Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-07@04:36:02 GMT

قلب با این خوردنی‌ها مثل ساعت کار می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۰۴۵۰

قلب با این خوردنی‌ها مثل ساعت کار می‌کند

اگر به سلامت قلبتان اهمیت می‌دهید، این مواد غذایی را به رژیم غذایی روزمره خود بیفزایید.

به گزارش شریان نیوز،سلامت قلب و مراقبت از قلب و کارکرد آن، یکی از مهم‌ترین مسائل در حفظ سلامت کلی بدن است. به دلیل انتخاب غذا‌های ناسالم و شیوه نادرست زندگی، ممکن است سلامت این عضو حیاتی مورد تهدید قرار گیرد و رگ‌ها و شریان‌های آن مسدود شده و بیماری‌های جدی قلبی و فشارخون بالا را در پی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان برای عملکرد درست این عضو حیاتی، علاوه بر ورزش و انجام فعالیت های مناسب، برخی مواد غذایی را معرفی می کنند که می تواند سلامت کل بدن  را تضمین کند.

 


بادام‌ها
بادام منبع بزرگی از چربی‌های اشباع نشده مفید برای قلب است، کریستیان موری متخصص تغذیه بالینی می گوید: این ماده غذایی همچنین از نظر فیبر غنی است و به کاهش فشار خون و کلسترول کمک می‌کند. با توجه به آنچه در یک مقاله مروری در Nutrients منتشر شده است، بادام سرشار از منیزیم است و منیزیم به محافظت از قلب کمک می‌کند.



مارچوبه
مارچوبه دارای مقادیر زیادی ویتامین K است که می تواند در تنظیم کلسیم بدن برای تقویت سلامت استخوان و قلب و عروق نقش داشته باشد.
 


لوبیا
حبوبات همه حاوی پروتئین بیشتری نسبت به سایر غذا‌های گیاهی هستند.  این ماده غذایی، آهن و کلسیم که عناصر کلیدی برای قلب سالم و پرتحرک هستند را تأمین می‌کنند. بعلاوه، آن‌ها "قلم مو شستشوی طبیعت" به حساب می‌آیند، زیرا ۱۵ گرم فیبر موجود در حبوبات هنگامی که  به روده می‌رسد کلسترول موجود در سایر موادغذایی را از بین می‌برد. همچنین حبوبات در  پیشگیری از سکته قلبی موثر هستند بنابراین مصرف آنها را فراموش نکنید.
 

بلوبری
تقریباً همه میوه ها برای سلامتی شما مفید هستند اما میوه هایی مانند زغال اخته، توت ها و بلوبری آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین C زیادی را در اختیار شما قرار می دهند. کالری و قند این میوه ها کم است.  همچنین منبع خوبی از فیبر هستند که می‌تواند در تسکین گرفتگی عضلات و یبوست  در هنگام استرس به شما کمک کند.
 


کلم بروکلی
کلم بروکلی سرشار از ویتامین‌های K و C  و یک نیروگاه آنتی اکسیدانی است. آنتی اکسیدان‌ها رادیکال‌های آزاد که به بدن آسیب می‌رسانند و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی  را افزایش می‌دهند، را از بین می برند. کلم بروکلی را بشویید و خرد کنید، آن را در یک لیوان یا کاسه مناسب قرار دهید و آن را با یک حوله کاغذی مرطوب و نه بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و در مایکروویو بخارپز کنید، سپس  مقداری آب لیمو و روغن زیتون به آن اضافه کنیدو به عنوان یک غذای عالی برای سلامت قلب از آن استفاده کنید. همه افراد دیابتی نوع ۲ باید کلم بروکلی بیشتری مصرف کنند.



شکلات
شکلات تیره (حداقل حاوی ۷۵ درصد کاکائو) می‌تواند به سلامت قلب کمک کند. به گفته انجمن قلب آمریکا (AHA)، شکلات تیره سرشار از فلاونوئید‌های سالم، به ویژه فلاونول‌هاست که می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک کند. علاوه بر این، شکلات یا کاکائو می تواند خطر مقاومت به انسولین و فشار خون بالا در بزرگسالان را کاهش دهد.
 


سبزیجات
اسفناج و برگ شلغم، آهن و به همراه مقدار زیادی ویتامین C دارند که برای داشتن استخوان‌های قوی، دندان و موی سالم ضروری هستند. آنها همچنین سرشار از ویتامین A و منیزیم هستند که هر دو در حفظ سلامت قلب اهمیت دارند. این مواد غذایی همچنین از نظر ویتامین K و فولات یا اسید فولیک غنی هستند که برای کاهش خطر حمله قلبی و سکته مغزی توصیه می شوند.



ماهی سالمون
مانند بسیاری از ماهی‌ها، ماهی سالمون سرشار از ویتامین‌های گروه B، به ویژه  B۶ و B۱۲ است. ویتامین  B۱۲ از نظر تولید سروتونین یکی از مهمترین ویتامین‌ها است به گونه ای که کمبود  این ویتامین حتی می‌تواند منجر به افسردگی شود. اسید‌های چرب امگا ۳ که برای سلامت قلب ضروری هستند نیز در ماهی سالمون به وفور وجود دارد.
 


انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند برای داشتن قلبی سالم حداقل دو بار در هفته ماهی (به ویژه ماهی‌های چرب مانند سالمون) مصرف کنید.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۰۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سوء جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ویتامین B۱۲ یک ویتامین ضروری است که بدن به آن نیاز دارد، اما نمی‌تواند به تنهایی آن را تولید کند، بنابراین باید برای دریافت آن از رژیم غذایی مناسب پیروی شود؛ ویتامین B۱۲ برای تولید DNA بسیار مهم است و نقش کلیدی در تولید گلبول‌های قرمز دارد.

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سو جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند، در صورتی که در معرض کمبود این ویتامین قرار دارید، مکمل‌های تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنید؛ کمبود ویتامین B۱۲ را نباید نادیده گرفت، زیرا کمبود طولانی مدت آن باعث بروز مشکلات جدی سلامتی می‎‌شود.

علائم مراحل اولیه کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود خفیف ویتامین B۱۲ ممکن است با علائم خاصی همراه نباشد. با این وجود، رایج‌ترین علائم اولیه آن شامل ضعف، خستگی، از دست دادن اشتها، کاهش وزن بدون دلیل، حالت تهوع، استفراغ، اسهال، افسردگی و تحریک‌پذیری می‌شود.

تأثیرات طولانی‌مدت کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود ویتامین B۱۲ در طولانی مدت باعث بروز مشکلات سلامتی جدی می‌شود. این موارد شامل بی‌حسی و گزگز دست و پا، از دست دادن بینایی، اختلال شناختی و از دست دادن حافظه می‌‎شود؛ همچنین، ممکن است منجر به احساس گیجی، مشکلات راه رفتن و مشکلات گفتاری شود.

چه غذاهای حاوی ویتامین B۱۲ است؟

گوشت، ماهی، مرغ، تخم‌مرغ و محصولات لبنی به صورت طبیعی سرشار از ویتامین B۱۲ است. هیچ منبع گیاهی دارای ویتامین B۱۲ نیست، بنابراین افرادی که از رژیم‌های غذایی گیاهی پیروی می‎‌کنند، باید از غذاهای غنی شده با ویتامین B۱۲ استفاده کنند؛ افرادی که نمی‌توانند نیاز ویتامین B۱۲ بدن خود را از طریق رژیم غذایی تأمین کنند، لازم است با تجویز پزشک از مکمل‌های این ویتامین استفاده کنند.

کد خبر 750589

دیگر خبرها

  • چهار معیار مهم سلامتی در ساعت‌های هوشمند
  • مصرف روزانه پیاز چه خواصی دارد؟
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • چهار معیار سلامتی مهم در ساعت‌های هوشمند
  • عادت‌های رایج که مغزتان را نابود می‌کند
  • اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب
  • ویتامین های مهم برای گیاهان آپارتمانی
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید