Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، وحید قبادی دانا شامگاه سه شنبه در اختتامیه نشست علمی کاربردی مدیران بهزیستی سراسر کشور در بابلسربا اشاره به اینکه ۲۲ هزار نیروی شاغل در سازمان بهزیستی با کمترین حقوق و دستمزد و با روی گشاده و باز به مددجویان خدمات دهی می کنند افزود: سالمندان، نیازمندان، کودکان بدسرپرست و غیره با بیش از هزار مرکز نگهداری جامعه هدف از گروه های حمایتی به شمار می روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اظهار اینکه بیش از ۴۷ هزار نفر در مراکز نگهداری تحت پوشش بهزیستی به سر می برند ادامه داد: بیش از ۲۶ هزار معلول ضایعه نخاعی در سراسر کشور خدماتی دهی می شود و سالانه دو هزار بیمار ضایع نخاعی جدید در کشور افزوده می شود.

وی با عنوان اینکه بیش از ۳۷۰ هزار نفر سالانه در کشور براثر حوادث مصدوم می شوند گفت: سالانه ۶۰ هزار معلول براثر تصادفات در کشور اضافه می شود که دو هزار نفر معلولان ضایع نخاعی هستند و تحت پوشش بهزیستی قرار می گیرند..

قبادی دانا با بیان اینکه حق پرستاری ماهانه به ۲۶ هزار معلول ضایعه نخاعی پرداخت می شود تصریح کرد: یک میلیون و ۵۰ هزار خانوار در کشور مستمری بگیری هستند و یک میلیون و ۴۵۰ هزار فرد دارای معلولیت از خدمات بهزیستی بهره می برند.

رئیس سازمان بهزیستی یادآور شد: ۱۵ هزار مهدکودک در کشور تحت پوشش بهزیستی قرار دارد و در گام دوم انقلاب، سرمایه گذاری روی مسائل تربیتی و پرورشی می تواند تضمین کننده آینده انقلاب باشد.

وی شفافیت، توانمندسازی و ارتقای وضعیت را از جمله ماموریت های سازمان بهزیستی در گام دوم انقلاب برشمرد و گفت: در حال حاضر در سامانه شفافیت بهزیستی اطلاعات دو هزار و ۸۰۰ ملک تحت پوشش در منظر مردم قرار گرفته است.

قبادی دانا یادآور شد: همچنین می توان با ورود به سامانه، کلیه دریافتی ها از سال ۹۱ تاکنون شفاف سازی و بیان شود و این فعالیت ها در راستای مبارزه با فساد صورت گرفته است.

وی به بخشنامه تعارض منافع اشاره کرد و گفت: مدیران سازمان بهزیستی از فعالیت های اقتصادی تازمانی که به عنوان مدیر در حال خدمت هستند، منع شدند و تمام فعالیت های بهزیستی در راستای پیشگیری و توانمندسازی جامعه هدف است

رئیس سازمان بهزیستی با تاکید برحفظ کرامت سالمندان اظهار داشت: در آینده نزدیک با موج سالمندی در کشور روبرو خواهیم شد زیرا رشد سالمندی از رشد جمعیت پیشی گرفته است و اگر میزان رشد جمعیت ۱.۱ درصد باشد نرخ رشد سالمندی ۳.۳ درصد جمعیت است.

وی ادامه داد: پس از ۲۵ سال آینده میزان جمعیت سالمند کشور ۲۵ درصد جمعیت خواهد بود و از هر چهار نفر یک نفر سالمند خواهد بود و باید شرایط از منظرهای مختلف برای سالمندان مهیا شود.

کد خبر 4770841

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب وحید قبادی دانا بهزیستی بابلسر یوم الله 13 آبان بوشهر زلزله راهپيمايي 13 آبان شهرکرد ایلام گرگان تئاتر کودک و نوجوان شیراز بیرجند خطبه های نماز جمعه سفر استانی قزوین پدافند غیرعامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۵۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منش طلبگی | الماس گرانبهای روحانیت

در زیر به انتشار گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص «منش طلبگی» در شماره های مختلف خواهیم پرداخت.

امروز، اگر روحانیت از زیّ خود خارج بشود و قدرت‌طلبی و قدرت‌نمایی و سوء استفاده بکند و اگر عملی از او سر بزند که حاکی از ضعف تقوا و ورعی باشد که مردم در او سراغ کردند و به او اعتماد دارند، هر کدام از اینها لطمه‌اش غیرقابل جبران است.

از این جهت هم، امروز وضع ما روحانیون استثنایی است، یعنی با دوره‌ی قبل از انقلاب فرق می‌کند. البته، در دوره‌ی قبل از انقلاب هم، اگر از یک روحانی کاری سر می‌زد، ضایعه بود و به همه‌ی روحانیت سرایت می‌کرد، اما امروز چون نظام، نظام اسلامی است و روحانیون مظهر اسلام هستند، ضایعه فقط متوجه جمعی از روحانیون - یا حتّی جمع روحانیت - نمی‌شود، بلکه ضایعه متوجه اسلام می‌شود و به این زودی هم قابل جبران نخواهد بود.
در این زمینه، امام بزرگوارمان خیلی توصیه‌های آموزنده کردند.

باید حفظ زیّ روحانیت و همان رابطه‌های قدیمی و معمولی با مردم و همان اعمال و حرکاتی که انتزاع تقوا و ورع و ایمان و پایبندی شدید به دین از آن می‌شد و اجتناب از هر چیزی که این اصل را مخدوش بکند، مورد تأکید و توجه قرار بگیرد.

«بیانات در دیدار با علما و روحانیون سراسر کشور در آستانه ماه محرم، ۱۳۶۸/۰۵/۱۱».

اگر خدای نکرده بر اثر بی‌توجهی‌ها، غفلت‌ها، وقت‌نشناسی‌ها، وظیفه‌نشناسی‌ها و منحرف شدن از خط معمولی روحانیت در طول هزار سال، آن ذخیره‌ی هزارساله آسیب ببیند، آن الماس گرانبهایی که بر اثر گذشت قرنها و عصرها و دوره‌ها و مجاهدتها و اخلاصها به‌وجود آمده بود، خدشه‌دار شود، یا بشکند، باز روزگار زیادی لازم خواهد بود، تا بشود آن‌چنان ذخیره‌یی را فراهم آورد.

در این روزگار، اولین بایدِ ما معممان و متزیّیان به زیّ علم و روحانیت، حفظ آن آبرو و حیثیت هزارساله است که بحمداللَّه در طول دوران انقلاب، این آبرو مضاعف شد و چهره‌ی روحانیت شیعه، به خاطر گذشت و فداکاری، درخشندگی پیدا کرد.

«بیانات در دیدار جمعی از روحانیون، ۱۳۶۹/۱۲/۲۲»

دیگر خبرها

  • ۲۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتی
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر
  • امدادرسانی نیرو‌های عملیاتی هلال احمر به بیش از ۱۹۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی / ۷۸ عملیات امداد و نجات در ۴۸ ساعت گذشته صورت گرفت
  • تورم به مرز ۷۰ درصد در ترکیه رسید
  • جایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شد
  • منش طلبگی | الماس گرانبهای روحانیت
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان