Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایلنا از ساری،سمیه قاسمی طوسی بعدازظهر امروز چهارشنبه در دیدار با حجت الاسلام محمد باقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران اظهار داشت : اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران برای حرکت در مسیر منویات مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب و ایجاد فضای مناسب برای نقش آفرینی بانوان و جوانان در تثبیت و تقویت ارزش های معنوی و انقلاب اسلامی اعلام آمادگی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به چشم انداز مازندران سالم ،یکپارچه و رشد یافته اشاره کرد و افزود: بانوان و کانون مهم خانواده نقش راهبردی و کلیدی در ساختن مازندران یکپارچه و سالم دارند با تاکید بر اینکه خانواده سالم زمینه ساز مازندران سالم است.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران به تقویت و بزرگ شمردن برجستگی های مازندران در مفاد اشاره شده در حکم انتصاب صادره از سوی مقام معظم رهبری برای نماینده ولی فقیه در مازندران اشاره کرد و گفت: بانوان فداکار و پرتلاش مازندران یکی از سرمایه های گرانبها و برجستگی های تابناک دیار علویان هستند که  انتظار می رود در عرصه های سیاسی،اجتماعی و فرهنگی به این سرمایه های عظیم توجه شود.

وی با اعلام اینکه 5 هزار نفر از دختران دانش آموز مازندران از دوره های مهارت زندگی برخوردار شدند، طرح سلامت زنان روستایی، برپایی همایش های نشاط اجتماعی را از دیگر اقدامات این اداره کل برشمرد و افزود: هنچنین سند ارتقای وضعیت زنان استان با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان تحت به عنوان نقشه راه تدوین و رونمایی شد.

طوسی همچنین از برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری و تجلیل از بانوان فرهیخته در دهه فجر خبر داد.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران ،کشت محصولات زراعی و باغی سالم با همکاری جهاد کشاورزی استان را از دیگر اقدامات این اداره کل نام برد که با رویکرد ارتقای سلامت اجرایی می شود.

طوسی " اصلاح الگوی مصرف " را دغدغه هایی برشمرد که مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید دارند از اینرو اجرای این طرح از سال گذشته در استان اجرا شده است.

وی " اشتغال زنان" را از دیگر دغدغه های بانوان استان بیان کرد و گفت: زنان استان از توانمندی های زیادی برخوردارند اما در عرضه و فروش محشولات با مشکلات مواجه هستند البته در این بین تحریم های ناجوانمردانه نیز اقتصاد ما را درگیر کرده است که راهکار برون رفت این مشکل توجه به مشاغل خانگی است.

قاسمی طوسی برپایی نمایشگاه های دائمی و فصلی را در راستای حمایت از مشاغل بانوان و عرضه محصولات آنان لازم و ضروری دانست.

وی یادآور شد: رویکرد دولت این است که 30 درصد از سهم مدیریتی باید به زنان اختصاص یابد از نماینده ولی فقیه مازندران خواستار تذکر این موضوع به مسئولان اجرایی شد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اقتصاد خانواده رشد زنان منویات مقام معظم رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۵۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند راهبردی امور زنان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عاطفه السادات مدبر نژاد در نشست شورای معاونان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، گفت: این سند بر اساس اسناد بالادستی از جمله سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و در هفت محور تدوین شده است.

وی، افزود: بر اساس این سند برنامه‌های لازم در حوزه زنان در سطح کشور در آموزش و پرورش از سال گذشته آغاز شده است و جلو می‌رود.

مدبر نژاد، با تشریح محورهای این سند گفت: زیست عفیفانه، گفتمان سازی الگوی سوم زن مسلمان، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تحکیم خانواده، نشاط اجتماعی، محرومیت زدایی و پرورش هویت اسلامی و ایرانی از جمله محورهای این سند است.

وی، جامعه هدف این سند را دختران دانش آموز، بانوان فرهنگی، دانشجو معلمان خانم، آموزشیاران زن نهضت سوادآموزی برشمرد و افزود: تمامی این موارد برگرفته از اسناد بالادستی است که طرح‌های مختلف در حوزه زنان بر این اساس در سال گذشته انجام شد و برای سال جدید هم برنامه ریزی لازم صورت گرفته است.

وی بیان کرد: در زمینه گفتمان سازی الگوی زن سوم مسلمان، نشست‌های تخصصی متعددی در تمامی استان‌های کشور برای بانوان فرهنگی و مادران دانش آموزان برگزار گردید. و کتاب سبک زندگی دخترانه در راستای گفتمان سازی الگوی سوم زن مسلمان تألیف گردید و در اختیار استان‌ها قرار گرفت.

مدبر نژاد افزود: تفاهم‌نامه همکاری مشترکی ما بین وزارت آموزش و پرورش و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری منعقد گردید که یکی از محورهای اصلی این تفاهم نامه الگوسازی از بانوان فرهنگی موفق در گفتمان الگوی زن سوم مسلمان بود.

مدبر نژاد ادامه داد: در زمینه پرورش هویت اسلامی- ایرانی، طرح کشوری تقویت هویت دخترانه، مهارت‌های اعتماد به نفس و عزت نفس در آنان با هدف کمک به پرورش هویت اسلامی- ایرانی و نقش آفرینی مؤثر و مومنانه دختران برگزار گردید.

وی افزود: کتاب هویت دخترانه جهت کمک به مربیان و مشاورین مدارس در راستای تقویت هویت دخترانه و پرورش هویت اسلامی- ایرانی تألیف شد و در اختیار استان‌ها قرار گرفت.

در جهت افزایش نشاط اجتماعی در بین دختران، ستایشواره بهیندخت برگزار گردید که هدف اصلی از این ستایشواره افزایش نشاط اجتماعی و پرورش هویت اسلامی- ایرانی دختران از طریق کشف و شناسایی استعدادها و توانایی‌های آنان در ۹ محور بود.

مشاور وزیر آموزش و پرورش. در امور زنان بیان کرد: در محور محرومیت زدایی و توجه به سلامت دختران دانش آموز مناطق محروم طرح کشوری بهبود وضعیت سلامت دانش آموزان دختر مناطق محروم در دوران بلوغ و تهیه بسته‌های آموزشی بهداشتی مکمل ویژه بلوغ دختران انجام گرفت

وی اذعان داشت: در راستای زیست عفیفانه نشست‌های تخصصی متعددی جهت ترویج و نهادینه‌سازی زیست عفیفانه برای بانوان فرهنگی و دختران دانش آموز در سراسر کشور انجام گرفت، از طرفی با حمایت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و با هدف توانمندسازی مدرسین زیست عفیفانه در راستای ارتقای آگاهی و مهارت والدین نسبت به تربیت زیست عفیفانه فرزندان در مرحله اول، ۲۰۰ نفر از استان‌های اصفهان، یزد، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و خراسان رضوی توانمند شدند که این عزیزان در استان‌هایی از جمله استان اصفهان کار آموزشی خود را آغاز کردند. در مرحله دوم، ۲۰۰ نفر از مدرسین آموزش خانواده، استان‌های البرز، همدان، گلستان، گیلان، شهرستان‌های استان تهران دوره‌های توانمندسازی را با حمایت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گذراندند.

مدبر نژاد افزود: در مرحله سوم، ۲۰۰ نفر از مدرسین آموزش خانواده استان‌های کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان، قزوین و بوشهر این دوره را پشت سر گذاشتند، که به امید خدا از ظرفیت این مدرسین برای ارتقای آگاهی و مهارت والدین نسبت به تربیت زیست عفیفانه فرزندان استفاده خواهد شد.

مشاور امور زنان و دبیر قرار گاه جوانی جمعیت در ادامه بیان داشت: در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، آموزش مهارت‌های سبک زندگی اسلامی- ایرانی، وجوه مثبت ازدواج بهنگام، تحکیم بنیان خانواده و حمایت از نقش مادری در قالب نشست‌های تخصصی و همایش‌های متعدد در سراسر کشور انجام گرفت.

وی گفت: برای اولین بار رویداد ایران جوان- ایران قوی در سه محور خانواده، مدیران و ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها در راستای تقدیر از برترین خدمات در زمینه رشد ازدواج و فرزند آوری برگزار گردید که در هفته ملی جمعیت از برترین‌ها در این زمینه تجلیل خواهد شد.

مدبرنژاد در رابطه با سرویس مدارس نیز گفت: در حوزه سرویس مدارس در شهریور ۱۴۰۲ آئین نامه جدید حمل و نقل دانش آموزی مصوبه هیأت وزیران اجرا خواهد شد و بر اساس آن هیچ مدیر مدرسه‌ای حق انعقاد قرارداد با هیچ شرکتی را نداشته و این کار به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها واگذار شده و آموزش و پرورش به عنوان ناظر می‌باشد.

وی، افزود: امسال برای سرویس دانش آموزی مدارس، موظف به اجرای این آئین نامه هستیم.

کد خبر 6100249

دیگر خبرها

  • تلاش معاونت امور زنان و خانواده در ارتقاء سطح اجتماعی بانوان
  • برگزاری جشنواره «دستپخت دخترانه» در لرستان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده ؛ دلیل لغو چه بود؟
  • سند راهبردی امور زنان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شد
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت زنان و خانواده رییس‌جمهوری
  • خزعلی: حضور زنان در ورزشگاه تصمیم نظام بود
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت برگزار می‌شود