Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش از ظهر امروز با حضور در بنیاد آفرینش‌های فرهنگی هنری نیاوران از نخستین نمایشگاه آثار تجسمی هنرمندان پیشکسوت بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی در حاشیه این بازدید که سیدعباس سجادی مدیرعامل بنیاد آفرینش های فرهنگی هنری نیاوران و سیدعباس عظیمی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوتان حضور داشتند، گفت: این نمایشگاه دارای سه ویژگی است که به عنوان مزیت‌های آن به شمار می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اولین ویژگی این نمایشگاه این است که توانسته از اساتید برجسته پیشکسوت در شاخه‌های مختلف جذب آثار کند. تعداد قابل توجهی از آثار این هنرمندان در این نمایشگاه حضور دارد.

صالحی ادامه داد: دومین ویژگی و مزیت این نمایشگاه صرفا تهرانی نبودن آن است. در این نمایشگاه از استان های مختلف آثار هنرمندان وجود دارد.

عضو کابینه تدبیر و امید افزود: سومین ویژگی این نمایشگاه این است که با توجه به اینکه  هنرمندان پیشکسوت به عنوان جامعه الگو برای اهالی هنر محسوب می‌شود، این نمایشگاه منجر به انسجام در اهالی هنر به ویژه در نسل جوان می‌شود که در فضای همدلی با عرضه آثار هنری از طریق الگوسازی رفتاری به یکدیگر کمک کنند.

وی ادامه داد: این نمایشگاه نخستین دوره است که برگزار می‌شود و امیدواریم در دوره‌های بعدی با اثرگذاری و گستره بیشتری برگزار شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: انسان زمان و وقتی را که با اصحاب فرهنگ و هنر می‌گذراند، جزء عمرش محسوب نمی‌شود.

صالحی درباره راه اندازی گالری دائمی برای آثار هنرهای تجسمی، گفت: شاخه‌های مختلفی برای فعال سازی اقتصاد هنر وجود دارد که هنرهای تجسمی هم از جمله این شاخه‌ها است و ظرفیت بسیاری برای اقتصاد هنر به شمار می‌آید.

وی در عین حال تصریح کرد: در این زمینه برخی اقدامات از قبل آغاز شده که از آن جمله می‌توان به گذرهای فرهنگ و هنر با هدف عرضه آثار فرهنگی هنری هنرمندان اشاره کرد.

صالحی ادامه داد: از طریق مجتمع‌ها، خیابان‌ها و گذرهای فرهنگی و هنری می‌توانیم فرصت‌های خوبی در حوزه فرهنگ و هنر ایجاد و از فرهنگ و هنر کشورمان پاسداری کنیم.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۱۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد

هشتمین جشنواره «رسانه و طنز» با عنوان طنز پهلو به یاد کیومرث صابری فومنی (گل آقا) در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فومن در حال برگزاری است.

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره طنز پهلو با اعلام این خبر که سال گذشته تعداد آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره ۴۶۲ اثر بود، گفت: امسال تعداد آثار ارسالی ۱۱۲۹ اثر در پنج بخش داستان کوتاه طنز، کارتون و کاریکاتور، شعر طنز، طنز چند رسانه‌ای و نثر طنز بود. در بین استان‌ها تهران بیشترین آثار ارسالی را داشت و استان گیلان در رتبه ششم قرار دارد. در بین رسانه‌های رسمی ۱۲۱ رسانه شرکت کردند، که به ترتیب روزنامه ایران، روزنامه اقتصاد آینده، روزنامه شهرآرا، روزنامه وطن امروز، روزنامه ندای هرمزگان، سالنامه صد و نه دی بیشترین آثار را ارسال کردند.

حسین‌نژاد با بیان اینکه از بین رسانه‌های رسمی (رسانه‌های ثبت شده) ۴۴۸ اثر و از بین رسانه‌های شخصی ۶۸۱ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، افزود: طبق تفاهم‌نامه انجام شده، آموزش طنز به لیست کارگاه‌های آموزشی به رسانه‌ها اضافه شد. 

طنز اخم‌های جامعه را باز می‌کند

در ادامه پیام ویدئویی از محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پخش شد و اسماعیلی صابری فومنی را یک فردِ رسانه‌ای مولف دانست. به قول وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، طنز بیان واقعیت‌های تلخ جامعه برای گوشزد کردن مشکلات جامعه است. «خنده تلخ من از گریه غم‌انگیز است». طنز می‌خواهد با نشان دادن لبخند آسیبی را نشان دهد. طنز در عین تذکر به آسیب‌ها، اخم‌های جامعه را باز می‌کند. 

اسماعیلی ادامه داد: مرحوم صابری فومنی یک روزنامه‌نگار و فردِ رسانه‌ای مولف بود. فرق فرد مولف با غیر مولف در این است که فرد مولف فصل جدیدی را در فعالیت‌های خود آغاز می‌کند. کیومرث صابری فومنی با ایمان و با رعایت مرز‌های اخلاقی طنز را در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی وارد جریان رسانه‌ای کشور کرد. به یاد دارم در اواخر دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ هر کجا می‌رفتیم، صحبت از طنز‌های گل آقا بود. طنز را می‌توان به قبل و بعد از فعالیت کیومرث صابری فومنی تقسیم کرد. 

از وضعیت طنزنویسی راضی نیستم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اذعان کرد که هنوز طنز در کشور تقویت نشده و به جایگاهی که صابری فومنی آن را رساند، فاصله دارد. هنوز از فعالیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت رسانه‌ای و تبلیغات راضی نیستم و طنزنویسی صرفاً به برگزاری جشنواره محدود نشود.

در حال تکمیل ...

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دورود منصوب شد
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود