Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان بر لزوم پیگیری تجهیز جاده های کوهستانی به سیستم های هواشناسی خودکار تاکید کرد.

"احسان عراقی زاده" درباره جزییات نشست با مدیران اداره کل هواشناسی شمال استان درباره راهکارهای اساسی در زمینه ایجاد ارتباط دوسویه در اطلاع رسانی به موقع از وضعیت جوی راه‌های مواصلاتی استان به ویژه گردنه ها و جاده های کوهستانی گفت: به منظور انجام فعالیت های به موقع، منظم و موثر راهداری زمستانی مقرر شد، از ای پس هواشناسی استان اطلاعات جوی را علاوه بر منطقه، به تفکیک شهرستان و بخش در اختیار راهداری قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عراقی زاده افزود: مقرر شد وضعیت جوی جاده های مناطق مرتفع استان کرمان که در طول زمستان به صورت ناگهانی مه آلود می شوند از طریق سامانه های پیامکی به راهداری استان اطلاع داده شوند که این اقدام نیز به عنوان یکی از راهکارهای جلوگیری از سوانح جاده ای در مناطق کوهستانی به شمار می رود.

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل راهداری استان کرمان، معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان با بیان اینکه یکی از عمده ترین دلایلی که باعث تخریب جاده ها در اثر سیل می شود،  ناآگاهی و عدم اطلاعات دقیق از میزان بارش های رگباری و آنی در استان های مرتفع همجوار است افزود: در این نشست مقرر شد، اداره کل هواشناسی استان از وضعیت جوی استان های همجوار، اطلاعات را اخذ و به راهداری استان اعلام کند.

عراقی زاده تصریح کرد: یکی از مصادیق سامانه های هوشمند جاده ای، نوعی سیستم هواشناسی هوشمند است که به صورت خودکار هر چند دقیقه اطلاعات جوی را بروزرسانی نموده و به مراکز ارسال می کند که در استان کرمان تنها یک نمونه از این سیستم فعال است، در صورتی که از ۲۵ گردنه برف گیر استان حداقل به ۱۵ سامانه هواشناسی هوشمند نیاز مبرم داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هواشناسي راهداری و حمل ونقل جاده ای اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۹۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی

ایرج دست نشان مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی در نشست تسهیل در تردد زائران اربعین در محور‌های مواصلاتی کشور در ایلام که با حضور معاون وزیر و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، مدیران کل ستادی و مدیران کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان‌های مرزی و معین برگزارشد با اشاره به تردد بیش از ۱۳۲هزار مسافر از پایانه مرزی تمرچین در مدت زمان اجرای طرح اربعین حسینی سال گذشته تصریح کرد: در این مدت ۱۵هزار زائر نیز از پایانه برکت به آذربایجان غربی توسط ناوگان حمل ونقل عمومی جابجا شدند که افزایش ۳۸درصدی را شاهد بودیم و در این خصوص چالش‌ها احصا شده که رفع آن‌ها جهت تسهیل تردد زایران ضروری است.

وی اظهار کرد: تعیین مرز برای ورود و خروج زوار در زمان ثبت نام در سامانه اربعین براساس استان محل سکونت یا تمایل شخص در جهت برنامه ریزی براساس آمار دقیق در هر دو مرز، تردد مستقیم زائرین از داخل کشور به داخل خاک عراق و کربلا توسط ناوگان مسافربری ایرانی و درصورت کمبود ناوگان ایرانی انتقال مسافران به مرز حاج عمران و سپس استفاده از اتوبوس‌های عراقی تا عتبات عالیات از پیشنهادات اداره کل درجهت حل چالش‌های مطرح شده در سال گذشته است.

دست نشان خاطر نشان کرد: تعیین مسیر اتوبوس‌ها و هدایت آنها به سکوها، قرار گیری کانکس ابطال قبض پارکینگ در محل مناسب، ارائه بلیط به ازای دریافت پاسپورت برای جلوگیری از ازدحام، نصب تابلو‌های مشخص کننده مسیر و بنر‌های راهنمایی، ارائه نرخ کرایه منصف و تهیه نرم افزار پلاک خوان از پیشنهادات اداره کل در جهت خدمات بهتر در پایانه برکت است.

دست نشان درخصوص اهم اقدامات انجام شده اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی در اربعین ۱۴۰۲ درمحور‌های منتهی به مرز تمرچین نیز افزود: لکه گیری و روکش آسفالت با اعتبار ۱۵۷میلیارد تومان و به طول ۴۵کیلومتر، اجرای خط کشی به طول ۱۰۰۰کیلومتر و با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان، اجرای روشنایی به طول ۱۰کیلومتر و اعتبار ۲۰میلیارد تومان، تهیه ونصب تابلو و علایم به تعداد ۹هزارو ۷۵۰عدد و اعتبار ۲۰میلیارد تومان، افزایش گیت‌های گذرنامه در محل پایانه مرزی تمرچین به تعداد ۳۸مورد، مرمت و بهسازی سالن‌های مسافربری و تجاری پایانه بااعتبار ۲میلیارد تومان، تهیه ونصب ۱۶دستگاه کولر و ۵دستگاه آب سرد کن با اعتبار ۳ونیم میلیارد تومان ازجمله اقدامات اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی در اربعین ۱۴۰۲بود.

وی تصریح کرد: اورهال روشنایی محور پیرانشهر-تمرچین به طول ۵کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۱۰ میلیارد تومان، خاک برداری و خاکریزی در مسیر تمرچین به طول ۳۰هزار مترمربع با اعتبار مورد نیاز ۵میلیارد تومان، تعمیر تابلو و گاردریل به طول ۱۵۰کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۲۰میلیارد تومان و اجرا‌ی خط کشی محور منتهی به تمرچین به طول ۱۵۰۰کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۲۰میلیارد تومان از برنامه‌های پیش رو در اجرای طرح اربعین حسینی ۱۴۰۳است.

این مقام مسئول یاد آور شد: فعال سازی اتاق پایش تصویری مستقر در پایانه مرزی تمرچین جهت بهره برداری از سامانه‌های تردد شمار و نظارت تصویری، استقرار همکاران مرکز مدیریت راه‌ها بصورت شیفت‌های ۲۴ساعته در اتاق پایش تصویری پایانه مرزی تمرچین، اخذمجوز نصب دوربین‌های نظارتی در محوطه پایانه مرزی تمرچین جهت پایش زائرین با اعتبار مورد نیاز ۱۸۰میلیارد ریال و اخذ مجوز نصب ۲سامانه ثبت تخلف در کریدور اربعین از دیگر برنامه‌های اجرایی اداره کل برای اربعین ۱۴۰۳ است.

دیگر خبرها

  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • شناسایی ۸۳۲ خودرو با تخلف حمل اضافه تناژ بار در استان قزوین
  • بارش‌ها در کرمان تداوم دارد
  • بازگشایی محور گنبدکاووس به کلاله حد فاصل پل بایلر
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • فیلم | جاری شدن سیلاب در شهداد کرمان
  • خط‌کشی ۱۰۰ کیلومتر محورهای مواصلاتی مازندران
  • عملیات روکش آسفالت محور طبس – یزد آغاز شد
  • بهره‌مندی ۹۸ درصد جمعیت روستا‌های بوشهر از راه آسفالته
  • آغاز عملیات تعریض جاده کوشکک در گتوند