Web Analytics Made Easy - Statcounter

چین امروز(سه‌شنبه) به تصمیم اخیر بانک جهانی برای کاهش اعتبارات در نظر گرفته شده برای یک سری از مراکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای در منطقه پرمناقشه سین‌کیانگ واکنش نشان داده و این ارزیابی بانک جهانی را عامل "شفاف شدن حقیقت" درباره برنامه‌های چین در این منطقه خواند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، بانک جهانی روز دوشنبه اعلام کرد، پروژه‌ای با پنج مدرسه مشارکت‌کننده را که در قالب یک برنامه وام 50 میلیون دلاری در سین‌کیانگ در غرب چین به اجرا در آمده را بعد از طرح اتهام ارتباط این پروژه با کمپ‌های بازداشت چین برای مسلمانان اویغور در این منطقه لغو می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان همچنین اعلام کرد، بررسی‌های صورت گرفته از سوی مدیران ارشدش این اتهامها را تایید نکرده‌اند اما "با در نظر گرفتن ریسکهای موجود به دلیل دشوار بودن نظارت بر فعالیت این مدارس" به این پروژه شراکتی پایان می‌دهد.

وزارت امور خارجه چین اعلام کرد، تغییرات اعمال شده در این برنامه در رایزنی با طرف چینی به وقوع پیوستند و بر مبنای دلایل اجرایی در نظر گرفته شده‌اند.

گنگ شوانگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در یک کنفرانس خبری امروز سه‌شنبه خاطر نشان کرد: این گزارش نشان داد هیچ یک از به اصطلاح مشکلاتی که رسانه‌های خارجی با اغراق گزارش کرده‌اند وجود نداشته و این برنامه‌ها مطابق با سیاستهای بانک جهانی هستند.

او ادامه داد: بانک جهانی بر سر این برنامه با چین رایزنی کرد. ما قبول کردیم که تطابق‌هایی عملی را در سریعترین زمان ممکن به اجرا در آوریم.

بانک جهانی در بیانیه‌ خود که روز دوشنبه انتشار یافت خاطر نشان کرد، این سازمان بعد از دریافت گزارش‌های مربوط به اتهامات مطرح شده علیه این پروژه در ماه اوت، بلافاصله پرداخت پول برای آن را متوقف کرده است و از این پس مابقی پروژه‌هایش در سین‌کیانگ با "نظارت تقویت شده" همراه خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانک جهانی سین کیانگ چين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۲۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود

اقتصاددانان در نظرسنجی رویترز پیش‌بینی کردند روند قوی فعلی اقتصاد جهانی، پیامدهایی برای قیمت نفت خواهد داشت و احتمالا قیمت نفت را در دامنه محدودی نگه می‌دارد.

به گزارش ایسنا، تعداد۵۰۰  شرکت کننده در نظرسنجی رویترز، پیش بینی کردند رشد تولید ناخالص داخلی جهانی امسال می‌تواند به ۲.۹ درصد برسد. این به معنای آن است که بانک‌های مرکزی با دشواری زیادی برای آغاز کاهش نرخ‌ها به سختی مواجه خواهند شد و به این ترتیب، هزینه‌های استقراض برای مدت طولانی‌تری بالا باقی می‌ماند.

ناتان شیتس، اقتصاددان ارشد جهانی موسسه مالی سیتی به رویترز گفت: ما همچنان از تاب آوری اقتصاد جهانی شگفت‌زده می‌شویم. اکنون، بخشی از این شگفتی این است که با انتظارات ضعیف وارد سال شده‌ایم، فکر می‌کردیم که امسال، کاهشی در نرخ بهره انجام خواهد شد. تاکنون، رشد اقتصاد جهانی را در تعدادی از کشورها از جمله اقتصادهای بزرگی مانند آمریکا، چین و تا حدودی اروپا مشاهده کرده‌ایم. بنابراین، رشد اقتصادی قوی به نظر می‌رسد.

در نتیجه، پیامدها برای تقاضا برای نفت متفاوت است. از یک سو، رشد اقتصادی قوی منجر به افزایش تقاضا برای نفت می‌شود. از سوی دیگر، نرخ‌های بهره بالاتر به تورم بالا کمک می‌کند که به رشد تقاضا برای نفت ضربه می‌زند و نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت را بدون هرگونه تشدید در خاورمیانه که عرضه را تهدید کند، در دامنه قیمتی محدودی نگه می‌دارد.

تحلیلگران بانک جی پی مورگان هفته گذشته اعلام کردند فراتر از افزایش کوتاه مدت قیمت نفت بر اثر عوامل ژئوپلیتیکی، سناریوی ما برای قیمت نفت برنت تا پایان ماه مه، ۹۰ دلار در هر بشکه مانده است.

ویکتور کاتونا، تحلیلگر شرکت کپلر گفت: اگر یک اختلال غیرقابل پیش‌بینی در عرضه بوجود آید به عنوان مثال، صادرات لیبی دچار وقفه شود یا زیرساخت بندری روسیه هدف حملات پهپادی اوکراین قرار بگیرد، قیمت نفت در آن صورت، قطعا به مرز ۱۰۰ دلار در هر بشکه صعود خواهد کرد.

بانک جهانی هفته گذشته هشدار داد در صورت بروز چنین رویدادی، قیمت نفت ممکن است به ۱۰۰ دلار در هر بشکه برسد که به تورم پایدار کمک می‌کند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، ایندرمیت گیل، اقتصاددان ارشد بانک جهانی گفت: تورم جهانی، شکست ناپذیر مانده است. کلید اصلی کاهش تورم، کاهش قیمت کالاها است که به مانع برخورد کرده است. این به معنای بالاتر از حد انتظار ماندن تورم در سال جاری و آینده است. دنیا در مقطع آسیب پذیری قرار دارد. یک شوک انرژی بزرگ می‌تواند بخش عمده پیشرفت حاصل شده در کاهش تورم طی دو سال اخیر را تضعیف کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراضات گسترده در تفلیس/ گرجستان به سمت بحران پیش می‌رود؟
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • داستان شفافیت (۲)؛ بیم و امید یازدهمین مجلس برای شفاف شدن
  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • رکورد «روزهای خطرناکِ آلودگی هوا» در ۲۵ سال اخیر در آمریکا