Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه خوارزمی از تأمین فضای پژوهشی جدید در کرج و تهران برای ۱۰۰۰ پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه خوارزمی خبر داد.

جمشید شنبه زاده، معاون پژوهشی دانشگاه خوارزمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص توسعه زیرساخت‌های این دانشگاه در زمینه ارتباط با صنایع گفت: امسال بنا داریم که ۲۰ شرکت را از دل دانشگاه به بیرون از فضای دانشگاه هدایت کنیم و برای این منظور حدود ۸۰۰ میلیون تومان بودجه درنظر گرفته ایم که برای هر شرکت حدود ۴۰ میلیون تومان اختصاص خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شنبه زاده ادامه داد: این شرکت‌ها را دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه تشکیل می‌دهند و قرار است بخشی از فضای زیست بوم کتابخانه دانشگاه را به این شرکت‌ها اختصاص دهیم که بین ۹ ماه تا یک سال بتوانند ایده‌ها و رساله‌های خود را با استفاده از امکانات دانشگاه پرورش دهند و آن را به شرکت تبدیل کنند.
معاون پژوهشی دانشگاه خوارزمی بیان کرد: مزیت فعالیت این پژوهشگران در فضای کتابخانه‌ای دانشگاه این است که دیگر دانشجویان نیز فعالیت آنان را مشاهده کرده و می‌توانند با آنان ارتباط برقرار کنند و برای انجام پژوهش انگیزه و راهنمایی دریافت کنند.
وی توضیح داد: علاوه بر این، امکاناتی نظیر سالن‌های برگزاری سمینار که برای پژوهش‌ها مورد نیاز این شرکت‌ها است، در کتابخانه دانشگاه وجود دارد و پژوهشگران می‌توانند از این امکانات استفاده کنند.
شنبه زاده بیان کرد: زیرساخت برای حدود ۸۰ تا ۱۰۰ نفر از پژوهشگران در این نوع فعالیت‌های پژوهشی در فضای کتابخانه‌ای دانشگاه فراهم می‌شود و فکر می‌کنم که تا پایان آذر این فضا آماده بهره برداری باشد.
وی افزود: در کنار فضای کتابخانه ای، ۲ ساختمان قدیمی وجود دارد که هر کدام ۱۶۰۰ متر مربع مساحت دارد که بازسازی آن‌ها از هفته آینده شروع می‌شود و تا پایان بهمن به بهره برداری خواهد رسید.
معاون پژوهشی دانشگاه خوارزمی با بیان اینکه این فضای حدود ۳۲۰۰ متر مربعی نیز در اختیار پژوهشگران و شرکت‌های دانش بنیان قرار خواهد گرفت، گفت: برای حدود ۶۰۰ نفر در این فضا امکانات فعالیت پژوهشی فراهم خواهد شد و در مجموع به زودی فضایی برای فعالیت‌های پژوهشی برای حدود ۱۰۰۰ نفر در کرج و تهران ایجاد می‌شود که این امر حرکت بسیار بزرگی در فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه خوارزمی خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه خوارزمی شرکت دانش بنیان مرکز رشد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۴۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ موسوی با بیان اینکه سالانه هفت هزار تن آثار مسی در استان تولید می‌شود، گفت: این میزان تولیدات توسط سه هزار هنرمند فعال در حوزه مسگری انجام می‌شود و همچنین سه هزار هنرمند نیز در زمینه چاقوسازی و دیگر رشته‌ها فعال هستند.

وی در ادامه به فعالیت حدود چهار هزار گیوه دوز در استان اشاره کرد و افزود: هنرمندان گیوه دوز به صورت خانواری در امر تولیدات این هنر دستی فعال هستند که مشارکت قشر‌های مختلف مردم در حوزه صنایع دستی را نشان می‌دهد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم این اداره کل در سال جهش تولید با مشارکت مردم، حمایت از هنرمندان صنایع دستی است، گفت: هم اکنون مواد اولیه رشته‌های هنری نظیر مس و ملیله، گران بوده که در حد توان خود حمایت‌های لازم را برای تهیه آنها در دستور کار قرار داده ایم.


وی با بیان اینکه این اداره کل در سال گذشته حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال وام به متقاضیان صنایع دستی پرداخت کرد، افزود: در مجموع با احتساب اعتبارات سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، این تسهیلات به حدود ۸۰۰ متقاضی اعطاء شد.

موسوی با تأکید بر اینکه پرداخت وام به هنرمندان صنایع دستی در راستای رونق بخشی به کار آنها و تهیه مواد اولیه و خرید تجهیزات انجام می‌شود، گفت: ایجاد اشتغال در بخش صنعت هزینه‌های بالایی دارد، اما در حوزه صنایع دستی با مبلغ کمتری می‌توان اشتغالزایی کرد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه سود بانکی تسهیلات پرداختی چهار درصد و به نوعی قرض الحسنه است، ادامه داد: این نوع تسهیلات برای ایجاد اشتغال خانگی صنایع دستی نقش اساسی دارد و می‌تواند اثرگذاری بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات در تحقق نامگذاری شعار سال بسیار موثر است، افزود: طبق پیش بینی‌ها اشتغال صنایع دستی استان طی امسال به حدود ۷۰۰ نفر خواهد رسید.

موسوی با بیان اینکه مهمترین عامل رونق صنایع دستی، توجه به صادرات است، گفت: یکی از برنامه‌های مهم ما طی امسال صادرات محصولات صنایع دستی به ویژه در حوزه مس، چاقو و ملیله از طریق گمرک استان است.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: هدف این اداره کل صادرات تجمیعی محصولات مختلف صنایع دستی استان است و برنامه ریزی‌ها بر این موضوع مهم بیشتر متمرکز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • طرح حامیم در یزد اجرا شد
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • اضافه‌شدن حدود ۵۰۰ هزار مترمربع به فضای ورزشی آذربایجان‌غربی