Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-28@12:17:50 GMT

عزم جدی دولت برای ساماندهی پسماندهای مازندران

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۱۴۹۴

به گزارش ایلنا، معاون امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور با اشاره به عزم جدی دولت برای ساماندهی پسماندهای استانهای شمالی از جمله مازندران از تشکیل کارگروه ویژه ساماندهی پسماندهای این استانها و تخصیص اعتبار برای پروژه های این بخش و راه اندازی نیروگاه زباله سوزی ۲۰۰ تنی نوشهر تا پایان سالجاری خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین رجب صلاحی در حاشیه بازدید از استان مازندران از تشکیل کارگروه ویژه مدیریت پسماندهای استان های شمالی کشور با حضور مدیران سازمان برنامه و بودجه و وزارت کشور به منظور بررسی معضلات و چالش های مدیریت پسماند در این استانها و تشکیل جلسات تخصصی با مسوولان سه استان ساحلی شمال کشور خبر داد.

وی افزود: برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت مدیریت پسماندهای در استان مازندران مربوط به ۸ منطقه برای۲۴۱۱روستا، ۶۰ شهر و ۲۲ شهرستان است.

وی همچنین از اختصاص ۱۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار از سوی دولت به طرح های مدیریت پسماند استان مازندران خبر داد و گفت: مقرر شد برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت برای بهبود وضعیت پسماندهای استان مازندران اجرایی شود که برنامه های کوتاه مدت شامل اجرای اقداماتی به منظور کاهش معضلات زیست محیطی پسماندها در مناطق شهری و روستایی مازندران است.

رجب صلاحی افزود: اقدامات بلندمدت شامل اجرای نیروگاه های زباله سوزی در نوشهر و ساری است که نیروگاه زباله سوزی۲۰۰ تنی نوشهر براساس برنامه ریزی های به عمل آمده تا پایان امسال و نیروگاه۴۵۰ تنی ساری سال آینده راه اندازی خواهد شد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دولت زباله شهرداری معاون وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۱۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت

با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌های کوچک مردم در توسعه میادین مشترک نفت و گاز، کشور می‌تواند از فناوری‌های نوآورانه و بهترین شیوه‌هایی که این نهادها روی میز آورده‌اند، بهره‌مند شود. این می تواند به بهبود کارایی، کاهش هزینه ها و افزایش رقابت کلی بخش کمک کند. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز در کشور می تواند مزایای بی شماری را به همراه داشته باشد. اولاً، می تواند به افزایش تولید نفت و گاز کشور کمک کند و منجر به خودکفایی بیشتر انرژی و کاهش وابستگی به واردات شود. این نه تنها امنیت انرژی کشور را تقویت می کند، بلکه به تقویت رشد اقتصادی نیز کمک می کند.

برای تحقق تداوم رشد اقتصادی پایدار از طریق توسعه میادین مشترک نفت و گاز، ایجاد یک محیط سرمایه گذاری جذاب هم برای بخش خصوصی و هم برای افراد ضروری است. این امر از طریق برنامه هفتم توسعه با بسترسازی برای ورود مردم و توان فنی و مهندسی بخش خصوصی جهت توسعه میادین مشترک نفت و گاز فراهم شده است.

با توجه به اینکه سال 1403 با شعار جهش تولید و رشد اقتصادی کشور با حضور و مشارکت مردم نام گذاری شده است و مهم ترین بخش اقتصادی کشور نیز صنعت نفت و گاز است، باید از مواهب توسعه بدون بودجه دولت با تکیه بر مشارکت مستقیم سرمایه مردم فراهم شود. مسیر تحولی مرتبط با توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور باید با بسترسازی جذاب برای جلب سرمایه‌های مردمی و همچنین توان بخش خصوصی در این بخش باشد. بدون استفاده از بودجه دولت و تنها با تکیه بر مشارکت سرمایه‌های خرد مردمی و توان پیمانکاری بخش خصوصی مسیر توسعه میادین مشترک نفت و گاز جهت توسعه تجارت انرژی کشور و همچنین حل ناترازی گازی صنایع کشور هموار خواهد شد.

محمدرضا میرتاج‌الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور با کمک مردم گفت: یکی از مصوبات مهم مجلس در برنامه هفتم توسعه، مربوط به مشارکت بخش غیردولتی و مردمی در توسعه میادین نفت و گاز کشور بوده است که زمینه تحقق مشارکت مردم در اقتصاد را فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با تکیه بر مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه با اعطای مجوز جهت توسعه میادین مشترک کشور فراهم شده است.

این نماینده مجلس با اشاره به مزیت مهم حضور بخش خصوصی و مردمی اقتصاد در توسعه بالادست نفت و گاز گفت: در سال جاری باید تمرکز را بر تسهیل فرآیند سرمایه گذاری مردمی تمرکز کنیم؛ مشارکت بخش خصوصی و سرمایه خرد مردم در حوزه بهره برداری از میادین مشترک نفت و گاز کشور از طرفی زمینه حضور مردم و بخش خصوصی در توسعه صنعت نفت و گاز را فراهم خواهد کرد؛ از طرف دیگر تولید نفت و گاز کشور را رقابتی خواهد کرد و افزایش خواهد داد.

وی  گفت: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با ماده 15 برنامه هفتم توسعه و مشارکت مردم در جهش تولید نفت و گاز برای دولت نیز بسیار مهم و مثمرثمر است و بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت، امکان توسعه کشور فراهم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • مازندران؛ مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم