Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@05:33:46 GMT

با این شغل پولدار شوید

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۱۳۸۵

با این شغل پولدار شوید

ایسنا/همدان مدیر جهادکشاورزی شهرستان اسدآباد از فعالیت یک واحد پرورش شترمرغ پرواری در این شهرستان با ظرفیت ۲۵۰ قطعه خبر داد و گفت: در حال حاضر دو واحد شترمرغ پرواری دیگر نیز در شهرستان در مجموع با ظرفیت ۵۱۳ قطعه وجود دارد که هنوز فعالیت خود را آغاز نکرده اند.

سقراط بیرنگ در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه این دو واحد غیرفعال پرورش شترمرغ پرواری به علت عدم همکاری بانک های عامل در بحث تسهیلات و مشکل سرمایه هنوز فعالیت خود را آغاز نکرده اند، افزود: پرورش شترمرغ یکی از مقرون به صرفه ترین شغل ها در بحث پرورش طیور به شمار می رود که جهادکشاورزی شهرستان در این رابطه از متقاضیان حمایت و استقبال می کند اما برای پیشبرد حمایت خود به حمایت بانک ها در این رابطه نیازمند هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه در صورت همکاری بانک ها از راه اندازی واحدهای پرورش شترمرغ پرواری حمایت می کنیم، یادآور شد: پرورش شترمرغ در ایران از حدود ۲۰ سال پیش آغاز شده  و به علت مقاومت در مقابل انواع بیماری ها از ریسک بالاتری در مقایسه با دیگر دام ها و طیور برخوردار است و امروزه از شغل هایی مقرون به صرفه برای تولیدکنندگان این امر به شمار می رود.

بیرنگ خاطرنشان کرد: در استان همدان نیز با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب، راندمان تولید، صنایع جانبی، مقرون به صرفه بودن و با توجه به تبلیغات صورت گرفته واحدهایی در این رابطه در حال فعالیت هستند و افراد متقاضی راغب برای درخواست پروانه پرورش شترمرغ وجود دارد.

وی تصریح کرد: شترمرغ از جمله پرندگان فاقد قدرت پرواز بوده که در حالت عادی به شکل وحشی در آفریقا، آمریکا و استرالیا زندگی می کند و گوشت این پرنده از نوع گوشت قرمز با طعمی مشابه طعم گوشت گاو و با پختی سریع و دارای خواصی همچون چربی، کلسترول، سدیم پایین، میزان پروتئین و آهن بالاست و تخم شترمرغ به علت کلسترول پایین و پروتئین بالا از طعم شیرین تری نسبت به تخم مرغ های معمولی برخوردار است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان اسدآباد اظهار کرد: این پرنده با ارتفاعی بین ۲ تا ۲.۵ متر و وزنی بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ کیلوگرم و با سرعت ۷۰ کیلومتر در ساعت با مقدار گوشتی بین ۳۵ تا ۴۸ کیلوگرم و رشدی بین ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر در ماه دارای چرمی است که از کشش قوی، زیبا و منحصربفرد برخوردار است.

وی در پایان گفت: پر این پرنده که بین ۴۶ تا ۵۰ پر بوده، در تزئینات و مد استفاده می شود و با توجه به استفاده از تمامی اجزاء شترمرغ در مصارف مختلف می تواند از صرفه اقتصادی بالایی برای تولیدکنندگان برخوردار باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شترمرغ جهاد كشاورزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۱۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت با خط لوله نداریم

به گزارش خبرنگار مهر ارسلان رحیمی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: سرقت از خطوط لوله همواره وجود داشته و به دنبال کاهش آن هستیم البته این سرقت‌ها صدماتی را وارد می‌کنند.

رحیمی ادامه داد: خوشبختانه اقدامات و فعالیت‌های تجهیزاتی در دستور کار است و اقداماتی که انجام شده نشان دهنده عملکرد موفق ما است به طوری که در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی در پاسخ به سوال مهر مبنی بر اینکه آیا ترانزیتی با کشورهای همسایه وجود دارد، گفت: برای همسایگان خط لوله‌ای برای انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی وجود ندارد و زمانی که انتقال فرآورده‌های نفتی صورت می‌گرفت به وسیله نفت کش بوده است.

این مقام مسئول در پاسخ به سوال دیگر مهر مبنی بر اینکه چه میزان صرفه جویی از طریق انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی به خطوط لوله صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: میزان هزینه صرفه جویی یک‌میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار است که تقریباً ۹.۵ برابر است، زیرا عددی که انتقال می‌دهیم بسیار ناچیز و ۷۰ تومان است که این انتقال با نفت کش ۹ تا ۱۰ برابر می‌شود.

ادامه دارد…

کد خبر 6094284 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • اعزام ۹۷ گروه جهادی در هفته بسیج سازندگی به مناطق کم برخوردار/اجرای ۱۱۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در کازرون
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه گازرسانی امام زاده ابراهیم(ع) شفت
  • واکنش رجاییان به شایعه حضور لیموچی در استقلال و پرسپولیس: او قرارداد ۲ ساله دارد/استقلالِ خلیح فارس پولدار شده است!
  • استقلالی‌ها پولدار شدند
  • ۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند