Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه انگلیسی گزارش داد که با وجود آزادی ۳ نفر از اعضای ارشد «شبکه حقانی» طالبان هنوز اساتید دانشگاه آمریکایی کابل را رها نکرده است. ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۹ بین الملل آسیا-اقیانوسیه نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، یک دیپلمات و مقام سابق افغان که خواست نامش فاش نشود به «رویترز» گفت که با وجود آزادی سه نفر از اعضای ارشد «شبکه حقانی» طالبان هنوز دو استاد آمریکایی و استرالیایی‌تبار دانشگاه آمریکایی کابل را رها نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دیپلمات افغان از ارائه جزئیات درباره چرایی عدم تبادل زندانیان توسط طالبان خودداری کرد.

وزارت خارجه آمریکا و سفارت این کشور در کابل تاکنون در این باره اظهارنظری نکرده‌اند اما سخنگوی وزارت خارجه استرالیا ابراز امیدواری می‌کند که طالبان فوراً این زندانیان را آزاد کند.

وی افزود که استرالیا از نگرانی «اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان برای گروگان‌ها قدردانی می‌کند. «تیموتی ویکس» استرالیایی و «کوین کینگ» آمریکایی اساتید دانشگاه آمریکایی کابل هستند که آگوست سال 2016 میلادی توسط طالبان از این دانشگاه ربوده شدند.

دولت افغانستان «انس حقانی» و دو مقام دیگر طالبان را آزاد کردژنرال آمریکایی: زندانیان آزاد شده حقانی به میدان جنگ بازمی‌گردندیادداشت| آزادی انس حقانی-1؛ امتیاز حداقلی و حداکثری انتخاباتی طالبان به ترامپ

دولت افغانستان «انس حقانی» برادر سرکرده شبکه حقانی و دو نفر از دیگر اعضای ارشد این گروه را به امید کاهش خشونت‌ها و گفت‌وگوهای مستقیم با طالبان آزاد کرده است.

آزادی انس حقانی، که پیش از آن دولت آن را خط قرمز خود می‌دانست، انتقادات گسترده‌ای را در پی داشته و شماری از اعضای پارلمان این اقدام را نشان دهنده عدم استقلال قوه قضائیه افغانستان می‌دانند.

انتهای پیام/.

R1447/P/S8,87,1413/CT10 واژه های کاربردی مرتبط طالبان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طالبان طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۱۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتار آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین حقیقت حقوق بشر آنها را روشن کرد

رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه رفتار آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین حقیقت حقوق بشر آنها را روشن کرد، گفت: برخورد با این دانشگاهیان معترض و حضور گارد نظامی مسلح در درون دانشگاه و رفتارهای سخیف و زشت با اساتید و دانشجویان پرده ای از حقیقت ادعاهای آمریکایی را با همه دنیا نشان داده است.

حجت الاسلام مصطفی رستمی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب به اتفاقات اخیر دانشجویان و دانشگاهیان آمریکا و اروپا اشاره و اظهار کرد: در فضای رسانه ای دنیا، غرب به ویژه آمریکا نسبت به همه اتفاقاتی که روی می‌دهد واکشن نشان می دهد اگر دختری، نویسنده ای، دانشجو یا هر کسی در معرض اتهام قرار بگیرد، آمریکا خود را ذی حق می داند که در خصوص این موضوع مداخله کند و توضیح بخواهد و خود را به نوعی سردمدار جریان مطالبه گری در دنیا در موضوعات مختلف می داند.

وی در ادامه تصریح کرد: اتفاقات اخیر در آمریکا چند سئوال جدی در مقابل آنها قرار داده است اولا همراهی با یک رژیم کودک کش که تا بحال ۳۴ هزار از مردم بی دفاع و غیرنظامی فلسطین را به شهادت رسانده است. ارسال سلاح و آخرین جنگ افزارها و کمک های جدید نظامی به این رژیم نیازمند پاسخ این کشور را می طلبد.

رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها خاطرنشان کرد: دانشجویان و اساتید دانشگاه های آمریکایی نسبت به حمایت دولت از این رژیم کودک کش نسبت به نسل کشی در فلسطین معترض هستند و خواستار قطع همکاری دانشگاه های خود با این جنایتکار جنگی و ناقض حقوق بشر هستند.

رستمی ادامه داد: برخورد با این دانشگاهیان معترض و حضور گارد نظامی مسلح در درون دانشگاه و رفتارهای سخیف و زشت با اساتید و دانشجویان پرده ای از حقیقت ادعاهای آمریکایی را با همه دنیا نشان داده است.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان و اساتید ما در دانشگاه های مختلف نسبت به این رفتار زشت با دانشگاهیان آمریکایی در حمایت از رژیم جعلی و کودک کش تحرک داشتند. اما اصل ماجرا این است پرده ای از حقیقت حقوق بشر آمریکایی برای ما روشن شد ممکن است این نقض حقوق بشر در کشورهای دیگری نیز رخ بدهد؛ اما هیچ کدام مانند آمریکا ادعاییی در این زمینه ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازگشت بیش از ۱ و نیم میلیون پناهجوی افغانستانی‌
  • دیدنی های امروز؛ از روز جهانی آزادی مطبوعات تا سفرهای تبلیغاتی ترامپ
  • آغاز ساخت مرکز صحی‌ در پکتیا
  • استقبال طالبان از قهرمانان فوتسال افغانستان
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • قربانی بهبود روابط کابل اسلام آباد شده ایم
  • بازخوانی یک جنایت
  • آمریکایی‌ها درباره حقوق بشر فقط لفاظی می‌کنند
  • رفتار آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین حقیقت حقوق بشر آنها را روشن کرد
  • بیش از ۳۵ کشته در حملات داعش در افغانستان