Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@18:43:48 GMT

نگاهی کلان تر در انتخاب شهردار جدید خرمشهر داشتیم

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۶۶۴۳۸

نگاهی کلان تر در انتخاب شهردار جدید خرمشهر داشتیم

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه دوشنبه در جلسه علنی شورای شهر که دستور کارش انتخاب شهردار خرمشهر بود، رأی گیری برای انتخاب گزینه نهایی انجام شد که در پی آن محمود دلف لویمی با ۶ رأی موافق و یک رأی ممتنع سکان دار شهرداری خرمشهر شد.

پس از پایان رأی گیری و اعلام نتیجه امیر سامری پشت تریبون قرار گرفت تا به عنوان سخنگوی شورا پاسخگوی اصحاب رسانه به چرایی و چگونگی این انتخاب باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر سامری اشاره ای به ۲۵ گزینه ای کرد که برای تصدی این سمت اعلام آمادگی کرده بودند و گفت: از میان این ۲۵ نفر ۱۷ نفر برای اعلام برنامه های خود در صحن شورای شهر حاضر شدند و انتخاب از میان چهار گزینه نهایی انجام شد.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر درباره سوابق شهردار انتخاب شده و دلیل این انتخاب، به رودخانه کارون که از میانه خرمشهر جاری است؛ اشاره کرد و گفت: با توجه به ظرفیت رودخانه کارون که تا کنون مورد غفلت واقع شده و حتی جاده ساحلی آن که زیباترین محل خرمشهر است اما مدت هاست با چالش عمرانی مواجه است، شورا به دنبال گزینه ای بود که یکی از مؤلفه هایش تخصص آبی باشد و بتواند ساحل خرمشهر را احیا کند.

مدرک دکتری سازه های دریایی، سابقه یک دوره شهردار دارخوین بودن به مدت سه سال، تصدی سمت مدیرعاملی سازمان حمل و نقل کلان شهر اهواز سوابق کاری است که وی با آنها دلف لویمی را به خبرنگاران معرفی کرد.

کد خبر 4769878

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر خرمشهر انتخاب شهردار شهرداری خرمشهر یوم الله 13 آبان بوشهر زلزله راهپيمايي 13 آبان شهرکرد ایلام تئاتر کودک و نوجوان گرگان شیراز خطبه های نماز جمعه بیرجند پدافند غیرعامل قزوین سفر استانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۶۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • بدهی کلان استقلال به بانک پرسپولیسی!
  • بدهی کلان استقلال به بانک سهام‌دار پرسپولیس!
  • رینگ چهارم با منابع استانی تکمیل نمی‌شود/ آلودگی هوا دغدغه اصلی برای اصفهان است
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • نگاهی به زندگی پربرکت آیت‌الله العظمی بروجردی
  • اختصاص اتوبوس و تاکسی برقی برای کلان شهر اراک
  • اختصاص اتوبوس و تاکسی برقی برای کلان‌شهر اراک
  • تاکید بر انتخاب شهردار پس از قطعی شدن حکم شهرداِر قبلی