Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جازاری معمویی، در مراسمی که با موضوع «لزوم برخورداری از اندیشه تقریبی برای طلاب علوم دینی» در همین مدرسه برگزار شد، اظهار داشت: مقصود از تقریب، برقراری رابطه دوستی و کاهش فاصله در میان فرق اسلامی است.

تولیت مدرسه علمیه خواهران ثامن الائمه(ع) درباره اهمیت مساله تقریب، بیان کرد: خداوند در قرآن کریم انسان ها را به اتحاد دعوت و از تفرقه و دشمنی نهی می کند؛ بنابراین لازم است شیعیان و برادران اهل سنت با یکدیگر رابطه دوستانه داشته باشند و پرده های دشمنی را بدرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام جازاری معمویی با اشاره به اینکه انسان دیندار از دشمنی و تفرقه اجتناب می کند، ابراز کرد: اگر کسی حقیقت دین را بفهمد هرگز کاری نمی کند که بین مسلمانان تفرقه ایجاد کند و به اتحاد جامعه اسلامی ضربه بزند.

تولیت مدرسه علمیه خواهران ثامن الائمه(ع) با استناد به روایات، اظهار داشت: در احادیثی که از ائمه اطهار(ع) به ما رسیده حضرات معصومین شیعیان را به عیادت از برادران بیمار اهل سنت، شرکت در تشییع جناره آنان و تعامل با یکدیگر دعوت می کنند.

وی با اشاره به اینکه امروز دایره تقریب در سنت علما از بحث اهل سنت فراتر رفته است، عنوان کرد: تقریب امروز به جایی رسیده که ما بتوانیم با اهل کتاب نیز لابی و تعامل داشته باشیم و این از سنت های پیامبراکرم(ص) بود به حدی که ایشان جوان یهودی که بیمار شده بود و در آستانه مرگ قرار داشت دوست خود خطاب قرار دادند و به عیادتش رفتند.

حجت الاسلام والمسلمین جازاری معمویی ادامه داد: طلاب و مبلغان امروز توجه داشته باشند و به سنت پیامبراکرم(ص) رجوع کنند ببینند ایشان با چه ادبیاتی با کفار سخن می گفتند، ما هرگز در ادبیات ائمه اطهار(ع) توهین و بی احترامی نمی بینیم.

تولیت مدرسه علمیه خواهران ثامن الائمه(ع) در خصوص ضرورت تقریب، گفت: طلاب به این امر توجه داشته باشند که تفاوت آرا سبب می شود ذهن آدمی رشد کند و دین گسترش یابد بنابراین هنگام مشاهده این امر نباید وحشت زده شوند و فکر کنند که دین نابود می شود بلکه در این تفاوت ها باید به دنبال بررسی مصلحت و منافع دین باشند.

حجت الاسلام جازاری معمویی با تاکید بر اینکه نگاه طلبه نباید تنها به ظواهر دین باشد و از باطن آن غفلت کند، گفت: طلبه باید واقع بینانه حقیقت دین را بفهمد و بازگو کند به خاطر خوشایند و جلب مستمع دست به هر کاری نزند. اگر ما می خواهیم مکتب اهل بیت(ع) را احیا و مظاهر مذهب و آن غنای شیعه را بازگو کنیم باید با ادبیات عقل و ادب پیش برویم. 

کد خبر 4770336

منبع: مهر

کلیدواژه: مدیران مدرسه علمیه اهل سنت طلاب وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران دانشگاه ها دانشگاه های علوم پزشکی دانشجویان شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران منصور غلامی دانشگاه پیام نور مرکز سنجش آموزش پزشکی مدیران دانشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۰۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهتمام ویژه «الازهر» مصر برای گفت‌وگوی بین مذاهب تهران و قاهره

به گزارش خبرگزاری مهر، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان که برای شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول پایتخت گامبیا به سر می‌برد، با سامح شکری، وزیر خارجه مصر دیدار و در خصوص آخرین روند تلاش‌های فی مابین برای ارتقای روابط دوجانبه و همچنین آخرین تحولات منطقه به خصوص اوضاع فلسطین و غزه و تلاش‌های جاری برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین گفت‌وگو و تبادل نظر نمود.

وزرای امور خارجه ایران و مصر در ابتدای این ملاقات ضمن ابلاغ سلام‌ها و درودهای گرم رؤسای جمهور دو کشور به یکدیگر، اهتمام ویژه سران دو کشور برای پیگیری تقویت روابط فیمابین را مورد تاکید قرار دادند.

دو وزیر همچنین آخرین ارزیابی‌های خود را از تحولات منطقه به خصوص در عرصه فلسطین و جنگ علیه غزه را تبادل کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار از تلاش‌ها و مواضع مصر برای تلاش در توقف نسل‌کشی در غزه تشکر و آمادگی ایران را برای ارسال کمک‌های انسانی به غزه مورد تاکید مجدد قرار داد و خواستار مساعدت قاهره در این خصوص شد.

امیرعبداللهیان بر مبنای توافق رؤسای دو کشور تبادل هیأت‌ها میان مؤسسات دینی دو کشور در چارچوب تقریب مذاهب و گفتگوهای دینی را مفید و مؤثر دانست که این موضوع مورد استقبال طرف مصری قرار گرفت و وزیر خارجه مصر بر اهتمام ویژه الازهر مصر برای گفت‌وگوی بین مذاهب و همچنین تقویت روابط مردمی و گردشگری بین دو کشور تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تشریح ابعاد حمله تروریستی رژیم اسرائیل به سفارت ایران در دمشق و همچنین واکنش نیروهای مسلح ایران در چارچوب دفاع مشروع، از موضع مصر در محکومیت اقدام تروریستی رژیم اسرائیل تشکر کرد.

«سامح شکری» وزیر امور خارجه مصر نیز ضمن ابراز خرسندی از این ملاقات تاکید کرد: همواره برای گفت‌وگو و تماس بین مصر و ایران به عنوان دو کشور با تمدنی ریشه دار اهتمام داریم و مصر توجه ویژه به پیگیری توسعه روابط بین دو کشور دارد.

سامح شکری همچنین با اشاره به تبعات تداوم جنگ در غزه و حملات اسرائیل علیه مردم فلسطین و خسارات بالای انسانی و مادی به خصوص کشتار غیرنظامیان توسط رژیم اسرائیل، ابراز امیدواری کرد: تلاش‌های جاری سیاسی و مذاکراتی، منجر به توقف جنگ علیه غزه و احقاق حقوق مردم فلسطین گردد.

سامح شکری مجدداً حمله اسرائیل به ساختمان سفارت ایران در سوریه را محکوم و شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران را تسلیت گفت و دیدگاه کشورش برای تلاش جهت جلوگیری از افزایش تنش در منطقه را مورد تاکید قرار داد.

وزرای امور خارجه ایران و مصر در پایان ابراز امیدواری کردند برگزاری اجلاس سران همکاری اسلامی در گامبیا، موجب تقویت همبستگی و وحدت جهان اسلام در حمایت از مردم فلسطین و حل و فصل مسائل و مشکلات منطقه بشود.

کد خبر 6096478 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا
  • احترام سبب وحدت مضاعف در بین مذاهب اسلامی می شود
  • شیخ بهایی، عالمی چندبعدی بود
  • ایران قدرتمند و منسجم در سایه‌سار معلمین قوی شکل می‌گیرد
  • بازیگر مشهور ترکیه اول ساختمان یک مدرسه را خرید سپس با خاک یکسان کرد | اقدام عجیب و جنجالی این چهره همه را شوکه کرد + عکس
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • اهتمام ویژه «الازهر» مصر برای گفت‌وگوی بین مذاهب تهران و قاهره
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • نشست تخصصی «نگاهی به مفهوم امت در کلام و سیره امام صادق(ع)» برگزار می‌شود
  • ببینید | ادبیات فارسی بر قله جهان