Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@04:27:44 GMT

طرح اقدام ملی مسکن برای اقشار ضعیف مناسب نیست!

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۳۷۵۷

به گزارش اکوفارس، محسن بهشتی صبح امروز در رویداد بزرگ صنعت ساختمان که در تالار شهر قم برگزار شد، عنوان کرد: حدود 200شغل با صنعت ساختمان مرتبط است و فعال شدن صنعت ساختمان باعث ایجاد حدود 2میلیون شغل مازاد در کشور خواهد شد، قطعا اگر بتوانیم در صنعت ساختمان تحرک ایجاد کنیم، در بسیاری از صنایع و اشتغال‌ها تحرک ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رکود صنعت ساختمان بیشترین فشار و ضربه را به قشر آسیب‌پذیر جامعه که کارگران هستند، وارد می‌کند و قطعا رونق آن باعث رونق و ایجاد اشتغال می‌شود و از همین رو باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

معاون استاندار قم بیان کرد: در طرح مسکن مهر شاهد این موضوع بودیم که صنعتی‌سازی موجب پایین آمدن کیفیت شد، در حالیکه در جهان اینگونه نیست و صنعتی‌سازی باعث بالارفتن کیفیت و سرعت می‌شود و باید این موضوع در کشور نیز اجرایی شود.

وی ادامه داد: آمار صدور پروانه ساخت‌وساز در استان قم بسیار کاهش پیدا کرده است و در مقابل تعداد پرونده‌های کمیسیون ماده 100چندین برابر شده است که نشان دهنده کاهش کیفی‌سازی و افزایش تخلفات در صنعت ساختمان است که باید این موضوع اصلاح شود و به کیفیت ساخت توجه ویژه داشته باشیم.

بهشتی تصریح کرد: ظرفیت بسیار خوبی در زمینه نظام مهندسی داریم که می‌توانیم این خدمات را به کشورهای همسایه و منطقه ارائه کنیم و این نیاز به تلاش گسترده و حرکت به سمت کیفی‌سازی دارد؛ در بسیاری از کشورها توانستیم بازار را جذب کنیم ولی نتوانستیم تداوم بدهیم و این به دلیل عملکرد نامناسب است که باید برای آن فکر اساسی کرد.

وی اضافه کرد: قطعا توجیه اقتصادی در صنعت ساختمان بسیار با اهمیت و مورد توجه است ولی این نباید موجب شود که از کیفیت کاسته شود و باید دنبال راهکاری باشیم که بتوانیم با کیفیت مناسب، ساختمان‌هایی احداث شود که توجیه اقتصادی نیز داشته باشد.

معاون استاندار قم اظهار کرد: تکمیل شدن ظرفیت استان قم در طرح اقدام ملی مسکن نشان دهنده نیازی است که در استان قم وجود دارد که حدود 4500نفر در مدت یک ساعت در سامانه ثبت‌نام کردند که بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که حدود 3500نفر واجد شرایط هستند که البته باید بررسی‌ها به طور کامل انجام شود و در صورت ریزش، سامانه برای ثبت‌نام مجدد باز خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: البته شرایطی که در طرح اقدام ملی مسکن وجود دارد برای خانوارهای متوسط جامعه مناسب است و قطعا اقشار ضعیف و آسیب‌پذیر جامعه نمی‌توانند از این طرح استفاده کنند که برای آنان نیز باید طرح‌های دیگری ارائه شود تا این افراد نیز از نعمت مسکن برخوردار شوند.

* ایسنا

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۳۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!

جلال ذکایی مدیر برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن ارایه توضیحاتی درباره روند فعلی واردات ساز به کشورمان بیان کرد: بعد از برگزاری اولین نمایشگاه صنعت موسیقی در سال گذشته با موضوع بسیار مهمی مواجه شدیم که طی سال های اخیر در برگیرنده مشکلاتی شده و فعالان این عرصه را با ملاحظاتی روبه‌رو کرده است. در این چارچوب از سال ۱۳۹۷ سازهای موسیقی بر اساس تقسیم بندی چهارگانه کالاهای وارداتی در قانون مقررات صادرات و واردات کالاها، در دسته کالاهای لوکس قرار گرفتند که همین موضوع دل نگرانی هایی را به وجود آورد. این در حالی است که از سال ۱۴۰۰ هم ماجرای واردات سازهای خارجی به دلیل قرار گرفتن در فهرست کالاهای قاچاق که هزینه های ارزی هم دارد، ممنوع اعلام شد. شرایطی که در همان دوران نیز با مشکلاتی روبه‌رو شد و اگر بخواهم مصداقی اشاره ای داشته باشم، موجب توقیف حجم زیادی از ساز در گمرک شد که متاسفانه به نتیجه هم نرسید. شاید در برخی موارد چنین استنباط شود که موضوع واردات ساز ایراد و اشکال شرعی دارد اما تا آنجا که بنده اطلاع دارم، ابزار و ادوات موسیقایی مشکل شرعی ندارند که براساس این تعریف بخواهیم مانع ورود کالا به کشور شویم.

وی تصریح کرد: به اعتقاد بنده در این سال ها در حوزه واردات ساز به کشور «خلط مبحث» اتفاق افتاده و به دلیل همین فرآیند، موضوع واردات ساز با چالش بسیار سختی مواجه شده که طبیعتا برافزایش قیمت سازهای خارجی نیز تاثیرهای چشمگیری باقی می گذارد. ضمن اینکه باید به نکته مهمی هم توجه کنیم که بسیاری از ارکسترها و مجموعه های دولتی و غیردولتی با همین ابزار و ادوات کار می کنند که اگر ماجرا به همین ترتیب هدایت شود بی تردید به سمت مستهلک شدن سازها و گران تر شدن آنها می رویم که طبیعتا در آینده ای نزدیک لطمات زیادی را به فرآیند فروش و نظام اقتصادی موسیقی ایران خواهد زد.

مدیر برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در ادامه صحبت های خود از آغاز رایزنی های خود با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در این زمینه خبر داد و گفت: چندی پیش با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جلسه ای داشتم و در همان جلسه موضوع بازنگری در روند واردات ساز را مطرح کردم که این ماجرای ممنوعیت ساز حداقل مورد بررسی و بازنگری دوباره قرار گیرد. حتی در این زمینه نامه نگاری هایی هم در قالب گزارش های تخصصی به واسطه تلاش معاونت امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با معاونت توسعه تجارت خارجی وزارت صمت انجام گرفت تا این موضوع ضمن بررسی‌های تخصصی در حوزه سازمان توسعه تجارت ایران مورد بازنگری قرار گیرد.

ذکایی در بخش دیگری از صحبت های خود تاکید کرد: امروز فرآیند فروش ساز، فرآیند مرسومی است که در حال انجام است اما موضوع واردات غیرقانونی و موضوعاتی که در این گفت‌وگو به آن اشاره داشتم آسیب بسیار فراوانی به نظام اقتصادی موسیقی ایران به ویژه حوزه فروش سازهای غیرایرانی وارد کرده است. شرایطی که هم در حوزه های مالیاتی هم در حوزه گران شدن بی رویه سازها و موارد مشابه، فرآیند فروش ساز در ایران را وارد بحران جدی کرده است. طبیعتا در همین شرایط آن دسته از هنرجویان علاقه‌مند موسیقی که به لحاظ مالی هم آنچنان سرمایه ای ندارند، نمی توانند با قیمت مناسب ساز مناسب خریداری کنند.

وی در پایان گفت: قطعا در حال حاضر مهم‌ترین مرجعی که می تواند نسبت به حل مشکلات موجود مساعدت‌های لازم را به عمل آورد، وزارت صمت است چرا که در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نامه نگاری‌ها و پیگیری‌ها انجام گرفته و حتی من در جریان هستم که این نامه نگاری در چندین نوبت به وزارت صمت ارایه شده است. به همین منظور از دست اندرکارانی که به نوعی در تسهیل موانع این حوزه نقش موثری دارند، تقاضا می‌کنم تصمیمات جدیدتری را برای بهبود شرایط اتخاذ کنند تا تمامی دست اندرکاران صنعت موسیقی با روال منطقی و معقول به واردات ادوات موسیقی دسترسی داشته باشند.

کد خبر 6097870 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است
  • وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • سکانس‌هایی از فیلم نگهبان شب
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • متقاضیان ملی مسکن هیچ قراردادی برای پروژه های نهضت ملی مسکن ندارند
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟