Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@21:57:03 GMT

آب آشامیدنی جیرفت ۱۱۰۰ بار آزمایش شد

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۱۸۳۸

آب آشامیدنی جیرفت ۱۱۰۰ بار آزمایش شد

رییس مرکز بهداشت جیرفت روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: این تعداد نمونه از آب آشامیدنی خانوارهای شهری و روستایی، به آزمایشگاه مرکز بهداشت ارسال و مورد رصد آلودگی‌های احتمالی قرار گرفت.
رضا محمودی با بیان اینکه نظارت بر سلامت آب شهرستان جیرفت از اولویت‌های کاری مرکز بهداشت است، اظهار داشت: با توجه به اهمیت سلامت شهروندان، این مرکز تمام تلاش خود را برای دستیابی به اهداف والای سلامت به کار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس مرکز بهداشت جیرفت از نظارت کامل این مرکز بر سلامت میکروبی و شیمیایی آب آشامیدنی خبر داد و گفت: از آنجایی که نظارت بر سلامت آب از منبع تامین کننده تا شبکه توزیع بر عهده وزارت بهداشت (مراکز بهداشت) است، طی ماه جاری تعدادی نمونه شیمیایی در راستای بررسی فلزات سنگین آب شهر جیرفت (که خاطر همشهریان را نگران کرده بود) گرفته و به آزمایشگاه مرجع شهر بندرعباس انتقال داده شد.
وی ادامه داد: در روز گذشته با همراهی مسئول  بهداشت محیط، برای بررسی نتایج  وضعیت آب مصرفی همشهریان، با حضور در آزمایشگاه ذکر شده از نزدیک با مسئول فنی آن مجموعه در خصوص تفسیر نتایج مربوطه تبادل نظر شد.

رییس مرکز بهداشت جیرفت ادامه داد: نتیجه تکمیلی آزمایش‌ها از طریق اصحاب رسانه به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

شهرستان جیرفت با ۳۰۸ هزار نفر جمعیت در فاصله ۲۳۰ کیلومتری جنوب کرمان واقع شده است.

برچسب‌ها کرمان جیرفت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان جیرفت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت کرمان جیرفت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۱۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ پیام این دوره از همایش ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، اهمیت و نقش محوری آزمایشگاه تشخیص پزشکی در بهداشت عمومی و مراقبت از بیمار و همچنین ارائه جدیدترین دستاوردها در شناخت ، تشخیص و پیشگیری بیماری ها از جمله سرطان ها – بیماریهای مادرزادی و بیماری های واگیر است.

این همایش با حضور مسئولان فدراسیون بین المللی شیمی بالینی و طب آزمایشگاهی (IFCC)، فدراسیون آسیا اقیانوسیه بیوشمی بالینی و طب آزمایشگاه (APFCB) و فدراسیون اروپایی طب آزمایشگاهی (EFLM) به همراه مراکز علمی و دانشگاهی کشور و با حضور مهمانان و سخنرانان و اساتید برتر جهانی برگزار شده است.

در کنار این همایش چهار روزه، نمایشگاه بزرگ امکانات و دستاوردهای آزمایشگاهی تشخیص پزشکی با همکاری وزارت بهداشت، دانشگاه های علوم پزشکی، آزمایشگاه های مرجع سلامت، پژوهشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و انجمن های علمی تخصصی کشور برگزار شده است.

در این همایش با رویکرد آزمایشگاه های تشخیص پزشکی آینده هوشمند، مبتنی بر شواهد و پاسخگو، جایگاه آزمایشگاه های پزشکی در سیاست گذاری سلامت، نقش هوش مصنوعی نسل جدید در ارتقای کیفیت و مدیریت آزمایشگاه های پزشکی، ملزومات توسعه پایدار نظام مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی و داده های بزرگ و همچنین آخرین دستاوردهای روز دنیا در زمینه های مختلف علوم آزمایشگاه پزشکی مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.

دیگر خبرها

  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • آب شرب اصفهان سالم است
  • تجهیز آزمایشگاه خدمات جامع سلامت روستایی لادیز میرجاوه به دستگاه سل کانتر
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی