Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۸ روز دیگر استانداری تهران و فرمانداری‌های سراسر میزبان ثبت‌نام کاندیدای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی خواهد بود تا ۲۹۰ نماینده مجلس یازدهم با رأی مردم انتخاب شود. ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۳ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، 18 روز دیگر استانداری تهران و فرمانداری‌های سراسر میزبان ثبت‌نام کاندیدای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی خواهد بود تا 290 نماینده مجلس یازدهم با رأی مردم انتخاب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای انتخابات در ایران با دولت، نظارت با شورای نگهبان و تأمین امنیت با نیروی انتظامی و دیگر نهادهای امنیتی است. بعد از انقلاب اسلامی تقریباً هر سال یک انتخابات برگزارشده و نیروی انتظامی امنیت آن را به خوبی تأمین کرده است.

* تشکیل یک قرارگاه در ناجا برای پاسخ دقیق به استعلامات شورای نگهبان

سردار اشتری فرمانده ناجا که از آمادگی پلیس برای تأمین امنیت انتخابات خبر داده و گفته است که پلیس برای برگزاری انتخابات آمادگی کامل را برای همکاری با همه نهادها دارد؛ وی همچنین از تشکیل یک قرارگاه در ناجا برای پاسخ سریع و دقیق به استعلامات شورای نگهبان خبر داده و با تأکید بر اینکه، "شورای نگهبان پرچم‌دار و نماد دفاع از جمهوریت و اسلامیت نظام است" گفته است: نقش شورای نگهبان و هیئت‌های نظارت مردمی در شکل‌گیری مجلس انقلابی، مردمی و ولایی بسیار مهم است.

* گفت‌وشنود از راه دور شورای نگهبان و وزارت کشور درباره انتصابات حاشیه‌ساز دولت در استانداری‌ها و فرمانداریها

شورای نگهبان نیز که پیش‌تر ناظر انتخابات و مدافع حقوق و آرای مردم است نیز آمادگی خود را برای احراز صلاحیت کاندیدای واجد شرایط و البته نظارت بر اجرای انتخابات اعلام کرده، خواستار تمکین همه نهادها به قانون شده است. وی" حاشیه‌سازی و دخالت دولت در انتخابات، محدود کردن حق انتخاب مردم و خلاف حق‌الناس توصیف کرده بود، نسبت به تغییر گسترده استانداران و فرمانداران در آستانه انتخابات هشدار داده بود که این امر با واکنش وزیر کشور مواجه شد؛ رحمانی‌فضلی در حاشیه جلسه هیئت دولت در همین زمینه گفت: بنده درباره مساله تغییر استانداران و فرمانداران به‌صورت حضوری به آیت‌الله جنتی توضیح دادم و گفتم ما با قانونی در بحث بازنشستگان مواجه شدیم. بعضی استانداران بازنشسته شدند و بعضی هم پست‌های بالاتری گرفتند.

* نعمتی: لاریجانی به کسی نگفته کاندیدا نمی‌شود

در بحث فعالیت‌های جریان‌های سیاسی انتخابات نیز بحث‌ها درباره سازوکار و نحوه ارائه لیست همچنان مطرح است اما بحثی که اخیر به یکی از موضوعات جدی جریان‌های سیاسی تبدیل‌شده، کاندیداتوری یا عدم کاندیداتوری شخصیت‌های مطرح سیاسی است. بعد از منتقی شدن کاندیداتوری غلامعلی حداد عادل و محمدباقر قالیباف، مسئله کاندیداتوری شخصیت‌های مطرح همچنان ادامه دارد؛ بهروز نعمتی که برخی او را از نمایندگان نزدیک به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی می‌دانند در رد اظهارات یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که در نقل‌قولی از عدم کاندیداتوری لاریجانی مطرح کرده بود، گفته است که آقای لاریجانی به هیچ فردی نگفته است که قصدی برای کاندیداتوری ندارد.

*کوهکن: لاریجانی به درخواست اصلاح‌طلبان کاندیدا نمی‌شود

از سوی دیگر، برخی زمزمه‌ها از احتمال کاندیداتوری لاریجانی با حمایت اصلاح‌طلبان در قم شنیده می‌شود که محسن کوهکن از شخصیت‌های نزدیک به لاریجانی در این‌باره می‌گوید: من با آقای لاریجانی صحبتی در این زمینه نداشتم ولی شکی در این مسئله نداشته باشید که آقای لاریجانی قطعاً هیچ‌گاه به درخواست اصلاح‌طلبان قم در این شهر کاندیدا نخواهد شد. نه در این شهر بلکه در هیچ شهر دیگری با این رویه کاندیدا نخواهد شد. آقای لاریجانی که من می‌شناسم به درخواست اصلاح‌طلبان در هیچ شهری نامزد نمی‌شود.

* دعوت از حسین مرعشی برای کاندیداتوری

در اردوگاه اصلاح‌طلبی نیز مسئله کاندیداتوری شخصیت‌های همچنان مطرح است؛ هر روز یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب یکی از شخصیت‌های مطرح را دعوت به کاندیداتوری می‌کند، یک روز عارف و روز دیگر موسوی‌لاری را. امروز داریوش قنبری نماینده اصلاح‌طلب اسبق مجلس، از حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس شورای اسلامی دعوت کرده و گفته که  حضور افراد چون مرعشی می‌تواند تحرکات خاص دیپلماتیک را در مجلس یازدهم رقم بزند!

* تشکیل ستاد مرکزی انتخابات در شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان

حسین مرعشی که تاکنون کاندیداتوری خود در انتخابات مجلس شورای اسلامی تائید یا رد نکرده از مخالفان سرسخت طرح "سرا"ی اصلاح‌طلبان محسوب می‌شود و دعوت او به کاندیداتوری در شرایطی است که وی در جلسه اخیر اصلاح‌طلبان و با 33 رأی به عنوان اعضای ستاد مرکزی انتخابات شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان شده است.

انتهای پیام/

R31462/P/S1,1412/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۵۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

برای افتتاح اجلاس مسئولان آموزش عقیدتی-سیاسی بسیج، به حسینیه عاشقان ثارالله در ستاد مرکزی سپاه رفتم. آقای محسنی، [نماینده ولی‌فقیه در بسیج تهران] گزارش داد که در ۳۶ هزار پایگاه بسیج، برای امور فکری و عقیدتی و سیاسی آموزش داده می‌شود و من در یک سخنرانی مفصل راجع به تقویت عقاید و نیز تربیت سیاسی و مفید و جهاد دائمی صحبت کردم؛ جمعیت زیادی جمع بود و پُر احساسات.

در دفتر با آقای احمد جبرئیل، [دبیر کل جبهه خلق برای آزادی فلسطین]، از رهبران فلسطینی ملاقات داشتم. تحلیلی ارائه داد، از شکست [ایهود] باراک، [نخست‌وزیر سابق اسرائیل]، در پیگیری صلح و توجه زیاد اسرائیلی‌ها به [آریل] شارون که او را آخرین پادشاه یهود می‌دانند و مشت آهنی او و عدم حمایت جدی جهان اسلام و اعراب از فلسطینی‌ها و خطر خسته‌شدن آنها تحت فشارهای زیاد را نجات‌دهنده [قلمداد می‌کنند]. از کنفرانس تهران گله داشت که به شعار اکتفا کرده و تصمیم اجرایی قابل توجهی نگرفته است؛ مثل تشکیل صندوق کمک و پیش‌قدمی ایران در ارائه کمک از طریق آن صندوق که پیشنهاد شد و عملی نشد. من هم گفتم مبارزه محدود به مردم داخل اراضی اشغالی شده و فلسطینی‌های بیرون و آواره با دولت‌های عربی و اسلامی، ‌شرکت ندارند و باید مبارزه را به خارج از فلسطین بکشانید. گله داشت که در پنج سال گذشته به ایران دعوت نشده است. گفتم نیازی به دعوت نیست؛ خودتان بیایید.

عصر آقای دکتر [شهاب] صدر، رئیس سابق [سازمان] نظام پزشکی آمد. از نحوه انتخابات و انحصارطلبی دوم‌ خردادی‌ها گله‌مند است و دربارۀ نامزدی در انتخابات [ریاست‌جمهوری] مشورت کرد. آقای [ابراهیم] اصغرزاده، [عضو شورای اسلامی تهران] آمد. گفت، مایل است نامزد شود و می‌داند که چند میلیون از آرای آقای [سیدمحمد] خاتمی را تصاحب می‌کند؛ با توجه به شعارهای خود که روی دست آقای خاتمی می‌زند. با من مشورت کرد. گفتم، بعید است پیروز شود و دشمن برای خود درست می‌کند؛ احتمال ردشدن در شورای نگهبان هم هست. درعین‌حال برای رونق انتخابات بد نیست. گفت، اختلاف شدیدی بین دوم خردادی‌ها بروز کرده است.

آقای محسن رضایی، [دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام] آمد و برای نامزدشدن [در انتخابات ریاست‌جمهوری] مشورت کرد. گفتم، پیروز نمی‌شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت. گفت، اگر به پنج میلیون رأی برسد، خوب است. از برخورد دوم خردادی‌ها انتقاد داشت. نام‌نویسی انتخابات شروع شد و ۶۷ نفر، من‌جمله [عبدالله] جاسبی و [محسن] سازگارا، امروز ثبت‌نام کرده‌اند. در [ناآرامی‌های دانشجویی در منطقه کابیلای] الجزایر، کشتار زیاد شده؛ از دو طرف.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901821

دیگر خبرها

  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم
  • توهین جنجالی مجری تندرو صداوسیما به اصلاح طلبان و اصولگرایان /حسام الدین آشنا: بی ادب نباشید؛ چه برای سیدخندان و چه برای پاورقی
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  • اولین واکنش یک روزنامه اصولگرا به موضوع مهدی نصیری: او مهره تاج زاده است