Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سید نوراله حسن زاده چهارشنبه در نشست هم‌اندیشی "هم‌گفت"با موضوع سرمایه‌گذاری در استان خوزستان؛ چالش‌ها و راهکارها در خانه سمن های استان ، اظهارداشت: گاه عنوان می‌شود که سرمایه‌گذاری در خوزستان دولتی شده که من بعنوان یکی از دست اندرکاران حوزه مدیذیت اقتصادی در استان با این گفته مخالف هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نوع سرمایه‌گذاری ها در این استان متفاوت است، افزود: فضای استان این شرایط را می‌طلبد که محل احداث مگاپروژه‌ها باشد در حالی که عده‌ای می‌گویند باید به سمت راه‌اندازی صنایع کوچک برویم.

او ادامه داد: این کار بخش خصوصی است که باید وارد شود و با ایجاد صنایع جانبی و تکمیلی به بهبود شرایط کسب و کار بپردازد اما اینکه چرا استقبالی در این حوزه رخ نمی‌دهد، بحث دیگری است که طی سال‌های گذشته برای تحقق این دیدگاه راه‌های مختلفی امتحان شد.

معاون اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به اینکه جنگ تحمیلی  یکی از عوامل آماده نشدن زیرساخت‌های استان است، گفت: بعد از جنگ در حالی که خوزستان مشغول بازسازی بخشی از خسارات‌های ناشی از آن بود؛ دیگر استان‌های کشور توسعه زیرساخت ها را آغاز کردند ولی در این مدت، سرمایه‌گذاری برای بهبود زیرساخت‌های استان صورت نگرفته بود.

وی با اشاره به انجام ۲۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنایع پتروشیمی استان، اضافه کرد: علاوه بر این در فولاد، صنایع نیشکر و ... نیز سرمایه‌گذاری های عظیمی انجام شد ولی زمانی که بخش خصوصی به این میدان ورود نکند این طبیعی است که دولت اقدام به انجام سرمایه‌گذاری کند.

معاون اقتصادی استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه می‌توان نبود زیرساخت‌های کافی که به دلیل جنگ تحمیلی دچار خسارت شده‌اند را به عنوان یکی از دلایل تمایل نداشتن بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری دانست، گفت: شرایط آب و هوایی نیز در این زمینه تاثیرگذار بوده است.

حسن زاده در بخش دیگری از این نشست به اشتباهات دولت ها برای جلب سرمایه گذاری ها اشاره کرد و گفت: تسهیلات اشتغالزایی و بنگاه های زودبازده از جمله این اشتباهات بوده اند که یا به خرید لوازیم خانگی ختم شد و یا به دلیل نبود تخصص لازم از سوی دریافت کنندگان این تسهیلات، باعث شکست طرح ها شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر ارائه تسهیلات صنایع روستایی نیز اشتباه دیگری است که در دولت فعلی ارائه می‌شود؛ به این خاطر که اغلب در روستاها امکان راه‌اندازی صنایع وجود ندارد.

معاون استاندار خوزستان با انتقاد از نحوه تصمیم‌گیری این منابع در مرکز کشور، گفت: افرادی در تهران برای این منابع در حال تصمیم‌گیری هستند که فکر می‌کنند با یک نسخه واحد در تمام استان‌ها می‌توانند به رونق کسب و کار در کشور دست پیدا کنند.

حسن زاده یادآور شد: اگر این منابع به صورت مستقیم به استان‌ها اختصاص پیدا کند، تصمیم‌گیری در این باره می‌تواند خیلی بهتر باشد.

وی همچنین در پاسخ به پرسی با این عنوان که چرا صدور مجوزها برای تاسیس واحدهای اقتصادی از مدت زمان طولانی برخوردار است، گفت: فرآیندها در این زمینه نسبت به گذشته کاهش پیدا کرده است، اما باید توجه داشت که همه این مجوزها تحقق حداقلی دارند.

این مقام مسئول در بخش دیگری از این نشست از نفت به عنوان یک عامل توسعه برای سرمایه‌گذاری نام برد و گفت: هرچند که با کشف میدان جدید نفتی در استان، محدودیت‌هایی برای بخشی از کسب و کار ها به وجود خواهد آمد، اما اعتقاد داریم که صنایع جانبی می‌تواند در تمامی نقاط استان ایجاد و به اشتغالزایی‌های متعدد منجر شود.

برچسب‌ها خوزستان جنگ تحمیلی استانداری خوزستان دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خوزستان جنگ تحمیلی استانداری خوزستان دولت خوزستان جنگ تحمیلی استانداری خوزستان دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۱۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس تغییر جهت داد

شاخص کل بازار سرمایه که روز گذشته ۱۳ هزار واحد کاهش داشت امروز تغییر جهت داد و افزایشی شد.

به گزارش ایسنا، شاخص کل بازار سرمایه امروز (چهارشنبه) ۱۰۶۹ واحد رشد کرد و در کانال دو میلیون ۳۰۴ هزار واحدی ایستاد. شاخص هم وزن نیز ۰.۶۱ درصد رشد کرد و در کانال ۷۶۳ هزار واحدی ایستاد.

در این بازار ۳۵۳ هزار معامله به ارزش ۷۹ هزار میلیارد ریال انجام شد و اغلب نمادهای بازار در دامنه مثبت معامله شدند.

نمادهای فملی، شبندر، فایرا و جم بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بازار سرمایه داشتند و باعث رشد بازار سرمایه شدند. در مقابل نمادهای پارسان و فولاد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بازار سهام برجای گذاشتند.

شاخص کل فرابورس هم امروزرشد کرد و در کانال ۲۵ هزار و ۶۰۵ واحدی ایستاد.

در معاملات امروز بازار سهام، گروه خودرو بیشترین حجم معاملات را داشت و گروه فلزات اساسی نیز پس از خودرویی ها بیشترین حجم معاملات را از آن خود کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • بیش از ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در گرمه انجام شده است
  • انعقاد ۱۸۲ قرارداد با سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد
  • تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • ۱۰ واحد صنعتی اردستان در فهرست صنایع آلاینده قرار گرفت
  • بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است
  • بورس تغییر جهت داد
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • تثبیت سند مالکیت بیش از ۹۹ درصد از عرصه‌های ملی خوزستان