Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، مهدی کوهی در حاشیه بازدید خبرنگاران از پتروشیمی نگین مکران با اشاره به برنامه‌ریزی برای ساخت 18 واحد پتروشیمی در سه فاز در منطقه آزاد چابهار، اظهار کرد: فاز یک این مجتمع در شش واحد از دو سال پیش در حال ساخت است که حدود 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان این که سال 1401 اولین واحد پتروشیمی به بهره‌برداری می‌رسد، افزود: هر کدام از این واحدها 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 میلیون تن ظرفیت دارند که پس از سال 1401 هر سال یک واحد از آنها وارد مدار تولید خواهد شد.

مدیرعامل شرکت پتروعمران مکران از تامین خط اعتباری واحدها اعتباری 2 و 3 این پتروشیمی از طریق خط اعتباری ایران و چین خبر داد و گفت: براساس موافقتنامه امضا شده ایران و چین این واحدها به صورت DPCF (مهندسی، اجرا و تامین مالی) توسط سرمایه‌گذار چینی اجرا خواهد شد.

کوهی از اجرای خط لوله متان از ایرانشهر به چابهار خبر داد و خاطر نشان کرد: 38 کیلومتر از این پروژه 56 اینچی در حال اجرا که خوراک مورد نیاز پتروشیمی نگین مکران را تامین خواهد کرد.

وی با بیان این که وسعت پتروشیمی مکران حدود 1200 هکتار است، که 30 درصد آن به فضای سبز اختصاص یافته است، تصریح کرد: حدود 50 هزار اصل نهال در این 30 درصد کاشته شده است.

مدیرعامل شرکت پتروعمران مکران همچنین از اجرای یکی از واحدهای پتروشیمی با سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی وزارت دفاع خبر داد و گفت: این پروژه هم اکنون 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و عملیات سیویل و بتنی آن انجام شده است.

کوهی در ادامه به مزیت‌های بندر چابهار برای صادرات اشاره کرد و افزود: این بند 2200 کیلومتر زمینی به بازارهای هند و چین به عنوان بازارهای هدف نسبت به بندرعباس نزدیکتر است. ضمن این که عمق دریا در بندرعباس 150 تا 180 متر است اما عمق دریا در چابهار 500 تا 2000 متر است.

وی ادامه داد: این میزان عمق باعث می‌شود کشتی‌های غول‌پیکر به راحتی در بندر چابهار پهلوگیری کرده و تخلیه شود.

مدیرعامل شرکت پتروعمران مکران همچنین از آموزش دانش‌آموزان نخبه سیستان و بلوچستانی برای بکارگیری در پتروشیمی مکران خبر داد و گفت: هم اکنون با هماهنگی آموزش و پرورش 180 دانش‌آموز در مدرسه شبانه‌روزی آموزش می‌بینند و از سال 1401 جذب پتروشیمی مکران می‌شوند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: منابع مالی بندر چابهار پتروشیمی مکران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۴۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از صندوق توسعه ملی، مهدی غضنفری با بیان اینکه رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی در طول یک سال با حمایت‌های هیات امنای صندوق مخصوصا شخص رئیس جمهور شکسته شد، توضیح داد: طی سال ۱۴۰۲، بیش از دو میلیارد و دویست میلیون دلار از مطالبات صندوق توسعه ملی وصول شد. در سال گذشته و با پیگیری رئیس جمهور محترم، علاوه بر تامین مالی چندین طرح، درمورد وصول مطالبات نیز پیگیری‌های جدی‌تری صورت گرفت و در سال ۱۴۰۲، بیش از یک میلیارد دلار تامین مالی توسط صندوق توسعه ملی انجام شد.

رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی، با تاکید بر اینکه بررسی بیش از دو میلیارد دلار پروژه در سال قبل به پایان رسید گفت: پروژه‌های مذکور در نیمه نخست سال جاری تامین مالی و سرمایه‌گذاری خواهند شد؛ ضمن آنکه سال ۱۴۰۳ سال تأمین مالی طرح‌های جدید خواهد بود. همچنین در راستای اهداف دولت محترم سیزدهم، مبلغ بیش از ۶۶۰ میلیون دلار بابت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام پرداخت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر مهم وزیر اقتصاد در حاشیه نشست بانک توسعه اسلامی
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز