Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@09:09:55 GMT

تشکيل تعاوني‌ها بدون نياز به مراجعه حضوري

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۶۹۰۶

تشکيل تعاوني‌ها بدون نياز به مراجعه حضوري

خبرگزاری آریا- معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تشکیل تعاونی‌ها و اتحادیه ها با راه اندازی سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون کشور بدون نیاز به مراجعه متقاضی به ادارات و به صورت خدمت الکترونیکی انجام خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، «محمدجعفر کبیری» افزود: این سامانه چهارم آبان ماه سال جاری در کشور به بهره‌برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: تعاون یک بخش با ظرفیت بالا در کشور است اما بعضی اوقات به دلیل عدم اطلاع اعضای تعاونی ها نسبت به حقوق خود و همینطور نسبت به فعالیت هیئت مدیره ها نقصان های پیش می آمد و اعضای تعاونی ها دچار مشکل می شدند.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وزارتخانه مزبوردر طراحی سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون کشور به دنبال توسعه شفافیت و ایجاد یک نظام خودکنترلی اعضا بر روی فعالیت هیئت مدیره ها و مدیران عامل این تعاونی ها بود.
وی در ادامه افزود: بطور کلی در گام نخست تمرکز بیشتر بر روی بخش تشکیل تعاونی ها معطوف شد که یک فرآیند به نسبت طولانی را طی می کرد.
کبیری بیان داشت: واقع امر اینکه در این سامانه به نحوی برنامه ریزی شده که افراد بتوانند برای ثبت و تشکیل تعاونی ها نیاز به مراجعه حضوری نداشته و بصورت هوشمند و آنلاین این فرآیندها را انجام دهند.
وی گفت: سامانه مزبور در گام های بعدی زمینه این را دارد که دستگاه های دیگری مثل اداره ثبت شرکت ها به سامانه مزبور متصل و افراد برای تغییرات ثبتی خود نیز نیاز به مراجعه حضوری نداشته باشند.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: این سامانه به نوعی پنجره واحد بخش تعاون است امیدمی رود اداره ثبت شرکت ها با توجه به زمینه فنی که مهیا شده برای اتصال سامانه ها به یکدیگر از فرصت ایجاد شده استفاده تا مردم و تعاون گران با حداقل مراجعه و کمترین زمان ممکن بتوانند تغییرات مطلوب خود را بدون مراجعه حضوری به ثبت برسانند.
وی اظهارداشت: بطورکلی در گذشته فقط برای اخذ مجوز جهت تشکیل تعاونی ها ضمن مراجعه حضوری متقاضیان این فرآیند نیز 40 تا 50 روز طول می کشید.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رادیو اقتصاد، کبیری یادآورشد: طبق دستور العمل موجود اگر اداره ثبت شرکت ها با این مجموعه همکاری کند می توان فرآیند اخذ مجوز تشکیل تعاونی ها را در قالب سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون کشور به کمتر ازیک تا پنج روز تقلیل داد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تشکیل تعاونی مراجعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۶۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسین خلج با مدرک دکتری تخصصی مهندسی برق - مخابرات - سیستم از دانشگاه استنفورد آمریکا درباره این طرح توضیح داد: در سال‌های اخیر و با توجه به افزایش حجم اطلاعات در شبکه‌های مخابراتی به‌کارگیری بهینه و هوشمند ساختار‌های نوین بیش از پیش مورد نیاز است. بر همین اساس عملاً هیچ شبکه مخابراتی نمی‌توان یافت که بتواند بدون به‌کارگیری از این ساختار‌ها به‌صورت کارا سرویس ارائه کند.

وی افزود: در این طرح، یک کانال چند کاربره در نظر گرفته می‌شود که در آن قابلیت همکاری میان گره‌های شبکه وجود دارد. این شبکه از طریق یک شبکه وسیع‌تر به ساختار مرکزی شبکه متصل می‌شود. همچنین در این شبکه‌ها مشخصات بده بستان میان نرخ ارسال در کانال و بار ارتباطی در شبکه پشتیبان ارائه می‌شود.

این محقق در ادامه بیان کرد: روش‌های متمرکز برای انجام همکاری، تمام اطلاعات در یک گره تجمیع شده و گره کل داده‌ها را پردازش می‌کند. علاوه بر این موارد، کنترل از طریق این شبکه‌ها هم از اهمیت خاصی به‌خصوص در شبکه‌های نسل پنجم برخوردار است.

وی اضافه کرد: در این طرح به بررسی ساختار‌های نوین به‌کارگیری شبکه‌های این حوزه پرداختیم و کاربرد‌های این حوزه به‌صورت زیربنایی، هم ساختار‌های ابری تلفن همراه و هم ساختار‌های سلولی را که در نسل‌های ۵ و مابعد آن مطرح می‌شوند شامل می‌شود.

خلج تصریح کرد: با گذر شبکه‌های مخابراتی از ساختار‌های سنتی به ساختار‌های نوین که براساس قابلیت‌های انعطاف‌پذیری طراحی می‌شوند، نیاز به شناخت عمیق‌تر این شبکه‌ها اهمیت ویژه‌ای یافته است و به عنوان دو نمونه اصلی این نیاز حیاتی می‌توان به شبکه‌های تلفن همراه نسل پنجم و شبکه‌های زیرساخت اشاره کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ساختار‌ها و روش‌های پیاده‌سازی و تخصیص منابع در این ساختار‌ها متفاوتند و نیاز به ابزار‌های جدیدی برای تحلیل، طراحی و پیاده‌سازی دارند.
محققان در حوزه‌های مختلف برق به دنبال بهینه‌سازی انرژی و بهبود کارکرد دستگاه‌های الکترونیکی و مخابراتی هستند و بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌های تحقیقاتی با این موضوعات حمایت می‌کند.

«مدیریت و کنترل توزیع شده بر روی شبکه‌های مخابراتی» عنوان طرح پژوهشی بابک حسین خلج است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

دیگر خبرها

  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • روند سرمایه‌گذاری در سیستان‌وبلوچستان تسهیل شود
  • بیمه ۵ دهک روستاییان به صورت سیستمی تمدید می شود
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • افزایش ۴۹ درصد صادرات تعاونی های خراسان جنوبی
  • ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود
  • «کاوشی در اقتصاد تعاون» منتشر شد
  • نیاز انتقال خون اصفهان به گروه‌های خونی O و A منفی