Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از یورونیوز، روز دوشنبه، ۲۰ آبان (۱۱ نوامبر) سباستیان کورتس، رهبر حزب راست میانه "مردم" اتریش آمادگی حزبش برای مذاکره با حزب سبزها برای تشکیل دولت آینده کشور را اعلام کرد.

هیات اجرایی حزب سبزها روز یکشنبه در یک نشست ویژه از تشکیل دولت ائتلافی با حزب "مردم" استقبال کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کورتس در این باره اظهار داشت: «این مذاکره آغاز یک پروسه چالش‌برانگیز است که پایان آن معلوم نیست».

این سیاستمدار ۳۳ ساله تاکید کرد که حزبش مذاکره با سبزها را "بسیار جدی" می‌گیرد و آن را "صادقانه" پیش خواهد برد.

کورتس از پایان سال ۲۰۱۷ تا مه ۲۰۱۹ ریاست دولت ائتلافی با حزب "آزادی" اتریش را به‌عهده داشت. این ائتلاف پس از رسوایی بزرگ رهبر حزب "آزادی"، هاینتس کریستیان اشتراخه، که با عنوان "رسوایی ایبیزا" شهره شد، زودهنگام پایان یافت.

ائتلافی بی‌سابقه

اگر محافظه‌کاران راست میانه با سبزها برای تشکیل دولت به توافق برسند، یک ائتلاف بی‌سابقه در اتریش شکل خواهد گرفت، زیرا سبزها تاکنون در دولت‌های ایالتی سهیم بوده‌اند اما در سطح فدرال همیشه در جایگاه اپوزیسیون قرار داشته‌اند.

در انتخابات ماه سپتامبر یکی از شعارهای تعیین‌کننده حزب "مردم"، جلوگیری از ورود پناهجویان و مهاجران به اتریش بود، در حالی که سبزها حمایت از پناهجویان را یکی از وظایف خود می‌دانند.

سباستیان کورتس در رابطه با اختلاف نظر دو حزب گفت: «ما می‌دانیم که سبزها مواضع مشخصی دارند، به‌ویژه در زمینه محیطزیست و تغییرات اقلیمی، اما ما هم موضع مشخصی در زمینه مهاجرت و تقویت اقتصادی داریم. »

حزب "مردم" در انتخابات سپتامبر  با کسب بیش از ۳۷ درصد آرا برنده اصلی انتخابات بود. سبزها ۱۴ درصد آرا را از آن خود کردند.

حزب راست‌گرای پوپولیستی "آزادی"، شریک ائتلافی کورتس، که در انتخابات قبلی حدود ۲۶ درصد آرا به‌دست آورده بود، با کسب ۱۶ درصد آرا شکست سختی را متحمل شد.

کورتس پیش از اعلام نتایج انتخابات آمادگی خود را برای مذاکره با تمامی احزابی که به پارلمان راه یابند اعلام کرده بود.

کد خبر 462919 برچسب‌ها اتریش

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اتریش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۳۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدرضا فلاحتی در نشست سه جانبه گرایی دولت، کارفرمایان و تشکلات کارگری گفت: یکی از خواسته‌های بحق جامعه کارگری تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی است.
وی با اشاره به اینکه ۳۲۸ سازمان کارگری و کارفرمایی در استان مشغول به فعالیت هستند، افزود: تا سال ۱۴۰۰ قریب به ۲۴۸ تشکل در استان تشکیل شده بود. 
فلاحتی تأکید کرد: در دولت سیزدهم ۲۳ شورای اسلامی کار در واحد‌های تولیدی استان تاسیس شده و این در حالی است که در ۳۱ سال گذشته در استان ۵۰ شورای اسلامی کار فعالیت داشته اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: برای اولین بار در کشور سامانه الکترونیکی برگزاری انتخابات تشکل‌ها راه اندازی شد که برای ۱۰ تشکل انتخابات به صورت مجازی برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه در برخی از موارد ضعف قانون و خلا قانونی وجود دارد، اظهار داشت: اینکه شخصی نماینده کارگر می‌شود ولی در برخی از مواقع با ترس و لرز از اخراج باید خواسته‌های کارگران را دنبال کند یک ضعف قانونی است. نمایندگان مجلس باید این قانون را اصلاح کنند تا در صورتی که کارگری به عنوان نماینده کارگران انتخاب شد تا پایان تاریخ اعتبارنامه کارفرمایی حق اخراج او را نداشته باشد.

فلاحتی همچنین اشاره‌ای نیز به مباحث مشاغل سخت و زیان آور کرد و افزود: قریب به چهار هزار و ۹۹۱ درخواست در کمیته‌های تجدید نظر و یک هزار و ۸۶ درخواست در کمیته‌های تجدید نظر استان مورد رسیدگی قرار گرفته که از این تعداد ۳ هزار و ۹۸۶ درخواست مورد تایید قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در سال گذشته پنج هزار و ۹۴۸ پرونده شکایت در هیات‌های تشخیص استان مورد رسیدگی قرار گرفته که از این تعداد ۹۷۶ پرونده به هیات حل اختلاف رفته است. همچنین تعداد دادنامه‌های ارجاعی به دیوان ۲۹۴ پرونده بوده که ۲۱۵ دادنده رای هیات‌های تشخیص مورد تایید قرار گرفته است و ۷۹ پرونده برای رفع نقص بازگشت داده شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: این آمار نشان می‌دهد که خطای همکاران بنده در هیأت‌های تشخیص کمتر از یک درصد است ولی باز برای اینکه حق شخصی ضایع نشود سه کمیته با ابتکار اداره کل استان تشکیل شده است.

وی عنوان کرد: کمیته نظارت، کمیته الزام و کمیته رصد متشکل از زبده‌ترین همکاران بنده بر تمامی امور نظارت عالیه دارند تا حقی از کسی ضایع نگردد.

فلاحتی با اشاره به وظایف کمیته رصد گفت: هفته‌ای دو بار به واحد‌های تولیدی مراجعه و مسائل و مشکلات جامعه کارگری آن واحد را رصد می‌کنیم. بازرسان به مسائل ایمنی واحد تولیدی نظارت می‌کنند. 

وی همچنین تصریح کرد: در کمیته نظارت، به صورت تصادفی و یا اعتراضاتی که توسط مراجعین صورت می‌گیرد پرونده‌های شکایت‌ها مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و اگر خطایی صورت گرفته باشد در صدد رفع آن و تذکر به افراد دخیل بر می‌آیم.

دیگر خبرها

  • کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد
  • تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ
  • برای هفته‌های آخر لیگ کارگروه رصد تشکیل شده است
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • نخست وزیر اسپانیا به دلیل پرونده فساد مالی همسرش در آستانه استعفا قرار گرفت
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • تایید مذاکره بایرن با رانگنیک
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم