Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@02:25:21 GMT

کمبود ۹۰۰ پرستار در گیلان

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۶۵۳۳۴

کمبود ۹۰۰ پرستار در گیلان

ایسنا/گیلان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به کمبود ۹۰۰ پرستار در گیلان گفت: در صورت تخصیص ۲۰ درصد پست‌های بلاتصدی دانشگاه به میزان ۱۵۰۰نفر به مجوز استخدامی، بخش اعظمی از مشکلات کمبود نیروی انسانی برطرف می‌شود.

ارسلان سالاری در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه براساس شاخص اعتبار سنجی وزارت متبوع استاندارد مساحت کل فضای مفید برای هر دانشجو ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ متر مربع است، گفت: در استان گیلان فضای مفید برای هر دانشجو ۴.۹ متر مربع است.

وی با اشاره به پروژه های در دست اقدام دانشگاه علوم پزشکی و اعتبارات لازم آنها، افزود: پروژه های تفاهمی پروژه هایی هستند که ۵۰ درصد وزارتخانه، ۲۵ درصد استانداری، ۱۰ درصد دانشگاه و ۵ درصد خیرین اعتبار آن را تامین می کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به کمبود ۹۰۰ پرستار در گیلان یادآور شد: در صورت تخصیص ۲۰ درصد پست‌های بلاتصدی دانشگاه به میزان ۱۵۰۰نفر به مجوز استخدامی، بخش اعظمی از مشکلات کمبود نیروی انسانی برطرف می‌شود.

سالاری نداشتن مرکز جنرال پیوند اعضا در سطح استان را از مشکلات دانشگاه علوم پزشکی دانست و افزود: با توجه به گسترش فرهنگ اهدا عضو در استان، داشتن پتانسیل های لازم اساتید متبحر در این زمینه در دانشگاه، به دلیل داشتن فضای فیزیکی لازم و مرکز جنرال پیوند، علی رغم رضایت خانواده ها امکان استفاده از تمامی ارگان های پیوندی در این استان فراهم نبوده و این امر باعث نارضایتی خانواده های اهدا کننده عضو در استان است.

وی از پیگیری برای راه اندازی بیمارستان توانبخشی در فضای بیمارستانی های ۳۲ تختخواب استان خبر داد و افزود: کمبود ۶۷ تخت توانبخشی داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه هیچ کدام از کلینیک های ویژه ما در تحول نظام سلامت افتتاح نشد، گفت: کمبود تجهیزات پزشکی در بیمارستان های استان گیلان از دیگر مشکلات است که برای رفع کمبود تجهیزات پزشکی ۸۶ میلیارد تومان برآورد هزینه شد.

سالاری با اشاره به اینکه تعداد تخت‌های فعال در بیمارستان‌های دانشگاهی۲۷۰۶ تخت است، تصریح کرد: همچنین میزان تخت بیمارستان‌های غیر دانشگاهی ۱۳۳۸ تخت است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کمبود پرستار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۵۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی

دریافت 60 MB

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه بررسی و تبادل نظر درخصوص مسائل، مباحث و ابهامات مربوط به مولد سازی دارایی‌های دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز ظهر امروز چهارشنبه باحضور واقف بهروزی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی، معاونان دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز و فعالان محیط زیستی، برگزار شد.

واقف بهروزی در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مولد سازی دارایی‌های دولت اظهار داشت: در این طرح دولت اموال بلا استفاده‌ای که دارد یا اموالی که ارزش افزوده و بهره وری پایین دارد و سال‌ها رها شده‌اند و استفاده مطلوبی از این اموال صورت نمی‌گیرد را شناسایی می‌کند تا این اموال بهینه سازی شود.

وی ادامه داد: مولدسازی دارایی‌های دولت یک نوع ثروت آفرینی است.

کد خبر 6100421

دیگر خبرها

  • آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  • بحران کمبود پرستار در کانادا
  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است