Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیمی اظهار داشت: عدم پیوستن به کنوانسیون هایی که الزامات FATF را ایجاد می کنند می تواند شرایط اقتصادی کشور را سخت تر کنند.

«علی ابراهیمی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با تاکید بر تعیین تکلیف FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شاید یکی از دلایلی که تصمیم گیری در مورد FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام طولانی شده است و این بحث بلاتکلیف مانده است، مباحث کارشناسی است البته در سطح بالاتر فشارهای سیاسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: FATF یک مهلت دیگر به ما داده است که البته در آن قید شده است این آخرین مهلت است. ما باید توجه داشته باشیم که عدم پیوستن به کنوانسیون هایی که الزامات FATF را ایجاد می کند، می تواند شرایط اقتصادی ما را سخت تر کنند.

 

وی ادامه داد: ما در حال حاضر به دلیل خروج آمریکا از برجام و مشکلات تحریمی دچار مشکلات اقتصادی هستیم و اگر در مورد FATF نیز تعیین تکلیف نشود و ما در لیست سیاه قرار گیریم، قطعا وضعیت اقتصادی و بانکی ما از این هم سخت تر خواهد شد.

 

وی با اشاره به تلاش های دستگاه دیپلماسی کشور برای برون رفت از وضعیت فعلی خاطرنشان کرد: امیدواریم تلاش های مجموعه دولت در این زمینه منجر به نتیجه شود که کشور در حوزه اقتصادی کمترین آسیب را ببیند ولی در عین حال مجمع شخیص مصلحت نظام نیز باید این شرایط را در نظر گیرند و هرچه سریعتر نسبت به لوایح سی اف تی و پالرمو اظهار نظر کنند.

 

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حساسیت در مورد پیوستن ایران به FATF در داخل کشور بالاست، گفت: ما معتقدیم که رعایت الزامات FATF به نفع کشور است چرا که ما اگر به اف ای تی اف نپیوندیم، حتی نمی توانیم با کشورهای دوست مان نیز مراودات بانکی داشته باشیم. 

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: به دلیل ضرورت موضوع آقایان در مجمع تشخیص مصلحت نظام باید سریع تر نسبت به این لوایح تعیین تکلیف کنند و بهتر است که آنان را مورد تایید و تصویب قرار دهند./

 

 

 

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد هفته وحدت کانون های فرهنگی هنری مساجد هفته وحدت شیراز خبرگزاری شبستان کانون های مساجد هفته وحدت رفسنجان مهلت FATF به ایران پیوستن ایران به FATF

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۵۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: این اجلاس با حضور نمایندگان حدود ۳۰ کشور عضو در اتاق بازرگانی اصفهان از دهم تا دوازدهم اردیبهشت برگزار خواهد شد.
امیرکشانی، این اجلاس را میزبان رؤسای ۲۵ اتاق بازرگانی و اعضای هیأت رئیسه اتاق کشور‌های آسیایی دانست وافزود:هیات‌های مهمی از اتاق‌های مجمع آسیایی در این اجلاس ۲ روزه مهمان اصفهان خواهند بود و فضای تجاری، اقتصادی و بین المللی شهر را تغییر خواهند داد.
وی با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم در این اجلاس اصفهان را به عنوان یک شهر مهم آسیایی نشان دهیم، گفت: کشاورزی و امنیت غذایی، سرمایه گذاری، توسعه پایدار، گردشگری و فناوری و دانش بنیان از موضوعات مورد بحث در کمیسیون‌های مجمع ACD است.
رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان توسعه پایدار را یکی از موضوعاتی اجلاس اصفهان دانست و افزود: اصفهان رشد صنعتی خوبی داشته، اما از لحاظ محیط زیستی بسیار آسیب دیده و سعی می‌کنیم این اجلاس بر محیط زیست اصفهان هم تأثیر گذار باشد هر چند نمی‌توان مشکلات محیط زیستی را در مدت ۲ روز برطرف کرد.
وی ادامه داد: با قوت و قدرت تلاش می‌کنیم که این اجلاس بین‌المللی در شهر اصفهان به طور مطلوب برگزار شود، چرا که این میزبانی یک امتیاز جهانی برای معرفی ایران و اصفهان به جهان خواهد بود.
قائم مقام دبیر دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا گفت: هدف از این اجلاس گفتگو بین کشور‌های آسیا است که از ۴۶ کشور در این قاره، ۳۵ کشور عضو مجمع ACD هستند.
سعید ابراهیمی ادامه داد: از بین ۳۵ کشور عضو مجمع برای ۳۲ کشور دعوتنامه رسمی ارسال شده و پیگیری‌ها از طریق دفاتر وزارت‌خارجه و سفارتخانه‌ها در دست بررسی است.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia cooperation dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد.
ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد و در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.
کشور‌های بحرین، بنگلادش، بروئنی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.
استانبول نخستین میزبان این اجلاس در سال ۲۰۲۱ بود.

دیگر خبرها

  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • پیوستن اینتر به صف تیم‌های خواهان یاشوا زیرکزی
  • آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود
  • اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است
  • تحریف بازدارندگی، سناریوی جدید علیه عملیات وعده صادق/ عبدالحمید می‌خواهد در چارچوب نظام فعالیت کند!
  • اولویت‌های پیشنهادی مجلس برای شکوفایی اقتصادی کشور منتشر شد
  • پیوستن دانش‌آموزان تفت به پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی»