Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@11:45:16 GMT

برنامه‌ریزی برای هفته کتاب مقطعی نباشد

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۷۹۲۷۹

برنامه‌ریزی برای هفته کتاب مقطعی نباشد

راضیه تجار می‌گوید: برنامه‌ریزی برای هفته کتاب نباید به صورت مقطعی باشد و نمایندگان نهادها و انجمن‌ها باید در طول سال با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

به گزارش ایسنا، هفته کتاب با هدف ترویج کتاب‌خوانی ۲۷ سال است که برگزار می‌شود. در این هفته برنامه‌های فشرده‌ای توسط نهادهای مربوط  و گاه نامربوط به کتاب برپا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هفته در حالی به بیست و هفتمین دوره برگزاری خود رسیده که به نظر می‌رسد در میان مردم تقریبا شناخته‌شده نیست، پس می‌توان این پرسش را مطرح کرد که آیا این هفته در جهت هدف خود که ترویج کتاب و کتاب‌خوانی است، درست حرکت می‌کند یا از اهداف خود دور شده است؟

راضیه تجار - نویسنده و عضو شورای سیاست‌گذاری بیست و هفتمین دوره هفته کتاب - در گفت‌وگو با ایسنا در این‌باره اظهار کرد: به هر حال استمرار هفته کتاب نشان‌می‌دهد مسئولان وقت در هر دوره دغدغه این موضوع را داشته‌اند، اما این‌که چقدر مردمی شده و اشاعه پیدا می‌کند به همت رسانه‌ها نیز بازمی‌گردد. رسانه‌ها باید در این ایام و حتی پیش از آن  و در طول سال و با توجه به بینش خود به مردم جهت بدهند و به آن‌ها آگاهی ببخشند؛ رسانه‌ها باید در طول سال برنامه‌های هفته کتاب را بُلد کنند آن‌ها را شاخ و برگ داده و استمرار ببخشند.


او افزود: هفته کتاب باید زنگ هشداری برای همه از مسئولان که خود مبدع این طرح هستند تا مردم باشد تا با آمادگی بیشتر به این برنامه‌ها توجه کنند. رسانه‌ها هم باید در این زمینه فعالیت بیشتری داشته باشند تا مانند نمایشگاه کتاب شناخته شود و جا بیفتد؛ در واقع برنامه‌های این هفته نباید مهجور واقع شود. در این صورت هفته کتاب در میان مردم جا می‌افتد و برای‌شان اهمیت پیدا می‌کند. همه ما باید دست به دست هم بدهیم، زیرا یک دست صدا ندارد.


راضیه تجار سپس با بیان این‌که سال اولی است که در شورای سیاست‌گذاری هفته کتاب حضور دارد، گفت: وقتی در جلسات حضور داشتم احساس کردم چه پتانسیل بالایی در این هفته برای کتاب وجود دارد. همه مراکز و نهادها برنامه‌های‌شان را برای این هفته بیان می‌کردند. به نظرم اگر  نمایندگان نهادهای مختلف در طول سال به هم متصل شوند، اتفاق خوبی می‌تواند بیفتد؛ در واقع این برنامه‌ به صورت مقطعی نباشد و استمرار داشته باشد. 

نماینده انجمن قلم در شورای سیاست‌گذاری بیست و هفتمین دوره هفته کتاب خاطرنشان کرد: نماینده‌ها هم باید واقعا نماینده باشند، یعنی انرژی داشته و هدفمند باشند و  واقعا بخواهند با هم کار کنند. منِ نوعی به عنوان نماینده  نهاد متبوعم باید در طول سال فعال باشم تا بتوانم نهادی را  که نماینده‌اش هستم توجیه کنم که این ارتباطات نیاز است. نماینده‌ها باید این حرکت و موج را ایجاد کنند. در این صورت شاید حداقل ۵۰ درصد از اهدافی که به خاطرش این گام برداشته شده، عملیاتی شود.


او همچنین با اشاره به شعار هفته کتاب، «حال خوش خواندن»، بیان کرد: به گفته مسئولان، این شعار در دل مردم نشسته و آن‌ها با این شعار همدل شده‌اند، حتی در فروش کتاب هم تاثیر داشته است. من یکی از چند نماینده در این شورا هستم و چون سال اولی بود که در این‌جا بودم نمی‌توانم در این‌باره آمار دقیقی بگویم. 

راضیه تجار سپس بیان کرد: مدام می‌گوییم مردم ما کتاب نمی‌خوانند در حالی‌که این‌طور نیست. مردم ما کتاب می‌خوانند ولی هنوز سطح ایده‌آل را نمی‌بینیم. اگر رسانه‌ها، نهادها و انجمن‌ها دست به دست هم بدهند حرکتی که باید، انجام می‌شود. این چیزی نیست که یک‌روزه و یک‌شبه بتوانیم نتیجه‌اش را ببینم؛ باید استمرار داشته باشد. فرهنگ‌سازی تدریجا اتفاق می‌افتد و یک‌شبه به نقطه مطلوب نمی‌رسیم. 

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: راضیه تجار هفته کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۹۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه برنامه‌های هفته سلامت با مشارکت مردم در حال اجراست، گفت: تقویت خدمات بهداشتی با مشارکت بخش خصوصی در حاشیه شهر‌ها، اجرابی برنامه سلامت با رویکرد کارآفرینی، خود مراقبتی با محوریت ارتقای سطح زندگی سالم در جامعه، ارتقای نظام مدیریت بیماری بویژه کنترل بیماری‌ها نوپدید و بازپدید، و توسعه زیرساخت‌های بهداشتی بهداشتی در ارائه خدمات بهداشتی از جمله راهبرد‌های برنامه‌های هفته سلامت است.
دکتر واعِظ افزود: ارتقای سلامت و حوزه بهداشتی در سطح منطقه بویژه در شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر و توسعه سلامت در خانواده از دیگر راهبرد‌ها و برنامه‌های هفته سلامت است که با مشارکت مردم انجام می‌شود.
یکم تا هفتم اردیبهشت بعنوان هفته سلامت نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • اماکن مرتبط با مقاومت در کتاب‌های درسی معرفی شوند
  • مسئولان با ابتکار عمل در جهت افزایش حضور مردم در نمازجمعه تلاش کنند
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • مدیریت آبرسانی به زمین های کشاورزی پایین دست سد زیردان چابهار سرعت می‌گیرد
  • فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت