Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@05:10:29 GMT

یزد| چهارمین جشنواره زعفران بهاباد برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۷۰۹۸۹

یزد| چهارمین جشنواره زعفران بهاباد برگزار شد

چهارمین جشنواره زعفران شهرستان بهاباد با حضور مسئولان استانی و کشوری و تولیدکنندگان این محصول در یزد برگزار شد. ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۷ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدحسین ملانوری در مراسم افتتاح  چهارمین جشنواره زعفران در آسفیچ با بیان اینکه استان یزد با 1700 هکتار گلخانه از حیث سطح زیر کشت رتبه سوم و از نظر تولید، رتبه دوم کشور را دارا است افزود: توسعه کشت‌های گلخانه‌ای و گیاهان دارویی، دو رویکرد کشاورزی در استان یزد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در استان یزد ما 1700 هکتار محصول گلخانه‌ای وجود دارد اظهار داشت: از این 1700 هکتار مقدار 500 هزار تن محصول گلخانه‌ای در استان یزد تولید می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد عنوان کرد: سال جاری در زمینه کاشت پسته، برداشت 60 تن پسته تر معادل 20 تن پسته خشک در هر هکتار تاکنون در استان بی‌سابقه بوده است.

وی تصریح کرد: در زمینه صادرات انار نیز شرایط مطلوبی داریم و آلمان، ژاپن، ترکیه و کشورهای عربی از بازارهای ما هستند. همچنین استان یزد نیز به دلیل اعمال تحریم‌ها، اقدام به تولید علوفه مورد نیاز دام‌ها کرده است تا در این زمینه دچار مشکل نشویم.

زیرساخت‌ها برای مرجعیت قیمت زعفران ایران در حال فراهم‌شدن استزعفرانی‌ترین پائیز دنیا در خراسان رضوی؛ ادامه برداشت زعفران در تربت حیدریه + تصاویرشرایط خرید حمایتی زعفران در خراسان رضوی اعلام شد

وی یکی دیگر از ریکردهای بخش کشاورزی استان یزد را کشت گیاهان داروئی دانست و گفت: در استان یرد تاکنون گیاهان داروئی مانند زعفران، مرزنگوش، گل محمدی وزیره سبز کاشت می‌شود .

ملانوری بااشاره به اینکه سطح زیر کشت زعفران دراستان یزد 734 هکتار است گفت: شهرستان بهاباد بیشترین سطح زیر کشت زعفران با 400 هکتاردارد که پیش بینی میشود از هر هکتار دو و نیم تن زعفران کشاورزان بهابادی از مزارع خود برداشت کنند.

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با بیان اینکه عملکرد محصول زعفران در بهاباد چهار و نیم کیلوگرم در هکتار است افزود: ثبت برند زعفران مهمترین هدف برگزاری این جشنواره است و از دیگر اهداف آن ترویج جایگزینی کشت زعفران به عنوان محصول کم آب و نیز ارتقای سطح کیفی و کمی زعفران روستای از ان است.

وی با بیان اینکه شبکه تعاونی روستائی بازوئی قوی برای کشاورزان می‌باشد افزود: بحث آموزش به متولیان کشاورزی در این شهرستان در اولویت اول ما قرار دارد و آموزش نقش مهمی در توعه محصول کشاورزان دارد که باید اجرا شود.

ملانوری با بیان اینکه استان یزد از نظر کشت روناس در کشور رتبه اول را به خود اختصاص داده است گفت: ما در زمینه پسته هم  در کشور رتبه دوم و سوم را دارا می‌باشیم .

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد خاطرنشان کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با وجود کمبود آب مورد نیاز، در زمینه کشت محصولات کشاورزی تدابیری جدید اندیشیده است.

وی ادامه داد: کشت گیاهان کم آبخواه و سازگار با شرایط شوری آب و زمین و درآمد ارزی از محل صادرات این گیاهان دو رویکرد اساسی این سازمان است.

انتهای پیام/781/ح

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۰۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس در اشنویه برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،سیدعلی ترابی در اولین جلسه برنامه ریزی هفتمین دوره جشنواره گیلاس این شهرستان با اعلام اینکه اخیرا این جشنواره در تقویم رویداد گردشگری کشور به ثبت رسید اظهار کرد: این دوره از جشنواره گیلاس پیش بینی شده است باشکوهتر از دوره‌های قبل وبا حضور میهمانانی از استان‌های مختلف کشور برگزار شود.   وی اظهار داشت: جلسات لازم در زمینه برنامه ریزی و تشکیل کمیته‌ها و کارگروه‌های این جشنواره برگزار و در زمینه بخش‌های مختلف آن نیز هم‌اندیشی‌های لازم صورت می‌گیرد.   وی با بیان اینکه تاکنون شش دوره جشنواره گیلاس در اشنویه برگزار شده است که با استقبال چشمگیر مسافران همراه بود، بیان کرد: معرفی ظرفیت و پتانسیل‌های این شهرستان در زمینه‌های مختلف، جذب سرمایه گذار و ایجاد فضای مفرح و شاد از جمله اهداف این جشنواره است.   ترابی گفت: شناساندن ظرفیت‌های اشنویه به صورت عام و شناساندن محصولات باغی این منطقه از جمله گیلاس و سیب به صورت خاص از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.   وی با بیان اینکه برداشت گیلاس در این شهرستان در اواخر خرداد و تیر هر سال آغاز می‌شود که علاوه بر یک ظرفیت اقتصادی، جذابیتی زیبا برای گردشگران نیز به شمار می‌رود اضافه کرد: همه ساله گردشگران بسیاری برای خرید این محصول به اشنویه سفر و این یاقوت‌های قرمز را به عنوان سوغاتی این منطقه با خود به همراه می‌برند.    اشنویه دارای بیش از ۸۵۰ هکتار باغ گیلاس است که از این میزان حدود ۶۵۰ هکتار بارور است و که علاوه بر مصرف در داخل استان به استان‌های دیگر نیز ارسال می‌شود.   محصول گیلاس این شهرستان دارای ارقام گوناگون تکدانه سیاه و صورتی، خوشه ای، زرد دانشکده، سفید و قرمز ارومیه و ارقام محلی زودرس و سایر ارقام است که در این میان ارقام خوشه‌ای و تکدانه سیاه بیشترین میزان سطح کشت را به خود اختصاص داده است.   شفافیت رنگ و طعم و عطر مطبوع این محصول موجب شده است تا گیلاس اشنویه مشتریان زیادی در داخل و خارج کشور پیدا کند.   این شهرستان مرزی در جنوب آذربایجان غربی و ۶۵ کیلومتری مرکز استان واقع شده است.

دیگر خبرها

  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره‌سراسری گیلاس در اشنویه
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس اواخر خرداد در اشنویه
  • جشنواره گیلاس اشنویه به ایستگاه هفتم رسید
  • هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس در اشنویه برگزار می‌شود
  • چالش تولید زعفران در سرزمین طلای سرخ