Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه‌ها و مطالب بهداشتی و پزشکی شبکه سلامت سیما بیش از سایر رسانه‌ها مورد اعتماد مردم است و بیش از 28 درصد مردم از این شبکه برنامه‌ها و مطالب پزشکی را دنبال می‌کنند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، در نظر سنجی مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما از میزان پیگیری برنامه‌ها و مطالب بهداشتی و پزشکی در مجموع 57.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3 درصد پاسخگویان پیگیر مطالب بهداشتی و پزشکی از سیمای جمهوری اسلامی یا سایرر رسانه‌ها هستند به نحوی که 36.7 درصد پاسخگویان این برنامه‌ها را فقط از سیمای رسانه ملی 9.5درصد فقط از سایر رسانه‌ها و11.1درصد هم از سیما و هم از سایر رسانه‌ها پیگیری می‌کنند.

بر اساس این نظر سنجی میانگین مدت تماشای برنامه‌ها و مطالب بهداشتی و پزشکی در بین پاسخگویان 24دقیقه در شبانه روز است و 28.4درصد پاسخگویان بیشتر از شبکه سلامت سیما برنامه‌ها و مطالب پزشکی را دنبال می‌کنند.10.1درصد نیز از شبکه سه سیما و 5.9درصد از شبکه یک پیگیر این برنامه‌ها هستند.میانگین مدت استفاده از سایر رسانه‌ها برای پیگیری این مطالب 10دقیقه در شبانه روز است و پاسخگویان به غیر از شبکه‌های سیما، 11.3درصد غالبا از شبکه‌های اجتماعی 5.2درصد از سایت های اینترنتی پیگیر این برنامه‌ها و مطالب هستند.

بیشتر بخوانید: قاب ورزشی سیما مقبول تر از رسانه‌های دیگر اول تلویزیون خودمان بعد رسانه‌های دیگر

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلویزیون جمهوری اسلامی رسانه رسانه ملی سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۸۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب را در قاب سیما دنبال کنید
  • «برمودا» به اعتبار سیما و شبکه نسیم تبدیل شد/ ظرفیت ادامه فصل بعد
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • رئیس صداوسیما در پشت صحنه برنامه برمودا |‌ تصاویر
  • برنامه پخش زنده فوتبال امروز در شبکه‌های سیما
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • «امتداد»، در راه شبکه چهار سیما
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی