Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور، گفت: اگر سرمایه‌گذاری در مرز باشماق بتواند یک پایانه لجستیک احداث کند سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مجوزهای لازم را ارائه می‌دهد.

خداداد مقبل، امروز در سی و چهارمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، اظهار کرد: استان کردستان در پایانه مرزی باشماق می‌تواند برای فعالیت‌های اقتصادی کشور موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سالن تجاری دو هزار و ۸۰۰ متری، مرز باشماق افزود: زیر بنایی سالن‌های مسافرتی و تجارتی در پایانه‌های مرزی چهار هزار متر است که در این زمینه مشکلی نداریم.

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور، بیان کرد: مرز سیرانبند بانه در حال حاضر به‌عنوان مرز مصوب به سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ابلاغ نشده، اما مطالعه فاز اول آن انجام‌شده است.

مقبل ذکر کرد: اگر سرمایه‌گذاری در مرز باشماق بتواند یک پایانه لجستیک احداث کند سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مجوزهای لازم را ارائه می‌دهد چراکه معتقدیم پایانه‌ای با این تبادلات اقتصادی حتماً باید یک پایانه لجستیک برای خدمات و اطلاع‌رسانی به رانندگان داشته باشد.  

بهرام نصراللهی زاده، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان، گفت: در حوزه زیرساخت‌ها در ۴۰ سال اخیر کارهای کلان زیربنای در استان انجام‌شده است اما مشکل اصلی کردستان مسئله اقتصاد، ایجاد فرصت‌های شغلی و تولید است.

وی با اشاره به اینکه حوزه تجارت یکی از محورهای مؤثر در استان است، افزود: با توجه به مرزی بودن کردستان از مسیر باشماق، مرز سیرانبند، توسعه تجارت در این راستا می‌تواند مفید واقع شود و مشکلات را کاهش دهد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان، با اشاره به اینکه کار اصلی اقتصاد در حوزه تجارت به بخش خصوصی است، بیان کرد: در این زمینه استان کردستان می‌تواند گام‌های مؤثری بردارد.

نصراللهی زاده عنوان کرد: با توجه به تحریم‌ها ظالمانه در کشور، مرزهای کردستان می‌تواند فرصت‌های شغلی را ایجاد کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مرز باشماق مریوان استانی سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۸۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان

رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کردستان از احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در ۱۰ شهرستان استان طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری، حسن شهبازی اظهار کرد: در سال گذشته راه ۱۰۸ روستای استان به طول ۱۳۴ کیلومتر احداث شد که از لحاظ میزان احداث در جایگاه پنجم کشوری قرار گرفتیم.

وی افزود: با احداث این میزان راه روستایی ۴۵۲۲ خانوار از راه آسفالته بهره‌مند شدند.

رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان خاطرنشان کرد: با احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی، شاخص برخورداری روستاهای استان از راه آسفالته در روستاهای بالای ۲۰ خانوار، پنج درصد افزایش یافته و به ۷۵ درصد رسیده است.

شهبازی بیشترین میزان احداث راه روستایی در سال گذشته را در شهرستان سقز با ۳۰.۵ کیلومتر اعلام کرد و گفت: شهرستان سقز با وجود اینکه دومین شهرستان بزرگ استان است اما از لحاظ آسفالت راه‌های روستایی در رده‌های آخر قرار دارد.

وی تصریح کرد: هدف‌گذاری احداث راه روستایی در سال گذشته ۸۰ کیلومتر بود که توانستیم بیشتر از این میزان را محقق کنیم.

رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان با بیان اینکه در سال گذشته ۸۷۱ میلیارد تومان برای احداث راه‌های روستایی در استان هزینه شد، اضافه کرد: در حوزه راه روستایی با وجود اقدامات مثبتی که با حمایت‌های استاندار و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در حال انجام است، اما برای نزدیک شدن به میانگین کشوری نیازمند اعتبارات جهشی هستیم.

شهبازی با اعلام اینکه در سال جدید علاوه بر برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار برای پروژه‌های جدید، اتمام پروژه‌های نیمه تمام نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: تأمین بودجه پروژه‌های راه روستایی از منابع استانی و فقط تأمین قیر بر عهده سازمان راهداری است.

وی اضافه کرد: برای سال جاری احداث ۱۹۷ کیلومتر راه روستایی در استان هدف گذاری شده است.

به گزارش ایمنا، استان کردستان ۶۱۸۳ کیلومتر راه روستایی دارد که تاکنون ۳۴۵۷ کیلومتر آن آسفالت شده است.

کد خبر 750942

دیگر خبرها

  • احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • تحول ساختاری در فرایند حمل‌ و نقل کالا در استان یزد
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • تداوم بارندگی در لرستان/ ریزش کوه در محور «پای آستان»
  • شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته