Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@09:53:30 GMT

آغاز آبگیری مزارع سیستان از طرح انتقال آب بالوله

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۷۸۲۹۵

آغاز آبگیری مزارع سیستان از طرح انتقال آب بالوله

ایسنا/سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان که جهت هماهنگی رها سازی آب از طرح انتقال آب بالوله به شهرستان هامون سفر کرده بود گفت: در اولین مرحله.١٠ هزار هکتار از مزارع کشاورزی شهرستان های هامون، نیمروز، زهک و هیرمند ازطرح آبیاری می شوند.

سیستان و بلوچستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان که جهت هماهنگی رها سازی آب از طرح انتقال آب بالوله به شهرستان هامون سفر کرده بود گفت: در اولین مرحله.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

١٠ هزار هکتار از مزارع کشاورزی شهرستان های هامون، نیمروز، زهک و هیرمند ازطرح آبیاری می شوند.
حیدر زورقی با اشاره به اهمیت اجرای طرح انتقال آب بالوله دشت سیستان گفت: سیستان وبلوچستان با محدودیت منابع آبی مواجه است نکته اساسی در برنامه اجرای طرح آبرسانی دشت سیستان، افزایش بهره‌وری مصرف آب و افزایش راندمان آبیاری از ۳۰درصد کنونی به بالای ۹۰درصد در بخش کشاورزی است.
زورقی افزود: تسریع در زمان آبیاری، آبیاری با برنامه با توجه به نیاز گیاه وعدالت در توزیع آب در کل دشت سیستان از دیگر اهداف اجرای این طرح عظیم می‌باشد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی تصریح کرد: برای رسیدن به کشاورزی اقتصادی در منطقه، طرح الگوی کشت سیستان با همکاری وزارت جهادکشاورزی تدوین و متناسب با اقلیم منطقه ۳۷گیاه زراعی و باغی به کشاورزان معرفی شد.
وی گفت: اجرای طرح الگوی کشت برای بهره برداران اختیاری است ولی به کشاورزان توصیه می‌شود با کارشناسان بخش کشاورزی در توسعه کشت گیاهان با صرفه اقتصادی که ارزش افزوده بیشتری ایجاد خواهد کرد همکاری کنند.
وی خاطرنشان کرد: پیشرفت فیزیکی کل طرح انتقال آب با لوله دشت سیستان ۹۷درصد است و بر اساس برنامه  این پروژه، ۴۶هزارهکتار از گستره ۲۰۰هزار هکتاری دشت سیستان با تخصیص ۴۰۰میلیون مترمکعب آب از چاه نیمه ها  آبیاری می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی طرح آبرسانی دشت سیستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۸۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز قمرزاده عصر امروز چهارشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: برداشت محصول چغندرقند از سطح پنج هزار و ۱۸۵ هکتار از مزارع کشاورزی شهرستان دزفول آغاز شده است.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول اظهار کرد: همچنین تعداد ۲۹ ماشین‌آلات کار برداشت چغندرقند را در شهرستان دزفول انجام می‌دهند.

وی عنوان کرد: پیش بینی شده حدود ۳۵۰ هزار تن محصول چغندرقند از مزارع شهرستان دزفول برداشت و به ۱۲ کارخانه قند از جمله کارخانه قند بنیاد اصفهان، نقش جهان اصفهان، همدان، قزوین، مرودشت، چهارمحال، اهواز، شوش، اسلام آباد، کوار، فسا و اقلید منتقل ‏شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول اظهار کرد: کشت چغندرقند در شهرستان دزفول همه ساله به صورت پاییزه کشت می‌شود.

کد خبر 6088141

دیگر خبرها

  • تالاب جازموریان جان دوباره گرفت
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • آغاز برداشت گندم در جنوب سیستان و بلوچستان
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آبیاری ۸۰ درصد مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوار تیپ
  • طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیلزده زرآباد آغاز شد
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • نفت کوره قاچاق در هامون کشف شد