Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، محمد نهاوندیان روز پنجشنبه در سی و چهارمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کردستان اظهار داشت: حجم مراودات تجاری از این مرز قابل توجه است و پتانسیل چند برابر شدن آن هم وجود دارد و این مهم باید از سوی استاندار کردستان پیگیری شود.

وی افزود: یکی از اهداف ساماندهی و ایجاد مدیریت واحد مرزی کاهش زمان معطلی کامیون‌ها در  مرز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهاوندیان با اشاره به اینکه تجارت یکی از مزیت‌های اصلی توسعه اقتصادی کردستان است، گفت: با توجه به این مهم پروژه‌های تاثیرگذاری هم چون منطقه آزاد تجاری و شهرک صنعتی مشترک بین ایران و عراق در کردستان پیگیری می‌شود.

وی تاکید کرد: برپایی نمایشگاه تولیدات ایرانی در اقلیم کردستان عراق باید جزو اولویت‌های نخست سازمان توسعه تجارت قرار گیرد.

معاون اقتصادی رئیس جمهور در خصوص احداث نمایشگاه بین‌المللی در کردستان گفت: عملیات احداث این نمایشگاه باید تا قبل از پایان سال جاری در سنندج آغاز شود و اگر مشکلی در انتقال سند آن وجود دارد دستگاه های اجرایی موظف به برطرف کردن آن هستند.

طرح گواهی اعتبار مولد تا پایان آبان امسال اجرایی می‌شود

نهاوندیان نقش بانک در توسعه استان کردستان را بسیار مهم دانست و تاکید کرد: بانک صنعت و معدن باید در این استان اهتمام،  تلاش و همکاری بیشتری داشته باشد.

وی بر تشکیل جلسه ویژه برای پیگیری پروژه‌های بزرگ استان تاکید کرد و گفت: نیاز واحدهای تولیدی به سرمایه در گردش به دلیل تلاطم‌های بوجود آمده در اقتصاد کشور نه تنها در کردستان بلکه در دیگر استان‌ها نیز افزایش یافته است.

معاون اقتصادی رئیس جمهور از اجرای طرح گواهی اعتبار مولد برای رفع مشکل سرمایه در گردش واحدهای تولیدی خبر داد و یادآور شد: در گذشته تولیدکنندگان با چک و تسهیلات بانکی مواد اولیه و ماشین‌آلات مورد نیاز خود را خریداری می‌کردند اکنون در این رابطه محدودیت دارند.

نهاوندیان با بیان اینکه برای رفع این مشکل از این به بعد تولیدکنندگان به بانک معرفی و با تضمین بانک گواهی اعتبار به آنها داده می‌شود،  اضافه کرد: در طول زنجیره ارزش، اوارق بهادار جای پول نقد را می‌گیرد که تورم زا هم نیست و این روش به کمک واحدهای تولیدی می‌آید.

معاون اقتصادی رئیس جمهور افزود: کلیات این طرح در شورای پول و اعتبار تایید شده است و تا پایان آبان امسال اجرایی می‌شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تجارت محمد نهاوندیان مراودات تجاری مرز باشماق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۱۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: از ابتدای فروردین ماه ۱۳۹۷ تا چهاردهم اسفند ۱۴۰۲، میزان تعهدات ارزی صادرکنندگان استان ۲۰۰ میلیون یورو بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی صمت کردستان، طه سمیعی اظهار کرد: طی سال گذشته در مجموع از ۳۳۴ کارت بازرگانی فعال در حوزه تولیدی و غیرتولیدی در استان کردستان، مجموع ارزش بازگردانده شده حاصل از فعالیت این کارت‌ها، ۲۰۰ میلیون و ۷۳ هزار و ۱۶۴ یورو بوده است.

وی با بیان اینکه در این مدت بازرگانان با استفاده از کارت‌های بازرگانی، ۱۵۵ میلیون و ۴۴ هزار و ۳۴۴ یورو در بخش تولید و یک میلیارد و ۷۰۴ میلیون و ۴۵۵ هزار و ۵۲۴ یورو نیز در بخش غیرتولیدی تعهد سررسید شده ارزی ایجاد کرده‌اند، افزود: تنها در بخش تولیدی ۹۲ میلیون و ۶۳۷ هزار و ۹۵۷ یورو و در بخش غیرتولیدی نیز ۱۰۷ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۲۰۷ یورو ارز بازگردانده شده است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه در سال گذشته ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است، خاطرنشان کرد: در این مدت ۲۷۹ کارت بازرگانی نیز تمدید شده است.

سمیعی ادامه داد: از مجموع ۳۵۶ کارت صادر شده، ۳۴۲ مورد در حوزه بازرگانی، شش مورد در حوزه صنعت، دو مورد در حوزه معدن و شش مورد نیز در حوزه کشاورزی صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، از نظر تعداد صدور ۴۰ درصد رشد داشته است.

وی به وضعیت کلی کارت‌های بازرگانی دارای اعتبار و فاقد اعتبار در کردستان اشاره کرد و یادآور شد: در بخش اتاق بازرگانی ۸۰۸ کارت دارای اعتبار و سه هزار و ۳۲۶ کارت فاقد اعتبار وجود دارد.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در بخش اتاق تعاون نیز شش کارت بازرگانی فعال و ۱۳۵ کارت بازرگانی فاقد اعتبار وجود دارد و در مجموع از چهار هزار و ۲۷۵ کارت موجود در هر دو بخش، ۸۱۴ کارت فعال و سه هزار و ۴۶۱ کارت نیز غیرفعال است.

کد خبر 749148

دیگر خبرها

  • اعتبار بن دانشجویی نمایشگاه کتاب افزایش پیدا کرد/ امضای قرارداد با شرکت پُست
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان
  • ظرفیت ۵۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و چین
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد
  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • افزایش ظرفیت صادراتی خراسان شمالی دستاورد نمایشگاه اکسپو است