Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل با بیان اینکه کاهش آسیب های اجتماعی مسلتزم کار جهادی است، گفت: اجرای برنامه‌های پیشگیری از طلاق و افزایش مهارت‌های زندگی در بین کارکنان ادارات استان اردبیل نیازمند توجه ویژه ای است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سبلان‌ما، دومین همایش ملی آسیب‌های اجتماعی با حضور پژوهشگران برتر کشور پیش از ظهر امروز با سخنرانی اکبر بهنام جو استاندار اردبیل و سردار هوشنگ حسینی فرمانده نیروی انتظامی استان اردبیل در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

 بهنام‌جو در این همایش به برنامه های در نظر گرفته شده در دستگاه های اجرایی استان جهت کاهش آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: از جمله برنامه‌های محوری توسعه متوازن در ابعاد مختلف، برخورداری از رویکرد پیشگیرانه در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه سخنان خود خواستار توجه ویژه به اجرای برنامه‌های پیشگیری از طلاق و افزایش مهارت‌های زندگی در بین کارکنان ادارات استان اردبیل شد و گفت:  در حال حاضر استان اردبیل از حدود ۴۴ هزار پرسنل اداری در دستگاه‌های مختلف برخوردار بوده و ارائه آموزش‌های لازم به این افراد و خانواده‌های آنان می‌تواند زمینه ارتقای مهارت‌های لازم برای مواجهه با ناهنجاری‌ها و موفقیت بیش از پیش در زندگی فردی و اجتماعی را فراهم کند.

بهنام جو گفت: بهره مندی از روانشناسان و مشاورین خانواده زبده و استفاده از ظرفیت علما و روحانیون می‌تواند در سازماندهی هر چه مناسب برنانه‌های فرهنگی و آموزشی مفید واقع شود.

استاندار اردبیل در پایان سخنان خود از ورود جدی دستگاه‌های فرهنگی استان به موضوع کنترل و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خبر داد و گفت: جلوگیری از عملکرد جزیره‌ای و آسیب شناسی دقیق می‌تواند در بهبود شاخص‌های مدنظر کمک کند.

افزایش 10درصدی کشف مواد مخدر در استان اردبیل 

سردار هوشنگ حسینی فرمانده نیروی انتظامی استان اردبیل به اقدامات انجام گرفته جهت کاهش آسیب های اجتماعی در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نیازمند کار جهادی بوده و در این راستا تمامی مسئولان باید در جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کاهش آن گام اساسی بردارند و شناخت شیوه‌های پیشگیری و هم‌چنین بهره بردن از مباحث علمی و تجارب عملی از ملزومات برنامه‌های اجرای کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

وی از افزایش 10 درصدی کشف مواد مخدر در استان اردبیل خبرداد و گفت: مبارزه در این زمینه با شدت بیشتری ادامه خواهد داشت.

حسینی با بیان اینکه جهان امروز به‌دلیل رشد سریع تکنولوژی با مسائل و مشکلات و آسیب‌های اجتماعی فراوان درگیر است، گفت: هر جامعه‌ای با توجه به شرایط فرهنگی خود با انواع آسیب‌های اجتماعی مواجه بوده و این عوامل تاثیرات مخربی در جامعه دارد.

در ادامه این همایش کارشناسان آسیب های اجتماعی به تبادل اندیشه پرداختند.

انتهای پیام/ج

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۴۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان از افزایش برخی از آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق و غیره در استان خبر داد و گفت: علما و فضلا می‌توانند با کمک به کاهش این آسیب‌ها دین خدا را یاری کنند و این از مصادیق عمل صالح است.

حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل صادقی نیارکی امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در بازدید از شهرستان تالش و در جمع علما و معلمان حوزه علمیه اهل سنت با اشاره به اینکه ضرورت حرفه آموزی و علم توسط معلم صورت می‌گیرد، اظهار کرد: معلمی شغل انبیاست و معلم، وظیفه هدایت جامعه را بر عهده دارد.

وی با گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر، افزود: نگاه دنیا به کارگر به عنوان ابزار کار است اما اسلام عمل کارگر را عمل صالح معرفی می‌کند و او را مانند مجاهد فی‌ سبیل الله می‌داند لذا در دین اسلام با نگاه متفاوتی از کارگر تکریم می‌شود.

رئیس شورای قضایی گیلان با بیان ضرورت حفظ وحدت در جامعه، گفت: هرچه وحدت پایدارتر شود به همان اندازه از تفرقه افکنی و تهدید دشمنان در امان خواهیم بود.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی خاطرنشان کرد: شیعه و اهل سنت در شهرستان تالش با مسالمت و آرامش در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و از این جهت این شهرستان از مصادیق حفظ وحدت در کشور است.

این مقام ارشد قضایی با اشاره به اینکه دعوت به صلح و سازش عمل به سنت پیامبر اکرم(ص) است، گفت: گاهی حتی با صدور رای قضایی هم خصومت‌ها پایان نمی‌پذیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی رییس کل دادگستری استان گیلان به همراه معاونین قضایی از دادگستری شهرستان تالش بازدید کرد و در نشستی با حضور مسئولان قضایی آن شهرستان حضور یافت.

رئیس کل دادگستری استان گیلان با تقدیر از زحمات قضات و کارکنان دادگستری تالش، اظهار کرد:قوه قضائیه در اعتماد سازی و امید آفرینی در جامعه نقش بسزایی دارد لذا کارکنان دستگاه قضایی باید با ارائه خدمات ارزنده در افزایش اعتماد و امید مردم تلاش کنند.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی با تاکید بر نظارت و پیگیری مسئولان قضایی افزود: آمار ورودی پرونده به دادگستری شهرستان تالش افزایش چشمگیری داشته و باید با راهکارهای سریع، قاطع، دقیق و مدبرانه و به دور از افراط و تفریط در راستای کاهش ورودی اقدام شود.

وی به همراه معاونین قضایی از دادگستری شهرستان تالش بازدید کرد و در نشستی با حضور مسئولان قضایی این شهرستان حضور یافت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • گلایه کارکنان از متوقف شدن اجرای طرح عقد قرارداد مستقیم با نیرو‌ها در برخی از شرکت‌ها
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی/دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد