Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-06@11:57:22 GMT

فکر کردن چقدر کالری می سوزاند؟

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۱۲۹۸

هنگامی که برای یادگیری چیز‌های جدید تمرین می‌کنیم، مغز ما برای افزایش انتقال انرژی در مناطق [مغز]توسط آموزش فعال می‌شود. با گذشت زمان، هرچه در انجام یک کار خاص ماهر‌تر می‌شویم، مغز دیگر نیازی به تلاش برای انجام آن ندارد، بنابراین انجام این کار در نهایت به انرژی کمتری نیاز دارد. وقتی بدن در حالت استراحت است علاوه بر اصول اولیه تنفس، هضم و گرم نگه داشتن خود درگیر فعالیتی نیست – می‌دانیم که مغز از ۲۰٪ تا ۲۵٪ از انرژی کلی بدن بطور عمده در قالب گلوکز استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این به ترتیب به ۳۵۰ یا ۴۵۰ کالری در روز برای میانگین زن یا مرد تبدیل می‌شود. در دوران کودکی، مغز حتی میزان کالری بیشتری می‌سوزاند. در سنین ۵ تا ۶ سال، مغز به طور متوسط می‌تواند از ۶۰٪ انرژی بدن به سمت بالا استفاده کند. گلوکز در واقع مغز را به عنوان پر انرژی‌ترین ارگان بدن تبدیل می‌کند، اما در کل فقط ۲٪ از وزن بدن را تشکیل می‌دهد.

بیشتر انرژی جذب شده توسط مغز به فعال کردن سلول‌های عصبی در مغز برای ارتباط با یکدیگر از طریق سیگنال‌های شیمیایی منتقل شده در ساختار‌های سلولی به نام سیناپس اختصاص دارد. انرژی زیادی به سمت شلیک سیناپس می‌رود. این امر حمل و نقل زیادی از یون‌ها را از طریق غشا‌ها انجام می‌دهد، که تصور می‌شود که یکی از گرانترین فرآیند‌های مغز است.

به علاوه، مغز هرگز واقعاً استراحت نمی‌کند. هنگامی که می‌خوابیم، برای حفظ عملکرد بدن، هنوز هم به سوخت نیاز دارد تا سیگنال‌های بین سلول‌ها را از بین ببرد. علاوه بر این، سرویس دهی به مغز ناوگان سلول‌هایی است که برای تغذیه نورون‌ها وجود دارد؛ و این سلول‌ها همچنین برای زنده ماندن و ادامه کار خود به سهم خود از گلوکز بدن نیاز دارند. منابع عظیمی که برای ساختن مغز اختصاص داده می‌شود همچنین به توضیح این مسئله کمک می‌کند که چرا در دوره‌های رشد فشرده، هنگامی که ما ۵ یا ۶ ساله هستیم، نیاز مغز‌های ما تقریباً سه برابر میزان انرژی مورد نیاز مغز بزرگسالی ماست.

هنگامی که برای یادگیری چیز‌های جدید تمرین می‌کنیم، مغز ما برای افزایش انتقال انرژی در مناطق [مغز]توسط آموزش فعال می‌شود. با گذشت زمان، هرچه در انجام یک کار خاص ماهر‌تر می‌شویم، مغز دیگر نیازی به تلاش برای انجام آن ندارد، بنابراین انجام این کار در نهایت به انرژی کمتری نیاز دارد.

ما از بیشتر فعالیت‌هایی که در مغز در حال انجام است آگاه نیستیم. به عبارت دیگر، یادگیری یک کار جدید یا انجام کار دشوار، در واقع بیشترین بخشی از انرژی کار مغز نیست. در واقع، هنگامی که ما چیز‌های جدید را یاد می‌گیریم یا می‌آموزیم که چگونه فعالیت‌های جدیدی انجام دهیم، میزان انرژی وارد شده به آن فعالیت جدید در مقایسه با بقیه مصرف کلی انرژی مغز نسبتاً کم است. لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000GBx برچسب ها: کالری ، فکر کردن ، سلامتی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کالری فکر کردن سلامتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۱۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند

 علیرضا فخاری در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی‌ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم.

فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقاد‌ها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیاز‌ها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • انرژی‌ای که رامین در نقش جهان هم نیاز دارد (عکس)
  • این غذا‌ها انرژی‌تان را بیشتر می‌کند
  • پسر پرخاشگر مادر را کشت و جسدش را سوزاند
  • مراقبت‌های ضروری بعد از تعویض مفصل زانو + فیلم
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال