Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@04:09:29 GMT

عصبانی‌اند از عدلیه!

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۷۸۸۴۰

عصبانی‌اند از عدلیه!

خبرگزاری میزان- حمله و هجمه حقوق بشری علیه قوه قضاییه کشورمان، بیش از آنکه مبتنی بر مسایل حقوقی یا استنادات محکمه پسند باشد بر پایه ادعا‌های تکراری و از جمله برنتافتن مجازات‌های اسلامی بود. تاریخ انتشار: 10:14 - 22 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۷۴۵۲

به گزارش  گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، به نقل از روزنامه حمایت، شواهد و قرائن آشکار و غیرقابل انکار حکایت از این دارد جریانی که با پُز اپوزیسیونی، کارنامه اقتصادی در چنته ندارد تا اپوزیسیون خارج نشین و مدعیان حقوق بشری از مبارزه بی امان و بدون تبعیض عدلیه با فساد عصبانی و نگرانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یک جریان سیاسی در روز‌های اخیر تلاش کرد با حاشیه سازی‌ها و فضاسازی ها، مبارزه با فساد را غیرواقعی جا بزند! و به اصطلاح به افکار عمومی القاء نماید این مفسدینی که پای میز محاکمه گرفتار شده اند جزو دانه درشت‌ها نیستند! این تلاش‌ها برای به حاشیه راندن مبارزه با فساد در حالی بود که چندی پیش ازآن نظرسنجی یک نهاد معتبر نشان می‌داد رضایت مردم از اقدامات تحولی دستگاه قضا که شاکله‌ی آن مبارزه با فساد است به ۷۶ درصد رسیده است.
از سوی دیگر این جریان سیاسی در آستانه انتخابات با مشکلی به نام پاسخگویی و ارایه کارنامه مواجه است که از قضا با دست خالی نمی‌تواند نیم نگاهی به کارزار انتخاباتی داشته باشد. خب! طبیعی است که به زعم خود دست به عملیات روانی و رسانه‌ای بزند و آدرس‌های غلط بدهد!
اما این همه ماجرای عصبانیت از قوه قضاییه برای کوتاه کردن دست مفسدین و یقه سفید‌ها و دانه درشت‌ها نیست؛ بلکه یک جریان بیرونی هم به بهانه حقوق بشر، تلاش کرد تا موضوع مبارزه با فساد را که با همراهی آحاد مردم مواجه شده است به حاشیه ببرد!
ماجرا باز می‌گردد به سومین نشست بررسی دوره‌ای وضعیت حقوق بشر کشور‌ها که به "یوپی آر" معروف است. از هفته گذشته رسانه‌های ضدانقلاب، بیگانه و برخی نهاد‌ها و تشکل‌های به اصطلاح حقوق بشری، به بهانه برگزاری نشست یوپی آر ایران در ژنو در ۱۷ آبان ۹۸، کوشیدند در یک خط مشترک و دستور کار واحد فشار‌های حقوق بشری علیه ایران را برای تحت تاثیر قراردادن آن نشست، افزایش دهند. از همین روی؛ از شورای حقوق بشر سازمان ملل هم خواستند تا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کند! از جمله سازمان موسوم به عفو بین‌الملل (که البته نه بین المللی است و نه به عفو ارتباطی دارد) در بیانیه‌ای مداخله جویانه از شورای حقوق بشر خواست تا در نشست ژنو، ایران را ناقض حقوق بشر معرفی نمایند! و تلاش‌هایی از این دست از سوی بی بی سی، رادیو فردا، دویچه وله، صدای آمریکا تا حقوق بشری‌ها علیه ایران و قوه قضاییه کشورمان انجام شد و...
این حمله و هجمه حقوق بشری علیه قوه قضاییه کشورمان، بیش از آنکه مبتنی بر مسایل حقوقی و یا استنادات محکمه پسند باشد بر پایه ادعا‌های تکراری و از جمله برنتافتن مجازات‌های اسلامی بود. به عنوان نمونه این مساله را پمپاژ کردند که چرا مجازات اعدام در ایران انجام می‌شود که عمده آدرس‌هایی که در این زمینه می‌دادند مربوط به موضوع قصاص است که حکم قرآنی بوده و حق اولیای دم است.
گفتنی است؛ هدف حقوق بشری‌ها و رسانه‌های معاند و بیگانه برای فشار حقوق بشری علیه کشورمان در نشست یو پی آر محقق نشد و هیات اعزامی ایران توانست با استدلال و استناد ثابت کند که آن چیزی که به حقوق بشر ضربه زده است؛ تحریم‌ها و تروریسم است که پشت سر هردو مساله آمریکای بدعهد و خالق داعش است؛ بنابراین هدف اصلی رسانه‌های بیگانه و حقوق بشری‌ها از موج سازی علیه قوه قضاییه را باید در جایی دیگر جستجو کرد که شواهد متقن نشان می‌دهد هدف آن‌ها این بوده است که موفقیت دستگاه قضایی کشورمان و تحولات مثبت عدلیه در راستای مبارزه با فساد را به چالش بکشانند چرا که اگر انگ نقض حقوق بشر به کشورمان و قوه قضاییه می‌چسبید مساله مبارزه با فساد را هم به انحراف و حاشیه می‌بردند، ولی در نهایت این سناریوی چند وجهی ابتر ماند؛ و بالاخره باید گفت؛ امروز دستگاه قضایی یک راهبرد ویژه‌ای را برای خود ترسیم کرده و آن مبارزه با فساد است بدون آنکه گرفتار و اسیر حاشیه سازی‌های داخلی و بیرونی شود. مبارزه با فساد و برخورد با مفسدین هم رضایت قاطبه مردم را به همراه دارد و هم حاشیه سازان، سناریونویسان تا معاندین و اپوزیسیون نمی‌توانند به این قوه انگ سیاسی کاری و نقض حقوق بشر بزنند، چون عملیات‌های ناشیانه و تکراری و نخ نماشده آنان، قادر نیست افکار عمومی را فریب دهد و مردم فهمیده اند و با چشم خود دیده اند که چه کسانی بخوانید چه دانه درشت هایی امروز در زندان هستند و چرا برخی از مبارزه عدلیه با فساد و پلشتی عصبانی اند.

بیشتر بخوانید:

روزنامه حمایت/ حسام الدین برومند

عصبانی اند از عدلیه!

حمله و هجمه حقوق بشری علیه قوه قضاییه کشورمان، بیش از آنکه مبتنی بر مسایل حقوقی و یا استنادات محکمه پسند باشد بر پایه ادعاهای تکراری و از جمله برنتافتن مجازات های اسلامی بود.

 

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، شواهد و قرائن آشکار و غیرقابل انکار حکایت از این دارد جریانی که با پُز اپوزیسیونی،کارنامه اقتصادی در چنته ندارد تا اپوزیسیون خارج نشین و مدعیان حقوق بشری از مبارزه بی امان و بدون تبعیض عدلیه با فساد عصبانی و نگرانند.

یک جریان سیاسی در روزهای اخیر تلاش کرد با حاشیه سازی‌ها و فضاسازی ها، مبارزه با فساد را غیرواقعی جا بزند! و به اصطلاح به افکار عمومی القاء نماید این مفسدینی که پای میز محاکمه گرفتار شده اند جزو دانه درشت‌ها نیستند! این تلاش‌ها برای به حاشیه راندن مبارزه با فساد در حالی بود که چندی پیش ازآن نظرسنجی یک نهاد معتبر نشان می داد رضایت مردم از اقدامات تحولی دستگاه قضا که شاکله ی آن مبارزه با فساد است به 76 درصد رسیده است.

از سوی دیگر این جریان سیاسی در آستانه انتخابات با مشکلی به نام پاسخگویی و ارایه کارنامه مواجه است که از قضا با دست خالی نمی تواند نیم نگاهی به کارزار انتخاباتی داشته باشد. خب! طبیعی است که به زعم خود دست به عملیات روانی و رسانه ای بزند و آدرس های غلط بدهد!

اما این همه ماجرای عصبانیت از قوه قضاییه برای کوتاه کردن دست مفسدین و یقه سفیدها و دانه درشت ها نیست؛ بلکه یک جریان بیرونی هم به بهانه حقوق بشر، تلاش کرد تا موضوع مبارزه با فساد را که با همراهی آحاد مردم مواجه شده است به حاشیه ببرد!

ماجرا باز می گردد به سومین نشست بررسی دوره ای وضعیت حقوق بشر کشورها که به "یوپی آر" معروف است. از هفته گذشته رسانه های ضدانقلاب، بیگانه و برخی نهادها و تشکل های به اصطلاح حقوق بشری، به بهانه برگزاری نشست یوپی آر ایران در ژنو در 17 آبان 98، کوشیدند در یک خط مشترک و دستور کار واحد فشارهای حقوق بشری علیه ایران را برای تحت تاثیر قراردادن آن نشست، افزایش دهند. از همین روی؛ از شورای حقوق بشر سازمان ملل هم خواستند تا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کند!  از جمله  سازمان  موسوم به عفو بین‌الملل( که البته نه بین المللی است و نه به عفو ارتباطی دارد) در بیانیه‌ای مداخله جویانه از شورای حقوق بشر خواست تا در نشست ژنو، ایران را ناقض حقوق بشر معرفی نمایند! و تلاش هایی از این دست از سوی بی بی سی ، رادیو فردا، دویچه وله ، صدای آمریکا تا حقوق بشری ها علیه ایران و قوه قضاییه کشورمان انجام شد و...

این حمله و هجمه حقوق بشری علیه قوه قضاییه کشورمان، بیش از آنکه مبتنی بر مسایل حقوقی و یا استنادات محکمه پسند باشد بر پایه ادعاهای تکراری و از جمله برنتافتن مجازات های اسلامی بود. به عنوان نمونه این مساله را پمپاژ کردند که چرا مجازات اعدام در ایران انجام می شود که عمده آدرس هایی که در این زمینه می دادند مربوط به موضوع قصاص است که حکم قرآنی بوده و حق اولیای دم است.

گفتنی است؛ هدف حقوق بشری ها و رسانه های معاند و بیگانه برای فشار حقوق بشری علیه کشورمان در نشست یو پی آر محقق نشد و هیات اعزامی ایران توانست با استدلال و استناد ثابت کند که آن چیزی که به حقوق بشر ضربه زده است؛ تحریم ها و تروریسم است که پشت سر هردو مساله آمریکای بدعهد و خالق داعش است.

بنابراین هدف اصلی رسانه های بیگانه و حقوق بشری ها  از موج سازی علیه قوه قضاییه را باید در جایی دیگر جستجو کرد که شواهد متقن نشان می دهد هدف آنها این بوده است که موفقیت دستگاه قضایی کشورمان و تحولات مثبت عدلیه در راستای مبارزه با فساد را به چالش بکشانند چرا که اگر انگ نقض حقوق بشر به کشورمان و قوه قضاییه می چسبید مساله مبارزه با فساد را هم به انحراف و حاشیه می بردند ولی در نهایت این سناریوی چند وجهی ابتر ماند.

و بالاخره باید گفت؛ امروز دستگاه قضایی یک راهبرد ویژه ای را برای خود ترسیم کرده و آن مبارزه با فساد است بدون آنکه گرفتار و اسیر حاشیه سازی های داخلی و بیرونی شود. مبارزه با فساد و برخورد با مفسدین هم رضایت قاطبه مردم را به همراه دارد و هم حاشیه سازان ، سناریونویسان تا معاندین و اپوزیسیون نمی توانند به این قوه انگ سیاسی کاری و نقض حقوق بشر بزنند، چون عملیات های ناشیانه و تکراری و نخ نماشده آنان، قادر نیست افکار عمومی را فریب دهد و مردم فهمیده اند و با چشم خود دیده اند که چه کسانی- بخوانید چه دانه درشت هایی-  امروز در زندان هستند و چرا برخی از مبارزه عدلیه با فساد و پلشتی عصبانی اند. 

بیشتر بخوانید: بزنگاه انتخابات و تغییر موضع برخی افراد

 

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اپوزیسیون داخلی عدلیه مفسدین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۸۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب

گفتمانِ زوال اسرائیل با تلاش امام از داخل ایران آغاز شد، توسط رهبر انقلاب تداوم یافت، به مرور زمان تمام منطقه غرب آسیا را فرا گرفت و ریشه دواند و اکنون مرزهای جغرافیایی را پیموده، تمام دنیا را تحت تأثیر خود قرار داده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، انقلاب اسلامی ایران نقطه آغازی برای مواجهه‌ی مستقیم کشورمان با اسرائیل و یا بهتر است بگوییم صهیونیزم جهانی و رو کردن اهداف پنهانی آنها نزد افکار عمومی جهانی بود؛ زیرا آنچه که از فساد، فقر و نیز رکود در عرصه‌های مختلف اجتماع، در ایران رقم می‌خورد، به سبب نفوذ صهیونیست‌ها در ارکان حکومت دست‌نشانده پهلوی بود. امام خمینی (ره) آغازکننده چنین حرکتی در سطح گسترده بودند و خود نیز در سخنرانی‌های متعدد بر تقدم دشمنی صهیونیست‌ها نسبت به آمریکا و شوروی و امثالهم تأکید داشتند؛ به عنوان نمونه در سخنرانی خویش در جمع اعضای ستاد انقلاب فرهنگی فرمود «امروز نباید فکر بکنیم ایران چه جور است. ما امروز فکر بکنیم دنیا چه خبر است، تکلیف ما در مقابل دنیا چیست. همین جنگ تحمیلی را درست کردند، نقشه‌ای که صهیونیست‌ها دارند عملی بشود. از یک طرف نگذارند اسلام تحقق پیدا کند، اگر اسلام در ایران تحقق پیدا کند و قهراً در ممالک دیگری هم خواهد رفت و رفته است هم، آن وقت آن بساط آنها، بساط صهیونیست‌ها برچیده می‌شود، آمریکا و شوروی دستش از ممالک اسلامی قطع می‌شود.» (15 شهریور 1362) این مطلب فصل جداگانه‌ای از مطالعات اندیشمندان را به خود اختصاص داده که شرح آن در این مطلب نمی‌گنجد.

در همین راستا گفتمان مهمی که امام بزرگوار ما آغاز کردند و نسبت به آن تا انتهای عمر خویش تأکید داشتند،  مسئله آزادی فلسطین از چنگ اسرائیل غاصب بود. معرفی آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس حرکتی راهبردی از سوی امام بود تا به همگان نشان دهند که مسئله فلسطین و مبارزه با صهیونیست‌ها و سرکوبی آنها یکی از سیاست‌های اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران است. بنابراین این گفتمان همان طور که اشاره شد، با مبارزه‌ از داخل ایران آغاز شد و به مرور زمان تمام منطقه غرب آسیا را فرا گرفت و ریشه دواند و اکنون مرزهای جغرافیایی را پیموده، تمام دنیا را تحت تأثیر خود قرار داده است.

تحقق عصر ظهور مسیح با تصرف اراضی قدس! / بررسی دیدگاه عالمان یهود درباره اشغال فلسطین

این راهبرد امام توسط جانشین خلف ایشان یعنی رهبر معظم انقلاب در طول دوران رهبری‌شان تداوم داشت. ایشان در سخنانی، صهیونیست‌ها را پدیده‌ای شیطانی دانستند که باید با او مبارزه کرد. ایشان در این باره فرمود: «مبارزه با پدیده شیطانی تروریسم را تکلیفی تخلف‌ناپذیر برای خود می‌دانیم و تلاش در راه این مبارزه‌ی بزرگ را با قدرت ادامه خواهیم داد بحول الله و قوته.» (1390/04/03) و در جایی دیگر، حمایت از فلسطین و مبارزه با صهیونیسم را از سیاست‌های راهبردی نظام معرفی کرده، فرمود «کسانی که از روز اولِ انقلاب، یکی از برنامه‌ها را مقابله و معارضه با نفوذ و اقتدار صهیونیستها قرار دادند، با محاسبه این کار را کردند. این برنامه، طبق مصالح کشور و مصالح عمومی جمهوری اسلامی و مردم ایران انتخاب شده است.» (1379/09/25) و نیز در سخنانی تأکید داشتند «حمایت از فلسطین، انتفاضه و مبارزه با صهیونیسم و حامیانش از ارکان اصلی سیاستهای راهبردی جمهوری اسلامی ایران است.» (1380/02/04) محور بعدیِ مبارزه با صهیونیسم جهانی توسط امام،‌ ریشه‌کن کردن آن از منطقه و جهان است که در ادامه به آن اشاره می‌شود.

.

اما، امام خمینی (ره) پا را فراتر گذاشتند و مسئله نابودی و زوال اسرائیل را در اندیشه مسلمانان جهان پروراندند؛ اندیشه‌ای که سال‌ها پس از فوت امام به عنوان آرزویی دست‌نیافتنی تلقی می‌شد، اما اکنون با توجه به حوادثی که در جهان علیه صهیونیست‌ها اتفاق می‌افتد، به این آرزو نزدیک‌تر می‌شویم. امام بارها در سخنرانی خویش، اسرائیل را یک غده سرطانی در بین جامعه مسلمین می‌دانستند که باید زودتر این غده را جدا کرد. ایشان در جمع مدیران و کارکنان صدا و سیما در سال 62 اینطور فرمود «من امیدوارم که ان شاء الله این غده سرطانی در بلاد مسلمین و آن غده سرطانی در آن طرف بلاد مسلمین که آنجا اسرائیل است و اینجا حزب بعث است، ان شاء الله خداوند ریشه این را بکند.» (09 اسفند 1362) یا در جمع مهمانان داخلی و خارجی در جشن پیروزی انقلاب درباره لزوم اجتماع مسلمانان بر نابودی غده سرطانی اسرائیل فرمود «بیش از بیست سال است فریاد کرده‌ایم این غده سرطانی را اجتماع کنید و از بین مسلمین بیرون کنید، بیت المقدس را از او بگیرید، کشورهای اسلامی را از این غده سرطانی آزاد کنید.» (21 بهمن 1360)

همایون: یهودیان اسرائیل در دو نوبت سرکوب می‌شوند! / با پیروزی انقلاب اسلامی نبرد آخرالزمانی سرعت گرفت + فیلم

بنابراین امام آغازکننده گفتمان نابودی اسرائیل و بلکه آغازگر مبارزه تن به تن با این رژیم منحوس بود و در این باره نیز رهبر معظم انقلاب همین گفتمان را تداوم دادند. ایشان در سخنانی درباره اینکه امام خواهان نابودی اسرائیل بود، فرمود «امام بزرگوار همان کسی است که در مورد مسئله رژیم صهیونیستی از هیچ کس تقیّه نکرد؛ اینکه رژیم صهیونیستی یک غدّه‌ی سرطانی است و باید از بین برود، این حرف امام است.» (1392/06/14)

اندیشه زوال اسرائیل در تفکر رهبر معظم انقلاب، طیّ سال‌های رهبری ایشان، رنگ و بویی عمیق‌تر به خود گرفت و تبدیل به قضیه‌ای جدی‌تر شد. ایشان در این باره فرمود «نباید شک کرد که شجره‌ى خبیثه‌ى اسرائیل که «اجْتُثَّتْ مِنْ فَوْقِ الْأَرْضِ مَا لَهَا مِنْ قَرَارٍ»1، هیچ پایه و پایگاه و استمرارى نخواهد داشت و بى‌شک نابود خواهد شد.» (1370/08/15) و در سخنانی دیگر تصریح داشتند که «نجات فلسطین و محو دولت غاصب صهیونیستی، مسأله‌ای است که با مصالح ملتهای این منطقه سرو کار دارد.» ( 1379/09/25) همچنین در بخشی از پیام‌شان به حجاج بیت‌الله‌الحرام‌، زوال اسرائیل را نزدیک دانسته، فرمود «بر خلاف آرزوی احمقانه‌ی اقتدار و استحکامی که سیاست‌بازان خبیث برای رژیم صهیونیستی در سر می‌پروراندند، این رژیم روزبه‌روز به اضمحلال و نابودی نزدیک‌تر شده است.» ( 1393/07/08) و در مهم‌ترین سخنان خویش درباره نابودی اسرائیل که تبدیل به ترندی جهانی شد، تأکید بر این موضوع بود که اسرائیل 25 سال آینده را نخواهد دید. بنابراین دانستیم این جمله‌ای که از رهبر معظم انقلاب در بین مردم رواج یافت، مبتنی بر پیشینیه‌ای بود که امام خمینی (ره) عَلم آن را بلند کردند و بارها توسط رهبر معظم انقلاب تکرار شد و در صحنه‌ی عمل هم تبدیل به مبارزه مستقیم شد.

---------------
پاورقی:
1. اشاره به آیه26 سوره ابراهیم: «وَ مَثَلُ كَلِمَةٍ خَبِیثَةٍ كَشَجَرَةٍ خَبِیثَةٍ اجْتُثَّتْ مِنْ فَوْقِ الْأَرْضِ مَا لَهَا مِنْ قَرَارٍ؛ و مَثَل کلمه ناپاک [که عقاید باطل و بی پایه است] مانند درخت ناپاک است که از زمین ریشه کن شده و هیچ قرار و ثباتی ندارد.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باز هم جنگ در آزادی؛ نورافکن هواداران پرسپولیس را عصبانی کرد
  • مردم ایران عصبانی و بیش از اندازه حسود هستند، اگر به زنی نگاه کنی کشته می‌شوی!
  • لبه تیغ
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند
  • امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • چرا دویچه وله از ایران عصبانی است؟
  • هر کسی لیاقت شغل بزرگ و مقدس معلمی را ندارد
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود