Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@04:26:01 GMT

شباهت در کلیات ، تفاوت در جزئیات

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۲۲۵۹

سبک و استایل فوتبال ایرانِ و عراق تشابهات زیادی در کلیات فنی ، جسمانی و ذهنی دارد. هر دو ،  درگیرانه و فیزیکی هستند ، میانگین قدی و وزنی بالایی دارند و از لحاظ ذهنی کاملا تحت تاثیر عوامل بیرونی قرار میگیرند . اینها اشتراکات فوتبالی ایران و عراق در کلیات است ولی وقتی پای جزییات به میان می آید ، تفاوت ها بیشتر میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوتبال ملی ایران در ساختار تدافعی ، منظم تر و فشرده تر از فوتبال ملی عراق است . البته فراموش نکنیم که این سازماندهی دفاعی منظم در دوران انتقال از سبک بازی انتقال گرای کیروش به سبک بای مالکانه ویلموتس قرار دارد ولی با وجود اشکالات تصمیمی و حرکتی در بازی های گذشته ، هنوز ساختار تدافعی ایران را میتوان منظم تر از عراق دانست . ولی یک اشکال بزرگ ، این تفاوت را کم رنگ میکند : اشتباهات فردی مدافعین میانی ایران . دو پنالتی روی اشتباهات فردی .

در ساختار تهاجمی ، ایران مهره های تاثیر گذار تری نسبت به عراق دارد که در سبک حملات درونگرای ایران می توانند هر ساختار تدافعی رو به زحمت بیندازند ولی برای اجرای این سبک حملات ، ایران باید مالک توپ باشد . در صورتیکه مالکیت با عراق باشد، سبک حملات ایران باید  تغییر کند و ضد حمله و حمله سریع و مهره های مورد نیاز این سبک مورد استفاده قرار گیرد .

پس چند سوال مهم در مورد دیدار برابر عراق میتوان مطرح کرد :

١- ایران میتواند مالکیت بالاتر داشته باشد تا حملات درونگرای خوب را اجرا کند یا مجبور میشود مانند دوران کیروش ، انتقال گرایانه عمل کند؟

٢- بازپس گیری توپ یا دفاع فشرده در تیمه زمین خودی ؟ هر دو تاکتیک تدافعی مورد اشاره وابسته به جواب سوال اول است ولی سوال مهمتر این است که مدافعین میانی ایران میتوانند روز بدون اشتباهی داشته باشند؟

٣- کدام تیم کنترل ذهنی خود را زودتر از دست میدهد؟ شرایط سیاسی و اجتماعی عراق ، بازی در زمین بیطرف ، شکست ایران در بازی قبل ، جدال های همیشگی دو کشور در عرصه های مختلف و چند عامل دیگر ، اثرگذار بر عملکرد ذهنی بازیکنان دو تیم هستند و باید دید کدام تیم توان بالاتری برای کنترل ذهنی و طبیعتا بالا بردن شانس پیروزی در این دیدار حساس را دارد ؟

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تیم ملی ایران تیم ملی عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۲۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت متخصص در علوم مختلف و ساختار سازی شیعه از مهم‌ترین اقدامات امام صادق علیه السلام بود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجت الاسلام منصور امامی شامگاه جمعه در مراسم شب شهادت امام صادق علیه السلام که در حسینیه ثارالله ارومیه برگزار شد، اظهار داشت: از جمله واجباتی که بر ما لازم است شناخت درست اهل بیت و تبعیت از آنهاست و لذا مجالس اهل بیت مقدمه واجب است.   وی افزود: از مهم‌ترین شئون پیامبر و اهل بیت تبیین بود و لذا باید به تک تک حضرات معصومین به دید سیره تبیین نگاه کنیم. لازمه نگاه به سیره تبیینی امام صادق علیه السلام شناخت دقیق زمان امام است.   مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: از جمله خلفای عصر امام باقر علیه السلام، عبدالملک بن مروان بود که به فتح و کشورگشایی روی آورد و اقطار زیادی را زیر حکومت خود در آورد، وقتی مرز‌های جغرافیایی گسترش یافت اتفاقاتی افتاد که از جمله آن‌ها آشنایی دیگر مردمان با اسلام و ایمان آوردن آنها بود و باید امام صادق علیه السلام برای مدیریت فرهنگی آن عصر برنامه طراحی می‌کرد.   وی ادامه‌داد: دومین اتفاقی که افتاد آشنایی مسلمانان با حوزه تمدنی و فرهنگی ایران و هند و. بود و مسلمانانی که در معارف قرآن آن اندازه عمیق نبودند با فرهنگ جدیدی آشنا شدند و در نتیجه آن، برخی مسلمانانِ ضعیف متزلزل شدند و بخشی از این مسلمان‌ها به ایجاد افکار التقاطی روی آوردند و محافلی تشکیل دادند و فرقه‌های مختلفی نیز در این عصر به وجود آمد به نام اسلام که سخنان مخالفین اسلام را می‌گفتند و انحراف فکری داشتند و امام صادق باید این‌ها را هم مدیریت می‌کرد.   حجت‌الاسلام امامی تصریح کرد: انتقال حکومت از بنی امیه به عباس اتفاق افتاد و قرار بود حکومت به دست اهل بیت بیفتد و برخی اصحاب سر امام، اسرار را افشا کردند و انحراف اتفاق افتاد و حکومت به دست بنی العباس افتاد و بنی عباس سال‌ها اهل بیت را برای مبارزه با اهل بیت همراهی کرده بودند و شگرد مبارزه اهل بیت را می‌دانستند و لذا از این جهت مبارزه با بنی العباس سخت‌تر بود.     وی گفت: عده‌ای از گسترش فرهنگ‌ها و مرز‌های سیاسی برای قدرت سازی علیه اسلام استفاده کردند، امروز هم فضای مجازی و رسانه مرز‌ها را گسترش داده و کشور‌ها در مرز‌های شیشه‌ای زندگی می‌کنند و تفکرات مختلف دست به دست می‌شوند شاید برخی فکر‌ها سال‌ها نمی‌توانستند تفکرات خود را گسترش دهند امروز از رسانه برای ترویج افکار خود استفاده می‌کند و لذا لازم است سیره پژوهشی کنیم و روش اهل بیت در این زمینه الگو قرار دهیم.

دیگر خبرها

  • فیلم‌های سیاه ما با فیلم‌های سیاه آمریکایی تفاوت‌هایی دارد
  • تلقین، خاطرات را تغییر می‌دهد!/ اثر تصویرسازی ذهنی بر حافظه
  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟!
  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟! | روایت متفاوت حسین شریعتمداری از حمله ایران به اسرائیل
  • نویدکیا: با عزیزم و قربانت بروم نمی‌شود کار کرد!
  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟
  • تفاوت بین بادکش و حجامت (فیلم)
  • این مرد بخاطر شباهت اسمی با یک فرمانده سپاه، ۳ سال در زندان انفرادی بود
  • تربیت متخصص در علوم مختلف و ساختار سازی شیعه از مهم‌ترین اقدامات امام صادق علیه السلام بود
  • مقام روسی: بایدن عقب‌مانده ذهنی است