Web Analytics Made Easy - Statcounter

خودکشی سالانه سرنوشت بیش از ۶ هزار کهنه‌سرباز آمریکایی را رقم می‌زند، اما دستگاه‌های ذی‌ربط آمریکا علی‌رغم بودجه‌های هنگفتی که برای حل این موضوع دریافت می‌کنند تا کنون موفق به حل این مشکل نشده‌اند. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «دانیل سامرز»، یکی از کهنه‌سربازان آمریکایی در جنگ عراق تا آخرین لحظات برای مبارزه با خاطرات دهشت‌انگیز جنگ عراق، افسردگی مأیوس‌کننده‌ای که او را زمین‌گیر کرده بود و نظام بهداشت و سلامتی که او را رها کرده بود تلاش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او در آخرین نامه به همسرش نوشت: «متأسفم که کار به اینجا رسیده. در زندگی چیز‌هایی هستند که آدم هیچ‌گاه نمی‌تواند از آن‌ها خلاص شود.»

این سرگذشت یکی از بی‌شمار کهنه‌سربازان آمریکایی است که خودکشی پایان کار آن‌ها را رقم می‌زند. وضع ملال آور چنین افرادی و غافل ماندن دستگاه‌های ذیربط آمریکا از وضع آن‌ها موضوع گزارشی جدید از اندیشکده آمریکایی رند بوده است.

خودکشی، سالانه سرنوشت بیش از ۶ هزار کهنه‌سرباز آمریکایی را رقم می‌زند؛ این آمار، از وجود یک بحران عمومی در زمینه سلامت در جامعه آمریکا خبر می‌دهد، در حالی که وزارتخانه‌ای به نام «وزارت امور کهنه‌سربازان آمریکایی» متولی جلوگیری از شیوع و گسترش چنین بحرانی بوده است.

اندیشکده آمریکایی «رند» در گزارشی در این زمینه نوشته هنوز هم تعداد کهنه‌سربازان آمریکایی که هر ساله بر اثر خودکشی جان خود را از دست می‌دهند از کل آمار تلفات نظامی آمریکا در جنگ‌های عراق و افغانستان بیشتر است. اوایل سال ۲۰۱۳ میلادی وزارت امور کهنه‌سربازان آمریکایی با ارائه آمار‌های تکان‌دهنده مشخص کرد روزانه بین ۱۸ تا ۲۲ نفر از نظامیان در حال خدمت یا کهنه‌سربازان آمریکایی با خودکشی به زندگی خود خاتمه می‌دهند. طبق نتایج پژوهش‌های انجام شده، حدود ۷۰ درصد از این خودکشی‌ها با استفاده از اسلحه گرم صورت می‌گیرند.

این آمار‌ها در حالی است که پژوهش ده ساله اندیشکده رند به یک نتیجه دست یافته و آن اینکه دولت آمریکا می‌توانست اقدامات بیشتری برای نجات زندگی کهنه‌سربازان انجام دهد. نتیجه پژوهش این اندیشکده اخیراً در یک جلسه استماع کنگره ارائه شده است.

«وزارت امور کهنه‌سربازان آمریکا» در کنار «پنتاگون» بودجه هنگفتی را طی این سال‌ها برای افزایش آگاهی عمومی و تلاش در جهت شناسایی بهتر افراد در معرض خطر خودکشی دریافت کرده‌اند.

اندیشکده رند در علت‌شناسی این پدیده به «بحران» در نظام سلامت روانی آمریکا اشاره کرده و نوشته به نظر می‌رسد راه سریع و آسانی برای برون‌رفت از آن وجود ندارد.

در میان کهنه‌سربازان زن، تجاوز جنسی هم یکی از عوامل زمینه‌ساز خودکشی در میان نظامیان به شمار می‌رود. آمار خودکشی در میان آن دسته از کهنه‌سربازان زن در ارتش آمریکا که سنین کمتری داشته‌اند، به مراتب بیش از دو برابر کسانی بوده که در سنین بالاتر به ارتش آمریکا در جنگ‌های برون‌مرزی ملحق شده بودند.

اما «راجیو رمچند» پژوهشگر سابق رند و عضو فعلی بنیاد پژوهشی «باب وودراف» در آمریکا در نگاهی کلی‌تر ریشه‌های مسئله را در عوامل تنش‌زای موجود در جامعه آمریکا می‌بیند. او معتقد است سیاست‌های مناسبی برای مقابله با این «فرهنگ استرس» وجود ندارد.

رمچند می‌گوید: «ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که به طرز روزافزونی پرتفرقه و پرتنش است. ما به اندازه کافی نحوه کاستن از عوامل استرس‌زایی که می‌توانند فرد را به وضعیت خودکشی بکشانند را بررسی نکرده‌ایم.»

به نوشته اندیشکده رند، ضرورت پرداختن به مسائلی زا این دست بیش از هر چیز دیگری در آمریکا احساس می‌شود چرا که نرخ خودکشی در این کشور از سال ۱۹۹۹ میلادی تا کنون دست‌کم سه برابر شده است؛ فرقی هم میان ایالت‌ها وجود ندارد و آمار‌های اکثر ایالت‌ها در این زمینه وجود ندارد. حتی به نظر می‌رسد خودکشی در آمریکا دیگر مسئله‌ای مربوط به زنان یا مردان، افراد پیر یا جوان و یا نژاد خاصی نیست و تمام این گروه‌ها را به شکلی یکسان در بر گرفته است به طوری که خودکشی در حال حاضر یکی از ۱۰ علت اصلی مرگ و میر در آمریکا به شمار می‌رود. منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عراق آمریکا افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۲۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاف‌های بایدن به روایت آمار | کارکنان کاخ سفید جورکشِ جو!

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از راشاتودی، جو بایدن، رییس جمهور آمریکا در سخنرانی‌های عمومی بارها و بارها دچار اشتباه و گاف کلامی شده است به طوری که تحلیل رونوشت‌های کاخ سفید نشان می‌دهد که مشاورانش تنها در سال جاری دست کم ۱۴۸ بار مجبور به اصلاح گاف‌های او شده‌اند!

این تحلیل و بررسی که تارنمای خبری محافظه‌کار «دیلی کالر» مجری آن بوده است، پس از ارزیابی به این نتیجه رسید که بایدن در سال ۲۰۲۴ به ازای هر روز، بیش از یک بار گاف داده است. این تحلیل ۱۱۸ بیانیه، سخنرانی و نشست مطبوعاتی را شامل می‌شود که کاخ سفید رونوشت آن را منتشر و کارکنان دفتر ریاست جمهوری متعاقباً آن را اصلاح کردند.

به نوشته دیلی کالر، این اصلاحات طیف وسیعی از گاف‌ها از جمله اشتباهات غیرارادی (تلفظی، ارائه اطلاعات غلط و …) تا اضافه کردن کلمات و تغییر معنای کلی حرف‌ها را در بر می‌گیرد.

به عنوان نمونه، زمانی که باید در جریان یکی از سخنرانی‌هایش گفت که «همه آمریکایی‌ها علیه طرح نجات او رای دادند»، در حالی که باید می‌گفت «همه جمهوری‌خواهان»!

در مثالی دیگر، او گفته بود که «باید از هرگونه تهدید علیه دموکراسی دفاع کرد» در حالی که کلمه اصلاح‌شده در رونوشت کاخ سفید، این بود: «باید هرگونه تهدید علیه دموکراسی را شکست داد». رونوشت تنها یکی از سخنرانی‌های بایدن (نطق وضعیت کشور ماه گذشته)، ۱۳ اصلاحیه داشت!

از جمله گاف‌های غیرارادی می‌توان به ادعای «۷۵۰ میلیون آمریکایی (دوبرابر بیشتر از جمعیت واقعی آمریکا) واکسن کووید -۱۹ دریافت کردند» اشاره کرد. او همچنین به افراد مسن مبتلا به دیابت گفته بود «کهن‌سالان معلول»!

بایدن ۸۱ ساله هم‌اکنون مسن‌ترین رییس جمهور تاریخ آمریکاست و در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری امسال، در پایان دوره دوم ۸۶ ساله خواهد بود. نظرسنجی ماه گذشته نیویورک‌تایمز نشان می‌دهد که ۷۲ درصد آمریکایی‌ها از جمله بیش از نیمی از دموکرات‌ها معتقدند که بایدن برای انجام وظایف رییس جمهوری، بیش از حد پیر است.

دیگر خبرها

  • گاف‌های بایدن به روایت آمار | کارکنان کاخ سفید جورکشِ جو!
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • روند افزایشی خودکشی از ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۱
  • روند افزایشی خودکشی از 1388 تا 1401
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • میانگین مدت خدمت سربازان اعلام شد
  • سربازان زن صهیونیست دچار حملات پانیک می‌شوند
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد