیل در غزه نشدند، از طرف مسئولان دانشگاه تعلیق شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از واشنگتن پست، در حالی که تظاهرات در محوطه این دانشگاه همچنان ادامه دارد، مسئولان آن مواضع سختی اتخاذ کرده و گفتند دانشجویان ممکن است با تعلیق موقت و یا محرومیت از تحصیل رو به رو شوند. این دانشگاه با انتشار بیانیه‌ای در این باره گفت: افرادی که در محوطه دانشگاه باقی می‌مانند و هرکسی که قصد دارد به آنها ملحق شود، به اموال خصوصی تجاوز کرده و مقررات دانشگاه را نقض می کند. ما اقدامات انضباطی را علیه آن دسته از دانشجویانی اعمال می‌کنیم که در این تظاهرات غیرمجاز حضور داشته باشند.

تنها چند ساعت از انتشار این بیانیه نگذشته بود که سازمان‌دهندگان این اردوگاه اعتراضی در رسانه‌های اجتماعی اعلام کردند که هفت رهبر جنبش‌های دانشجویی به حالت تعلیق موقت در آمده‌اند. در این میان، نیروهای پلیس هنوز حاضر به همکاری با مسئولان دانشگاه نشده‌اند. در همین راستا، دو مقام شهری اعلام کردند که پلیس شهر واشنگتن درخواست مقامات دانشگاه برای پاکسازی این کمپ اعتراضی را رد کرده و هنوز هیچ برنامه فوری برای پاکسازی این منطقه ندارند. پلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که فعلا نظارت و کنترل اوضاع را ادامه خواهد داد.

بنا به گفته منابع خبری، هنوز حدود ۳۰ چادر در محل اعتراض این افراد برپا است. البته پلیس چندان هم بیکار ننشسته و با قرار دادن موانع فلزی در اطراف محل تظاهرات، به هیچ فرد دیگری اجازه پیوستن به تظاهرات را نداده است. در این میان مسئولان دانشگاه ادعا می کنند افرادی غیر از دانشجویان به این گروه ملحق شده‌اند.

در مقابل، سازمان دهندگان دانشجویی از هواداران بیشتری خواستند تا در مواجهه با تهدید انضباطی به اردوگاه بروند. آنها در شبکه‌های اجتماعی نوشتند: «دانشجویان حاضر در اردوگاه در معرض خطر بی‌خانمان شدن، از دست دادن تمام واحدهای کلاس از ترم تحصیلی و دستگیری قرار دارند. ما در برابر تهدیدهای آنها که ناشی از موقعیت ضعیف آنهاست، تسلیم نخواهیم شد.

سلینا الشهابی، دانشجوی ۲۰ ساله دانشگاه جورج تاون و عضو این گروه از معترضان در مورد شرایط‌شان گفت: کسانی که باقی مانده‌اند، سرپناه و غذا دارند، از جمله کمک مالی از یک رستوران محلی فلسطینی که در نزدیکی اینجا قرار دارد. با این حال، برخی از دانشجویان با کمبود دارو مواجه هستند. با این حال، او اعلام کرد که افراد حاضر در اردوگاه با وجود ترس از عواقب احتمالی، روحیه بالایی دارند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تعلیق دانشجویان جورج واشنگتن به دلیل اصرار به حضور در اعتراضات
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • دستگیری نوجوان ۱۶ ساله در پی تهدید تروریستی در المپیک
  • دستگیری یک نوجوان ۱۶ ساله در پی تهدید تروریستی در المپیک
  • برد تاریخی افغانستان بر عراق در جام ملت‌ها
  • با زور نمی‌توان دین‌داری و حجاب ترویج کرد | توئیت فضائلی جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرد | رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • هراس و نگرانی مقامات آلبانی پس از عملیات وعده صادق
  • خانجانی: توئیت فضائلی درباره تذکر به مسئولان، جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرده/دولت رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • اتهامات این ۱۰۴ نفر را پنهان نکنید + فیلم | به فکر امنیت ملی خود باشید
  • درگیری دوباره در اردوگاه تروریست‌های سوری