Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، محققان بیمارستان بریگام بربتانیا در بررسی آزمایش ویتامین D و امگا۳ دریافتند ویتامین D و اسیدهای چرب دریایی امگا۳ (که به روغن ماهی شناخته می‌شوند) در کاهش التهاب سیستماتیک موثر نیستند.

«کارن کوستنبادر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «افراد معمولا فکر می‌کنند این مکمل‌ها می‌توانند از بیماری‌های التهابی پیشگیری نمایند اما پزشکان هنوز در مورد این تاثیر مطمئن نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

محققان در این مطالعه، تاثیر مصرف مکمل ویتامین D (۲۰۰۰ IU در روز)، امگا۳ (۱ gm در روز) یا هردو را بر روی ۲۵ هزار شرکت کننده بررسی کردند.

همچنین میزان وجود سه نوع نشانه التهاب در ابتدای آزمایش و بعد از یک سال از مصرف مکمل‌ها یا دارونما در هر یک از شرکت‌کنندگان آزمایش شد.

آلودگی هوا مانع جذب ویتامین D می‌شود

نشانگرهای التهاب بررسی شده در شرکت‌کنندگان شامل interleukin-۶ (IL-۶)، tumour necrosis factor-receptor ۲، و پروتئین واکنشی C با حساسیت بالا (hsCRP) بودند.

تیم تحقیق دریافت هیچ یک از مکمل‌ها موجب کاهش نشانگرهای التهاب در طول یک سال نشد. حتی در بین شرکت‌کنندگان دریافت کننده مکمل ویتامین D، میزان IL-۶، ۸.۲ درصد افزایش یافته بود.

کد خبر 462828 برچسب‌ها ویتامین‌

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ویتامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۴۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر زهرا عبداللهی با اشاره به اینکه احتمال بروز بیماری‌های تنفسی همچون سرماخوردگی در فصل پاییز افزایش می‌یابد، گفت: به لحاظ تغذیه‌ای برای جلوگیری از بروز چنین بیماری‌هایی توصیه می‌کنیم منابع تغذیه‌ای حاوی ویتامین C بیشتر مصرف شود.

وی با بیان اینکه ویتامین C در همه سبزیجات و میوه‌های تازه وجود دارد، اظهار کرد: بعضی از میوه‌ها مانند مرکبات، ویتامین C بیشتری دارند، ولی معنایش این نیست که مابقی میوه‌ها و سبزیجات فاقد ویتامین C هستند.

وی با تاکید بر اینکه مصرف روزانه سبزی‌ها و میوه‌ها، ویتامین C مورد نیاز بدن تامین می‌شود، تصریح کرد: به دنبال مصرف میوه‌ها و تامین ویتامین C، سیستم ایمنی بدن نیز تقویت می‌شود و تاحدودی از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری می‌کند. در صورت ابتلا به سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی، مصرف مایعات و بویژه مایعات و غذا‌های گرم به بهبود مبتلایان کمک می‌کند.

عبداللهی ادامه داد: نیازی به خرید قرص ویتامین C نیست، ویتامین C باید به طور طبیعی از رژیم غذایی تامین شود که در همه سبزیجات و میوه‌های تازه و خام وجود دارد. میزان ویتامین C در میوه و سبزی پخته شده کاهش می‌یابد. توجه کنید که رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، سیستم ایمنی بدن را نسبت به بیماری‌ها مقاوم می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • چطور باید حواسمان به بیماری‌های کبد باشد؟
  • تشخیص زودهنگام بیماری‌های کبد را جدی بگیرید
  • چرا سلامتی کبد بسیار مهم است؟
  • به چه نانی نان کامل می‌گویند؟/ تاثیر نان‌های کامل در لاغری
  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • «نان کامل» چه نانی است؟
  • کدام مکمل‌ها روند پیری را کُند می‌کند؟