Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@20:41:28 GMT

وزارت اقتصاد اوراق مالی اسلامی عرضه می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۷۰۲۹

وزارت اقتصاد اوراق مالی اسلامی عرضه می‌کند

به گزارش اقتصادآنلاین، در این اطلاعیه آمده است: وزارت امور اقتصادی و دارایی (به نیابت از دولت جمهوری اسلامی ایران) در نظر دارد از محل قانون بودجه سالجاری نسبت به انتشار و عرضه اوراق مالی اسلامی از طریق شرکت فرابورس ایران با شرایط مندرج در جدول ذیل اقدام نماید:

نوع اوراق نرخ اسمی (سالانه) حداکثر نرخ با استفاده از اختیار خرید (سالانه) زمان احتمالی عرضه سـررسید مواعد پرداخت کوپن اوراق منفعت ۱۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ درصد ۱۸درصد نیمه اول آذر ماه ۱۳۹۸ ۳ ساله ۶ ماه یکبار لذا با عنایت به ماده (۱۷) آیین‌نامه اجرایی بندهای (الف)، (ب)، (ج)، (د)، (هـ)، (ز)، (ح)، (ط)، (ی)، (ک)، (ل)، (ن)، (ف) و (ص) تبصره (۵) و بند (ز) تبصره (۸) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور (موضوع تصویب‌نامه شماره ۲۹۵۰۴/ت۵۶۵۹۷هـ مورخ ۱۳۹۸/۳/۱۲ هیئت محترم وزیران)، از کلیه نهادهای مالی موضوع بند (۲۱) ماده (۱) قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران – مصوب۱۳۸۴- از جمله شرکت‌های تأمین سرمایه و صندوق‌های سرمایه‌گذاری و همچنین بانک‌ها و شرکت‌های بیمه‌ای دعوت می‌شود، تقاضاهای خود شامل مبلغ مورد درخواست و نرخ‌ تعهدپذیره‌نویسی (مازاد بر نرخ اختیار خرید فوق‌الذکر) را در روزهای سه‌شنبه ۱۳۹۸/۸/۲۸ و چهارشنبه مورخ ۱۳۹۸/۸/۲۹ از ساعت ۸ الی ۱۲:۳۰ در سامانه مظنه‌یابی شرکت مدیریت فناوری بورس تهران (قابل دسترسی برای کارگزاران مجاز در سامانه معاملات فرابورس ایران) ثبت نمایند.

ضمناً حداقل حجم هر سفارش برابر با هزار میلیارد (۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال می‌باشد. شایان ذکر است حسب هماهنگی‌های انجام شده با سازمان بورس و اوراق بهادار:

۱- ثبت مظنه در سامانه مذکور ازسوی نهادهای واجد شرایط به منزله قبول تعهد بوده و در صورت استنکاف از ایفای تعهدات اعلامی در موعد مقرر، مشمول قوانین و مقررات مربوط از جمله قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.

۲- نهادهای مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار با رعایت مفاد اساسنامه و مقررات ناظر بر فعالیت نهادهای مالی از جمله رعایت الزامات کفایت سرمایه نهادهای مالی (مصوب هیأت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار) می‌توانند نسبت به ثبت مظنه در سامانه مذکور اقدام نمایند.

۳- وزارت امور اقتصادی و دارایی در خصوص پذیرش یا عدم پذیرش تمام یا بخشی از درخواست‌های ثبت شده مختار است. تصمیم‌گیری در این خصوص بنحوی انجام خواهد شد که صرفه و صلاح دولت در تأمین هزینه‌های مالی ناشی از انتشار اوراق رعایت گردد و کلیه متقاضیانی که پیشنهادهای آنها با اعلام معاونت نظارت مالی و خزانه‌داری کل کشور (مرکز مدیریت بدهی‌ها و دارایی‌های مالی عمومی) مورد تایید قرار می‌گیرد، موظفند حداکثر تا دو روز کاری پس از اعلام، نسبت به ارائه نسخه‌های ‌تکمیل شده قراردادهای تعهدپذیره‌نویسی و سایر مدارک و مستندات مورد نیاز اقدام نمایند.

۴- کلیه سفارش‌ها به صورت "معتبر تا لغو" (Good till Cancel) در سامانه ثبت شود.

عامل فروش اوراق موضوع این مظنه‌گیری، از بین پیشنهادات رسمی ارائه شده به مرکز مدیریت بدهی‌ها و دارایی‌های مالی عمومی با رعایت صرفه و صلاح دولت تعیین می‌شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دولت قانون بودجه اوراق مالی اسلامی وزارت امور اقتصاد و دارایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۷۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت اقتصاد، در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکار‌های تامین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تامین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکار‌هایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تامین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تامین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • سفر رهبر شیعیان کشور مالی به قم (+ عکس)