Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیرامون یوروها و دلارهایی که در ایران حیف می شوند.

اختصاصی طرفداری- در روزگاری که شایعه قرارداد تقریباً سه میلیون یورویی ویلموتس با تیم ملی نقل محافل شده است، شاید بزرگترین ظلم به نفس فوتبال ایران، سکوت و نگاهی گذرا به قضیه است. نه فقط سرمربی تیم ملی که همه فوتبال ما، هر جایش را ببینید حیف و میل دلاری و یورویی به چشم می خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر حداقل یک موفقیتی در این بین دیده شود می توان برابر چنین ارقامی تحمل و سکوت کرد، اما فعلاً که جز شکایت و تهدید ارمغان چندانی از فرنگ نداشته‌ایم.

1- مشکل از ماست که هرگاه کار فوتبال‌مان بیخ پیدا کرد، هرگاه که فلان مدیر و فلان باشگاه به کاهدان می‌زدند، هرگاه شکایت بازیکنان فرنگ صندوق پستی‌مان را پر کرد، نهایتاً با چند جمله انتقادی طبعاً مجازی، پرونده را خاتمه می‌دادیم. مشکل از ماست که گذاشتیم همینطور راحت ما را مامور سکوت کنند. وقتی که دلیلش را خواستیم، گفتند در فوتبال حرفه‌ای این چیزها طبیعی است. حالا این دردانه حرفه‌ای‌تان را تحویل بگیرید که از درز‌های خانه‌اش دلارها بیرون می‌ریزند و از پنجره‌هایش دلال‌ها و شکایت‌ها داخل می‌آیند. آن وقت ما یک گوشه روی فرش کهنه و پاره این خانه نشسته‌ایم که مبادا جلوی این پروسه بس حرفه‌ای و مدرنیزه را بگیریم.

2- هوادار حق دارد بداند دلارهای این فوتبال چطور خرج (بخوانید حیف و میل) می‌شود. وقتی براندائوی برزیلی که ماهیت فوتبالیست بودنش محل مناقشه‌ است روی نیمکت اکسیژن و دلار مصرف و دی اکسید کربن و افسوس پراکنده می‌کند چرا باید این هوادار ساکت باشد؟ کاری با قیمت این گوهر برزیلی که خود عامل عجز و لابه‌ ماست نداریم، مسئله فعلاً چرایی ورود چنین شخصی به فوتبال ایران است که ظاهراً در آن هم مجال دخالت نداریم. ما که می‌دانیم بازیگر نقش اصلی فیلم دلال‌ها هستند اما چرا تماشاگر این فیلم کمدی تلخ نباید بپرسد و از عملکرد فاجعه بار جونیور ننالد؟ تماشاگری که برای تماشا، هم پولش را، هم وقتش را و از همه مهم‌تر عشق به تیمش را هزینه کرده است نمی‌تواند ساکت باشد و مدام تشویق و تسبیح کنید.

3- هوادار حق دارد از حقوق احتمالاً سه میلیون یورویی ویلموتس آگاه باشد. وقتی که هنوز کابوس دلارها و پاداش‌های کی‌ روش را می‌بینیم، چطور توقع دارید جلوی شایعه حقوق دو برابری ویلموتس نسبت به کی روش خودمان را به نشنیدن بزنیم؟ آهان فراموش کرده بودیم؛ در فوتبال حرفه‌ای این آگاهی، کار صحیحی نیست. در حال حاضر صحیح آن است که قرارداد سنگین ببندیم و حتی با پرداخت نکردنش در جاده جام جهانی سنگ بیاندازیم.   

4- هوادار حق دارد بداند طلب پروپیچ از استقلال که اخبارش گوش‌مان را کر کرده است کجا رفته. این که از یک طرف منت پرداخت طلب مدیران را بشنویم و از طرفی دیگر وکیل بازیکن کروات برای استقلال رجز بخواند، قطعاً برای یک هوادار هضم ناشدنی است. مطمئناً شما هم موافق هستید که داستان چند سال اخیر استقلال با پارادوکس‌هایش مرز‌های داستان سرایی را جابجا کرده است. فکرش را بکنید؛ هافبک و مهاجم صدالبته موفق را دو دستی آن ور آب بفرستی و در عوضش مایه‌های عذابی مانند نویمایر و گرو سر از تیمت در بیاورند.

5- هوادار حق دارد رقم قرارداد بازیکنانش را بداند. بازیکنی که قطعا یک روز به خودش برچسب پیشکسوت را می‌چسباند و اگر با انتقاد چشمتان را درنیاورد، روی سر هوادار منت عاشقی و این جور چیزها را قطعاً خواهد گذاشت. شالوده حرف ما نه شخص یا باشگاه خاصی، که این پتک سنگین رازهای پشت پرده است. نه دخل‌مان مشخص است و نه خرج‌مان؛ فقط ما هستیم و هشت‌مان که همیشه خدا گرو نه‌مان است.
در راهروهای‌ مقر فیفا، فوتبال ایران جاودانه‌ترین اسمی است که به گوش می‌خورد. اسمی که غالبا پرونده‌ها و دلارها را می‌بازد و چیزی جز خیر و برکت برای فیفانشینان ندارد. اگر این شهرت شکایات را از ما بگیرید جز گرفتن پنالتی رونالدو، یادی از ما نمی‌ماند.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۵۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد

استاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: مقاومت تحسین برانگیز مردم غزه زیر همه تهاجماتی که از زمین و اسمان و دریا به آنها می‌شود، در جهان مثال زدنی شده و همین، نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرده است. - اخبار سیاسی -

محمدباقر خرمشاد استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، بروز و ظهور حق طلبی دانشجویان آمریکا و اروپا پس از سال‌ها جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین را متاثر از سه اتفاق دانست و گفت: اتفاق اول به نوع جنایتی که صهیونیست‌ها این بار پس از گذشت بیش از 75 سال مرتکب شدند بازمی‌گردد. این بار در منظر افکار عمومی جهان و در یک فاصله زمانی کوتاه، در یک قلمرو جغرافیایی کوچک بیش از 35 هزار نفر که اگر با مفقودین حساب کنیم چیزی حدود 50 هزار انسان می شود را قتل و عام شده اند.

نگرانی آمریکا از توسعه تفکر ضد استکباری در جوانانش است

بپاخواستن جهان از ترس تکرار جنایات صهیونیست‌ها در جاهای دیگر

وی با تاکید بر اینکه دو سوم کشته شدگان اخیر در فلسطین زنان و کودکان هستند، افزود: مثل همیشه سازمان‌‌های بین المللی با تاخیر واکنش نشان دادند، اما همین را هم رژیم صهیونیستی هیچ حساب می‌کند. این اتفاق آشکار که نشان داد رژیم صهیونیستی به هیچکدام از هنجارهای بین المللی پایبند نیست، موجب شد جهان از ترس اتفاقات بعدی و تکرار جنایات صهیونیست‌ها در جاهای دیگر، نه فقط به خاطر فلسطینیان که به خاطر خودشان نیز خواستار جلوگیری اقدامات این رژیم شوند. 

مقاومت فلسطینیان موجب بیداری نخبگان آمریکایی شد

این استاد دانشگاه دومین اتفاق موثر را نوع مقاومت فلسطینیان عنوان کرد و گفت: مقاومت این مردم مثال زدنی شده است، چرا که از آسمان و زمین و دریا مورد تهاجم قرار می‌گیرند‌ و توده‌های مردم گروه گروه در گورهای دسته جمعی دفن می‌شوند؛ اما همچنان مقاوم می‌مانند‌. این نوع مقاومت برای جهان تحسین برانگیز شده و فضایی را ایجاد کرده که عامل سوم سر باز کند و آن بیداری نخبگان آمریکایی است.

خرمشاد خاطرنشان کرد: نخبگان آمریکایی در دهه‌های گذشته از شدت غرور و تکبر صهیونیست‌هایی که در هیئت حاکمه آمریکا و در لایه‌های مختلف قدرت آمریکا حضور داشتند و اعمال نفوذ می‌کردند، توان و جربزه مقابله نداشتند و انباشت این حس نارضایتی و شدت جنایات صهیونیست‌ها آخر سر موجب جرات پیدا کردن این نخبگان برای مقابله و اظهار نظر شد.

وی یادآور شد: در تاریخ آمریکا و در جریان جنگ ویتنام نیز دانشجویان، دانشگاهیان و نخبگان پیشگام بودند. در جریان جنبش دانشجویی اواخر دهه 60 و خشم عمومی جهانی علیه رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی نیز همینگونه بود؛ اما امروز وجود فضا و شبکه‌های مجازی موجب پوشش و گسترش بیشتر این جریان شده است.

صهیونیست‌ها پلیس را وادار به برخوردهای خارج از عرف با دانشجویان می‌کنند

این استاد علوم سیاسی در پاسخ به سوالی در خصوص چرایی علت برخورد خارج از عرف پلیس آمریکا با اساتید و دانشجویان گفت: برای فهم این علت باید به جایگاه خارج از عرف صهیونیست‌ها در هیئت حاکمه آمریکا بازگردیم. نوع قدرت و میزان نفوذ صهیونیست‌ها موجب شده حتی در برخورد با تجمعات آرام و مخالفت‌های اینچنینی، پلیس را وادار به برخورد‌های خارج از عرف کند.

چرا آمریکا حاضر است به خاطر اسرائیل سرمایه‌های اجتماعی خود را آتش بزند؟

خرمشاد در ادامه افزود: چیزی که برای منِ دانشجوی علم سیاست تعجب آور بوده این است که چرا آمریکایی‌ها و هیئت حاکمه آن حاضر هستند سرمایه‌های اجتماعی خود که ده‌ها سال برای آن‌ها وقت و هزینه صرف کرده‌اند را به پای صهیونیست‌ها آتش بزند؟ و حاضر هستند همه اندوخته‌های خود را فنا کنند تا رژیم صهیونیستی حفظ شود.

وی همچنین در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه چرا خیزش دانشجویان آمریکایی و اروپایی بیشتر از دانشجویان در ایران نمود پیدا کرده است، گفت: در دو محور می‌توان به این سوال پاسخ داد‌. محور اول اینکه برخلاف غرب که فضا در طول ده‌ها سال با رژیم صهیونیستی همسو بود، حالا غزه شرایطی را فراهم آورده تا کسانی که طی این سال‌ها امکان بروز و ظهور آزادانه نظراتشان را نداشتند، امروز این کار را بکنند و به صورت انفجاری هم این اتفاق رخ داد.

این استاد دانشگاه در ادامه افزود: اما در جمهوری اسلامی ایران فضای رسمی و غیر رسمی همیشه در حمایت از فلسطین بوده و الان نیز به صورت متداول ادامه دارد و طبیعتا آن حالت انفجاری غرب را ندارد‌. اما محور دیگری که وجود دارد فضای دانشجویی ایران است. این فضا تابع یک فضای روشنفکری و نخبگانی است، اما بیش از دو دهه است که در آن یک جریان لیبرالیستی قوت پیدا کرده است.

لیبرال‌ها در ایران تکلیفشان با مساله فلسطین روشن نیست

خرمشاد تصریح کرد: لیبرال‌ها در ایران تا امروز نتوانستند تکلیفشان را با مساله فلسطین روشن کنند. همه جای دنیا روشنفکران از فلسطین حمایت می‌کنند و نه از طرف مقابل، منتهی در ایران جناح لیبرالِ روشنفکری این نگاه را ندارد. نظام جمهوری اسلامی نیز مخالفت صریح خود را با رژیم صهیونیستی همیشه داشته و فضای روشنفکری ایران در این قضیه با نظام زاویه دارد.

سایه جناح لیبرالِ روشنفکر در مساله فلسطین بر جریان دانشجویی کشور

وی در پایان گفت: این زاویه داشتن جناح لیبرال روشن فکر با نظام موجب شده تا آنها یا با مساله فلسطین همراهی نکنند یا سکوت اختیار کنند. در چنین شرایطی باید گفت در موضوع فلسطین، موضع جمهوری اسلامی ایران روشنفکرانه‌تر از این طیف از روشنفکران شده است‌. این تضاد در جریان دانشجویی ما نیز سایه افکنده و آن را در ماجرای غزه منفعل کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نفرین لوکاس: کابوسی که تمام نمی‌شود
  • (ویدئو) نجات و آزادسازی یک پرنده توسط یک هوادار فوتبال
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»
  • شکایت پرسپولیس از سپاهان به خاطر توهین به بانوان هوادار
  • شکایت پرسپولیس از سپاهان به دلیل اهانت به بانوان هوادار
  • قربانعلی‌پور نظاره‌گر بازی سرنوشت‌ساز لیگ (عکس)
  • بررسی مطبوعات روز/ آقای «ب.ز»، عکس یک روزنامه های امروز ️
  • سرنوشت عجیب عابربانک‌های فوتبالی؛ باشگاه‌داری در زندان!
  • تلاش می کنیم نفت در لیگ ماندگار شود/ هوادار تیم خوبی است
  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد